Homoseksualizm

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ

Jaki jest Twój stosunek do Homoseksualistów??

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2004, 20:33

Pierwsze słysze. ze Buffon jest homo. Ale ja tam do gejów i lezb nic nie mam, po prostu staram sie ich tolerowac. Ale nie jest dlamnie zbyt ładnym widokiem widok dwoch facetow idacych za reke... :roll: Toleruje, ale nie lubie :D A czy na naszym forum jest jakis gej albo lesbijka(podejrzewam, ze nikt sie nie przyzna...).

J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2004, 20:34

ja nic do gejów i lesbijek nie mam i prawdę mówiąc dziwi mnie wasze zachowanie... to, że gość robi to z gościem, czy panna z panną, to jest ich prywatna sprawa... i nikt nie powinien się w to mieszać... ani rząd, ani kościół, ani nikt inny... osobiście nie znam żadnego geja, ale znam 3 lesbijki, ale uważam, że śluby homoseksualistów nie powinny być zabronione... dla nas jest zboczeniem to co oni robią, ale oni mają to samo odczucie w stosunku do nas... jestem ciekaw waszego zdania co do osób które są np. bi... oni też są odrażający? no bo facet, który jest bi, może to robić i z facetem i z babką...
wojtom11 pisze:Jeżeli natomiast chodzi o ślub, to jestem przeciwny ponieważ bedzie to zmniejszać liczbę urodzeń na świecie, bo nie ma sposobu żeby facet z facetem zmajstrowali dzieciaka !! A w sumie to i tak, tacy ludzie zmniejszają populacje przecież, bo jeżeli nie podobają im się kobiety to czy ślub czy nie i tak nie bedą mieli potomstwa...
stary, zawsze mogą sobie znaleść jakąś babkę, która im urodzi dziecko... są takie możliwości... a poza tym inni robią dzieci za trzech... a jeszcze inni zabijają swoje potomstwo... także nie mów, że to przez nich może zmaleć liczba narodzin...
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2004, 20:56 przez J1897, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2004, 20:40

moj stosunek jest obojetny dopoki sie zaden z tych ,,panów" doi mnie nie dostawia

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 14 lipca 2004, 20:45

Osobiście nie znam ani żadnego geja, ani lezbijki. Myśle, że nikogo nie powinno obchodzić kto z kim śpi. Jest to dla mnie "troche" zboczone, że facet z facetem... ale cóż należy ich tolerować, bo to wkońcu też ludzie. Jak większość z userów lubie lezbijki :D Podsumowując nie przeszkoadzają mi homoseksualiści

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2004, 20:51

Bebik pisze: stary, zawsze mogą sobie znaleść jakąś babkę, która im urodzi dziecko... są takie możliwości... a poza tym inni robią dzieci za trzech... a jeszcze inni zabijają swoje potomstwo... także nie mów, że to przez nich może zmaleć liczba narodzin...
Nie ! Nie mogą bo wolą facetów !! 8)

No widzisz, jedni robią po 9 dzieciaków, po czym te umierają bo nie ma ich kto wyzywić, ktoś jeszcze inny zamorduje swoje dzieci i schowa w beczce.... plus ci, którzy chcą byc facet z facetem-to juz totalnie zmaleje liczba narodzin !

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
azzurra

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2004, 21:00

Wychodzę z założenia, że każdy ma prawo wybrać sobie drogę życia (a homoseksualizm jest do pewnego stopnia wyborem, czytałam kiedyś wypowiedź jednego autora tej orientacji: "kobiet kochać nie potrafię, mężczyzn nie chcę, więc jestem sam") dopóki swoją wolnością nie narusza wolności drugiego człowieka. Dla mnie takim naruszeniem wolności innych ludzi jest, np. przesadne afiszowanie się ze swoja orientacją. Nie każdy ma ochote na to patrzeć. Ale dokładnie taki sam stosunek mam do par heteroseksualnych, które w zbyt ostentacyjny sposób okazują sobie czułość w miejscach publicznych.

Zdecydowane nie mowię jednak adopcji dzieci.

Poza tym widzę, że Was, mężczyzn, zupełnie nie ruszają lesbijki, gdy do homoseksualistów macie negatywny stosunek... To dla mnie bardzo ciekawe, bo jaka jest niby wasza różnica? Piszecie, że fajnie to wygląda. Czemu więc tak oburza Was widok całujących się mężczyzn?
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2004, 21:41 przez azzurra, łącznie zmieniany 1 raz.

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2004, 21:01

wojtom11 pisze:
Bebik pisze: stary, zawsze mogą sobie znaleść jakąś babkę, która im urodzi dziecko... są takie możliwości... a poza tym inni robią dzieci za trzech... a jeszcze inni zabijają swoje potomstwo... także nie mów, że to przez nich może zmaleć liczba narodzin...
Nie ! Nie mogą bo wolą facetów !! 8)
kurnia stary, widzę, że ty nic nie czaisz... wiesz co to jest "sztuczne zapłodnienie"? bo właśnie o to mi chodziło... a poza tym, nie porównuj chorych psychicznie ludzi(czyt. kretynów itp.), jak ci, którzy schowali dzieci w beczki z homoseksualistami, którzy chcą załorzyć własną rodzinę... bo przez to wygadujesz wielkie bzdury...
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2004, 21:05 przez J1897, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Sting

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2004, 21:02

azzurra pisze: Poza tym widzę, że Was, mężczyzn, zupełnie nie ruszają lezbijki, gdy do homoseksualistów macie negatywny stosunek... To dla mnie bardzo ciekawe, bo jaka jest niby wasza różnica? Piszecie, że fajnie to wygląda. Czemu więc tak oburza Was widok całujących się mężczyzn?
No właśnie, jaka jest róznica, geje są zboczone, ale lezbijki już nie :?: :!: Absurd!

Obrazek
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 lipca 2004, 21:37

Wiadomo w kim zakochał się bramkarz Juventusu, Gianluigi Buffon. Od kilku tygodni włoska prasa bulwarowa zastanawiała się kim jest wybranka jego serca, którą tak kryje przed światem. Otóż okazuje się, że ona to on! Gigi ujawnił, że tajemniczą "studentką" z Parmy jest mężczyzna imieniem Francesco. "Odkryłem swoje prawdziwe ego" - wyjawił.

Buffon od czasu rozstania dwa miesiące temu ze swoją partnerką, sprinterką Vincenzą Cali żył w samotności. Kilka tygodni temu w jego sercu znów znalazł miejsce ktoś szczególny, a dzisiaj bramkarz zdecydował się obwieścić całemu światu prawdę: "Odnalazłem u boku Francesco to, czego nie czułem przy żadnej z kobiet. Myślę, że tego szukałem przez całe życie".

Francesco to dawny kolega Gigiego z czasów, gdy grał i flirtował w Parmie. Buffon od dawna chciałby założyć rodzinę i po dwóch nieudanych związkach, teraz jego marzenie może się spełnić, choć w tak katolickim kraju jakim są Włochy nie będzie to z pewnością łatwe.

http://juve.pl/?nid=543

być może do żart bo z 1 kwietnia ale kto wie ...

Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2004, 21:38

Mosiu pisze:Ja nic do gejów ani lesbijek nie mam - nic mi nie przeszkadzaja więc niech sobie będą. Ale uważam że takie pary nie powinny wychowywać dzieci ( takie dziecko będzie brało przykład z rodziców i będzie pozbawione normalnego życia). Tak więc niech sobie żyją , tylko bez wpływu na życie innych.

Zgadzam sie z Twoim zdanie.W dzisiejszym świecie słowo TOLERANCJA jest dla wielu ludzi tylko zwykłym słowem za którym nie idą czyny.Daltego uważem że "takie pary" nie powinny wychowywać dzieci ze wzgledu na brak tolerancji innych-dziecko wychowane w takim związku jest narażone na wiele złych słów pod jego adresem co moze znaleśc odbicie w sferze psychicznej w dorosłym życiu.Człowiek taki będzie miał cały czas w pamieci złe słowa z dzieciństwa skierowane pod jego adresem.

Co do głównego pytania odnoszę sie następująco-związki homoseksualen są mi obojętne.Jednak są odstępstwa od tej normy-mówię o akcjach organizowanych przez te pary.Za bardzo cisną nam na usta słowo TOLERANCJA.Każdy ma swoje zdaniena ten temat a takie akcje maja na celu jego zmiane, z negatywnego na pozytywne,ale robione to jest na siłę co prowadzi tylko do bardziej negatywnych odczuć.Fakt faktem że większość ludzi ma negatywne spojżenie na ten temat ale takie "przekonywanie" ludzi na siłę do niczego nie prowadzi.

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 14 lipca 2004, 23:08

azzurra pisze: Poza tym widzę, że Was, mężczyzn, zupełnie nie ruszają lesbijki, gdy do homoseksualistów macie negatywny stosunek... To dla mnie bardzo ciekawe, bo jaka jest niby wasza różnica? Piszecie, że fajnie to wygląda. Czemu więc tak oburza Was widok całujących się mężczyzn?
no bo wiesz, każdy facet to w jakimś stopniu "zboczek" :wink: i faceci wolą oglądać dwie dziewczyny całujące się i robiące inne podobne czynności (...) niż facetów całujących się, gdyż po prostu się brzydzą :? (przynajmiej ja tak mam) Ja tam lubie sobie pooglądac dwie dziewczyny całujące się wzajemnie i wiem, że nie tylko ja 8)
paku pisze: być może do żart bo z 1 kwietnia ale kto wie ...
to był żart... z tego co pamiętam to na drugi dzień na stronie pojawiło się sprostowanie

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2004, 15:33

Moje zdanie co do homoseksualistow(szczegolnie rodzaju meskiego)jest bardzo ostre.Nienawidze patrzec jak dwaj kolesie chodza za rece caluja sie itp. Zbiera mi sie na mdlosci.Moim zdaniem takie cos powinno byc zakazane 8) Zadnych malzenstw zadnych adopcji dzieci.Osoby o innej orientacji uwazam za chore.Bog stworzyl kobiete i mezczyzne aby oni zyli i byli ze soba ale czlowiek.......... :?
Nigdy tego nie zaakceptuje.
To jest chore

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2004, 15:50

PABLO pisze:ja powiem tak !! jak widze pedalow to mi zeygac chce a lezby to takie mile jest :]
:D hieh hieh dobre... ale cos w tym moze jest. Ja mimo wszystko jestem przeciwko homoseksualistom. To nie tak mialo byc :wink:

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2004, 16:08

Widze ze wiekszosc jest na nie. No to ja moze doleje oliwy do ognia. :D
Primo: Dlaczego wszyscy (lub zdecydowana wiekszosc) ktorzy sa na "nie" patrza na homoseksualistow przez pryzmat łóżka??? Wytlumaczcie mi? Czy jak widzicie pare hetero to tez myslicie jak on z nia w lozeczku bara bara??? Hmm moze. Ale chyba wazniejsze jest "odczucie". Co dana para do siebie czuje. Czy rzeczywiscie sex was juz tak zdominowal ze tylko liczy sie ze tak powiem "porządne rźnięcie" - nie wazne w ktora dziure? :evil:

Secondo: Skoro juz weszlismy na uczucia. Chyba tacy ludzie tez maja prawo do milosci. Czy jestesmy az tacy wscibscy ze tylko do łóżka zaglądamy. A nie zastanowiliscie sie o tym ze oni sie po prostu kochają. Lubia spedzac ze soba czas, chodzic do kina, na spacery. A to ze sie trzymaja za rece to ich sprawa. Brak tolerancji wsrod nas - ludzi heteroseksulanych - sprawia ze zbiera nam sie na mdlosci. Popatrzcie z innej perspektywy. Z perspektywy uczuc a nie łóżka.

I wreszcie Terzo: Wlasnie owy brak tolerancji wsrod ludzi, wychowanych w nienawisci do homoseksualistow, sprawia, ze odbywaja sie marsze tolerancji. Jednak one nie sa po to zeby pokazac ludziom ze ten czy tamten to gej czy lesbijka. Chodzi o to zeby uswiadomic ludziom, ze to sa takze ludzie. Ludzie ktorzy kochaja inaczej. WHO wykreslila homoseksualizm z list chorob w roku 1991. Caly czas trwaja badania gdzie jest problem. Na pewno nie w genach bo juz dawno natura by to wyeliminowala (wiadomo dlaczego).
Ale wracajac do watku. TOLERANCJA! To slowo klucz! Jesli bedziemy tolerancyjni wobec homoseksualistow to nie bedzie zadnego problemu w tym aby i oni mogli wychowywac dzieci. Przeciez lepiej dla takiego dziecka wychowywac sie w rodzinie gdzie jest milosc, szacunek, szczescie niz w domu dziecka. I nie wchodzmy w tym momencie na temat pedofilii bo to zupelnei cos innego. Rodzice homoseksualisci na pewno nie beda myslieli o sprawach o jakich na codzien mysli pedofil!

I na koniec takie pytanie: Chyba zdecydowanie lepiej dla dziecka jesli wychowuje sie w rodzinie homoseksualistow ktorzy sie kochaja i szanuja niz w tak zwanej "katolickiej" rodzinie gdzie panoszy sie w kazdym kacie patologia, brak zainteresowania i alkoholizm.
Wiem ze to skrajny przypadek ale bardzo mozliwy.

Radze sie zastanowic zanim nastepnym razem patrzac na pare gejow zaczniecie myslec o tym co robia w lozku.

Ps. Sprawa publicznego calowania to osobny temat.
P2. Gratuluje tym co przeczytali to w calosci :D

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
aLeX20042

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2004, 16:33

PABLO pisze:ja powiem tak !! jak widze pedalow to mi zeygac chce a lezby to takie mile jest :]
W pełni się z Tobą zgadzam. Ale czy to czasem nie jest tak, że my tzn mężczyźni patrzymy z innego punktu widzenia niż kobiety ?? Nam chce się żygać gdy widzimy dwóch pedałów, natomiast 2 kobiety nas pociągają. A w przypadku kobiet może być zupełnie odwrotna sytuacja niż u nas, a mianowicie dziewczynom się może podoba jak dwóch facetów jest ze sobą :D No cóż jeśli chodzi o mnie to tak jak powiedziałem na początku to śmiało i na głos moge powiedzieć PEDAŁY: NIE - LESBIJKI TAK :D :D :D

Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham cię - JUVE w moim sercu na dobre i na złe !!!!
ODPOWIEDZ