Juve Tv
- robson
- Juventino
no jak by sie dało ogladac mecze w necie to był b y pełen wypas tylko szczeze to jest nierelane zapewne koncern SKY czegos takiego niezrobi nie po to wykładaja taka kase zeby poszczac mecze w internecie wiec to jest nierealne nasze marzenie 

- Marcin_FCJ
- Juventino
Juventus nie ma swojej telewizji. Ale nawet jakby miał to dla nas to itak by nic nie zmieniało gdyż w polsce itak byśmy nie odbierali. Ale bardzo fajnie byłoby gdybyśmy mogli oglądać treningi Juve, mecze młodzieżówek, konferencje prasowe itp. Maży się maży, ale jak narazie to niestety nie realne.
- Gianni_Marciano
- Juventino
Gdyby Juve miał swoją tv to na pewno na juventus.com była by jakaś reklama , jak np. na stronie milanu . Ale niestety takowej nie ma 
- Hatek
- Juventino
Nawet jesli by byla taka telewizja a z tego co wiem to niema byla by platna telewizjaa z tego co wiem to telewizja ManchesterTV jest droga i posiada abonament podajze 9,99 funtów miesiecznie co jest 60 zł!!! kogo by bylo na to stac za jeden program??
- Przemo90
- Juventino
Nie ma niestety, ja na cyfrze odbierałem Milan TV i Inter TV, tylko te druzyny we włoszech maja swoja telewizje, nie wiem czy czasem teraz roma nie ma czasem swojej TV.

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
- DeeJay
- Juventino
No dziwi trochę brak stacji, zważywszy przede wszystkim na fakt, iż Juve ma ogromną rzesze fanów na całym świecie. Z tego co pamiętam według statystyk z przed kilku lat najwięcej. Więc taki interes byłby bardzo opłacalny, wizerunek klubu jeszcze bardziej by się rozsławił. No pomyślmy - jeśli byłaby taka możliwość odbierania takowej stacji w Polsce, to na pewno nie jeden oddałby majątek za jej posiadanie. A biorąc pod uwagę kibiców na całym świecie... Na prawdę dziwi, że jeszcze nikt o tym nie pomyślał. No chyba, że mój tok rozumowania jest nieprawidłowy i stacje klubowe wcale nie są opłacalne.
Z drugiej strony, to stacja poświęcona tylko i wyłącznie klubowi to wg. mnie troche przesada. Bo właściwie to co tam pokazywać? Mecze, wywiady, troche historii... mimo to stanowczo za mało na nadawanie przez 7 dni tygodnia. Myśle, że dobrą sprawą byłby np. program poświęcony danej drużynie w jakiejś stacji.
Z drugiej strony, to stacja poświęcona tylko i wyłącznie klubowi to wg. mnie troche przesada. Bo właściwie to co tam pokazywać? Mecze, wywiady, troche historii... mimo to stanowczo za mało na nadawanie przez 7 dni tygodnia. Myśle, że dobrą sprawą byłby np. program poświęcony danej drużynie w jakiejś stacji.
- Enzo18
- Juventino
kiedyś jeszcze na telepiu, na kanale La7 był półgodzinny program z newsami,wywiadami,skrótami itp. o juve ,ale było to około rok temu.Był zawsze w piątki o 20
Nie wiem czy jeszcze istnieje ten program - przez ten czas nie było możliwości nielegalnego odbioru włoskiego pakietu.Teraz można oglądać cały pakiet sky italia, ale programu o juve nie znalazłem-może leci o innej porze lub na innym kanale. Trochę mnie to wku...... bo mogę oglądać kanały interu,romy i milanu a nie najlepszego z nich wszystkich-JUVE
Co do kanałów o tej tematyce to cłkiem dobry pomysł. Nie są wcale nudne nie wliczając milan tv.Poza wywiadami,skrótami można tam zobaczyć również mecze drużyn juniorów lub jak w przypadku Real Madyt TV- mecze innych sekcji sportowych realu jak koszykówka i piłka ręczna .Często są prezentowne relacje z treningów.
Nie wiem czy jeszcze istnieje ten program - przez ten czas nie było możliwości nielegalnego odbioru włoskiego pakietu.Teraz można oglądać cały pakiet sky italia, ale programu o juve nie znalazłem-może leci o innej porze lub na innym kanale. Trochę mnie to wku...... bo mogę oglądać kanały interu,romy i milanu a nie najlepszego z nich wszystkich-JUVE
Co do kanałów o tej tematyce to cłkiem dobry pomysł. Nie są wcale nudne nie wliczając milan tv.Poza wywiadami,skrótami można tam zobaczyć również mecze drużyn juniorów lub jak w przypadku Real Madyt TV- mecze innych sekcji sportowych realu jak koszykówka i piłka ręczna .Często są prezentowne relacje z treningów.
- howik
- Juventino
ja czesto ogladam polsat sport i tam jest duzo zeczy o bundeslidze .eredivise ale o seria a nic i chyba najlepszym wyjsciem dla nas byloby stworzenie programu o wloskiej lidze !!pokazywanie skrotow itp ......tylko jak to zrobic moze napisac list do polsatu