Lippi stawia na Milan.
- Jędruś
- Juventino
Marcello Lippi stawia jako faworytów do zdobycia mistrzostwa Włoch ostatnich zdobywców Scudetto – AC Milan. Selekcjoner reprezentacji Italii jest pod wrażeniem gry rossonerich.
- Milan jest najsilniejszą drużyną i najtrudniej będzie ich pokonać. Wzmocnili latem drużynę, a poza tym są przecież panującymi mistrzami.
Marcello Lippi podróżuje po kraju odwiedzając kluby Serie A. Przygląda się treningowi zespołów i liczy, że niektóre pomysły trenerów pomogą mu w odniesieniu sukcesu z ekipą Azzurrich.
- Nie bez powodu zacząłem od wizyty w Mediolanie. Musiałem zacząć od rossonerich. Mam nadzieję zrobić dobre wyniki z drużyną narodową. Ostatnio ich brakowało, dlatego trzeba odbudować wolę walki. Myślę, że ludzie znów mogą być podekscytowani reprezentacją. Dzięki moim wizytom mogę wymieniać poglądy z wieloma szkoleniowcami – powiedział Lippi.
źródło- http://www.lechsport.pl/index.php?co=wiecej&nr=27175
Poczciwy Lippi
.To Juve będzie mistrzem
tym bardziej, że ma coś do udowodnienia, ale sądzę, że niezbędny jest do tego transfer Emersona i pozostanie Enzo w Juve :? .No i nie obraziłbym sie jakby Gilardino do nas dołączył
.
- Milan jest najsilniejszą drużyną i najtrudniej będzie ich pokonać. Wzmocnili latem drużynę, a poza tym są przecież panującymi mistrzami.
Marcello Lippi podróżuje po kraju odwiedzając kluby Serie A. Przygląda się treningowi zespołów i liczy, że niektóre pomysły trenerów pomogą mu w odniesieniu sukcesu z ekipą Azzurrich.
- Nie bez powodu zacząłem od wizyty w Mediolanie. Musiałem zacząć od rossonerich. Mam nadzieję zrobić dobre wyniki z drużyną narodową. Ostatnio ich brakowało, dlatego trzeba odbudować wolę walki. Myślę, że ludzie znów mogą być podekscytowani reprezentacją. Dzięki moim wizytom mogę wymieniać poglądy z wieloma szkoleniowcami – powiedział Lippi.
źródło- http://www.lechsport.pl/index.php?co=wiecej&nr=27175
Poczciwy Lippi

Ostatnio zmieniony 21 lipca 2004, 17:46 przez Jędruś, łącznie zmieniany 4 razy.
- wErOn
- Juventino
Wydaje mi się, że naprawde stawia na Juve no ale co miał powiedzieć. Musiał to powiedziec pod publike bo to mistrzowie kraju. Takie moje zdanie ;]
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- aLeX20042
- Juventino
"Nasz" Lippi napewno sercem jest cały czas ze swoją wspaniałą "Starą Damą". W sumie to ma racje, że Milan jest faworytem. Zobaczcie jak oni grają. Jaki mają skład. Teraz się jeszcze wzmocnili. Bedzie trzeba na nich bardzo uważać w nadchodzącym sezonie. Miejmy nadzieje, że tytuł ponownie wróci na Delle Alpi. 8)
Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham cię - JUVE w moim sercu na dobre i na złe !!!!
- Mati21pi
- Juventino
Tytuł napewno wroci na Delle Alpi skład prawie taki sam ale pokaza charakter i zagraja lepszy sezon niz tamten;d:)
oby kontuzji bylo mniej niz w tamtym;d bo przez to wlasnie juve troche tesh straciło;d
oby kontuzji bylo mniej niz w tamtym;d bo przez to wlasnie juve troche tesh straciło;d
A najlepszym klubem jest Juventus Turyn:d
- J1897
- Juventino
ja mimo, iż kibicuje JUVE, nie mam nic przeciwko temu, że Lippi chce stawiać na piłkarzy rossonerich... to oni są w końcu mistrzami Włoch i zasługują na grę w reprezentacji... poza tym Pirlo i Gattuso to znakomici ofensywni piłkarze... pierwszy jest świetnym technikiem, a drugi jest bardzo waleczny... do nich w środku dorzucić Enzo, jako defensywnego ponocnika, i będzie OK...
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Za każdym razem obronca tytułu jest głównym faworytem do zdobycia mistrza... tak jest zawsze i wszędzie. Oczywiście Milan jest znakomitym klubem, ale my również wzmacniamy się, mamy nowego świetnego trenera i na pewno nie jesteśmy gorsi od Milanu. Co do Lippiego to jestem pewnien, że Lippi całym sercem jest za Juventusem, w którym w końcu pracował tyle lat. 8)
- _Jah
- Juventino
Jakby tak dobrze się nad tym zastanowić to okazuje się, że przy odrobinie dobrej woli Lippi mógłby te informacje świetnie wykorzystać..Jędruś pisze:
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- BIANCONERI
- Juventino
Nie ma ci się dziwić Lippiemu..Narazie Kadrowo najlepiej wygląda Milan.Mam jednak nadzieje,że nasze wzmocnienia jeszcze się nie skończyły i w wyniku ich,a także oczywiście dobrej gry nas były trener zmieni zdanie dotyczące kwestii mistrzowskiej.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- *Fighter*
- Juventino
No szkoda że tak powiedział ale myśle że on tak naprawde i tak stawia na nas (TRZEBA MIEĆ NADZIEJE
) że Marcello zawiedzi się na Milanie i to Juve będzie żądzić w serie A (i w CL, PW też
)
Juventus Turyn- Tylko przed Boggiem padniemy na kolana
- Dziadek
- Juventino
Milan jest dobry ale mistrzem bedzie Juve
To mozna podsumowac tak: Engel przed Euro mówił że mistrzami Europy bedą Włosi. I co?? Nawet 1/4 nie było! Wszyscy tutaj teraz bedą mówić i tak wygra Juve i tak wygra Juve! Ale cóż, to jest prawda! I TAK WYGRA JUVE!!! :lol:

- Juverulez!
- Juventino