Stadion Narodowy w Warszawie!

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2004, 13:43

Bardzo dobrze ze taki stadion powstanie a jeszcze lepiej ze w Warszawie. Przeciez to w stolicy powinno sie rozgrywac mecze reprezentacji. Dobrze by było zeby na nim grała Legia i zeby w warszaski klub weszło ITI. Mielibysmy w Polsce juz trzy bogate (jak na Polske) kluby.

FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2004, 22:36

DjJuve pisze:
FOJM pisze:
DjJuve pisze:
Z fojmem zgadzam sie a Seiru wogole nie rozumiem :evil: Co za roznica gdzie powstanie stadion zeby byl to jest najwazniejsze!!!Jezeli wedlug ciebie i innich osob Stadion Chorzowski jest stadionem narodowym to ladnie pokazali sie kibice na meczu ze Szwecja caly czas trabili w trabki zadnego dopingu a zobacz na Legie prawie zawsze jest caly stadion a jak bedzie jeszcze wiekszy bedzie lepsza atmosfera!!!To wszystko co mialem do powiedzenia
dzięki DjJuve, mamy identyczne poglady, dobrze, ze nie jestem sam w tej kwestii... pozdro! :D
ciesze sie e mamy podobne zdania :D pozdro dla ciebie FOJM (rowny z ciebie gosc)
dzięki i na wzajem, pozdrowienia, mam ndzieje, że ten stadion czym prędzej powstanie i wszyscy będziemy sie cieszyć...

P.S.

ktos nade mną napisał, że będziemy mieli trzy bogate kluby, a te 2 pierwsze to jakie? :?:

Juve The Best

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2004, 17:02

Dla mnie to jest głupota inwestować w nowy stadion. Zamiast wyłożyś kase na jakiś większy remont śląskiego to oni budują nowy i to gdzie... oczywiście w warszawie

Obrazek
Rafal Tarnacki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2004, 17:22

To znakomity pomysl. Przymajmniej nie bedziemy sie mieli czego wstydzic przed Europa. A przy okazji Legia na tym skorzysta. Super. Moze kiedys na tym stadionie rozegrac final Pucharu UEFA albo cos...

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2004, 15:04

Juve The Best pisze:Dla mnie to jest głupota inwestować w nowy stadion. Zamiast wyłożyś kase na jakiś większy remont śląskiego to oni budują nowy i to gdzie... oczywiście w warszawie
Tylko ze to ma byc stadion Legii a kase ma wylozyc ITI i chyba miasto.Potrzebny jest nowy stadion wreszcie na miare Europy ktory bedzie spelnial wszystkie wymogi Uefa.Co do remontu.Znajac PZPN i polskie kluby remontow nie ma co sie spodziewac.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Mosiu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2004, 15:19

Reprezentacja powinna mieć w końcu stadion na którym rozgrywałaby najważniejsz mecze , a Legia godny tego klubu obiekt. Ale rzeby zorganizować jakiś finał Europejskiego Pucharu należy dysponować obiektem na conajmniej 40 tys. i bardzo nowoczesnym - więc miejmy nadzieje że taki własnie powstanie w Warszawie. :twisted:

...Tu sei la squadra del cuore , sempre in campo undici eroi , vinci I'mpossibile e vai , ti seguiremo anche noi , metti un'altra stella sul petto...
ODPOWIEDZ