Homoseksualizm
- Sting
- Juventino
Szukałem za pomocą opcji szukaj, lecz nie odnalazłem podobnego tematu. Chciałem sie dowiedzieć jaki macie stosunek do homoseksulalistów? Mam nadzieję że oprócz głosów w ankiecie będziecie się wypowiadać pod tematem i będziemy uczestniczyli w ciekawej dyskusji.

- Sting
- Juventino
Wszytstko dobrze tylko prosze nie mylić homoseksualizmu z pedofilią :!:PiontaS pisze:Mój stosunek do homoseksulalistów jest negatywny ponieważ wydaje mi sie to po prostu idiotyczne żeby facet i facet :!: Jeśli są tacy ludzie to oni się powinni leczyć . A coraz więcej się słyszy molestował uczniów itp . a w dodatku w jednym przypadku okazało się że ma aids . Mam nadzieje że do czasu gdy będę miał dzieci skończy się to bo jaką mam pewność posyłając dziecko obojetnie gdzie np . do szkółki piłkarskiej że ono nie będzie wykorzystywane przez trenera . :!:

- Rafal Tarnacki
- Juventino
Ja tam nic do nich nie mam. Niech sobie zyja. Ale co do slubow to juz sam nie wiem...
- Rybeq
- Juventino
gejow jakos nie mialem okazji poznac.
za to (zreszta jak widac w podpisie) lubie lesbijki. znam pare i to naorawde swietne laski. chociaz czasem dziwnie sie czuje jak sie caluja
siedzi sobie facecik -znaczy sie ja, a one tak miedzy soba
ty jest ich wada. zaprzyjaznilem sie szczegolnie z jedna, ale wiem ze miedzy nami nic nie bedzie :x ale co tam
lesbijki sa cool !
za to (zreszta jak widac w podpisie) lubie lesbijki. znam pare i to naorawde swietne laski. chociaz czasem dziwnie sie czuje jak sie caluja

lesbijki sa cool !
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2004, 18:06 przez Rybeq, łącznie zmieniany 1 raz.
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No więc miałem okazję widzieć 2 facetów całujących się i w innym przypadku gdy szli za rękę. Mojej reakcji nie trudno się do myślić. Odrazu odwróciłem wzrok. Naprawdę mnie to odraża... :? Nie mogę patrzeć na takie zachowania.
Natomiast do lesbijek nic nie mam, da się obejrzeć
Podsumowując jestem raczej negatywnie nastawiony do innej orientacji seksualnej, lecz nie mogę też krytykować tych ludzi i ich zachowań. Wybrali taką drogę życia i to tylko i wyłącznie ich sprawa. Jeśli są szcześliwi z osobą o tej samej płci to niech się tego trzymają :roll:
Natomiast do lesbijek nic nie mam, da się obejrzeć

Podsumowując jestem raczej negatywnie nastawiony do innej orientacji seksualnej, lecz nie mogę też krytykować tych ludzi i ich zachowań. Wybrali taką drogę życia i to tylko i wyłącznie ich sprawa. Jeśli są szcześliwi z osobą o tej samej płci to niech się tego trzymają :roll:

- Sting
- Juventino
Po primo zauważcie ze niektórzy mówią o zboczniu jeśli chodzim o gejów, a jak mówicie ze lubicie patrzeć jak se lezbijki całują to już to nie jest zboczone. :idea:Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:No więc miałem okazję widzieć 2 facetów całujących się i w innym przypadku gdy szli za rękę. Mojej reakcji nie trudno się do myślić. Odrazu odwróciłem wzrok. Naprawdę mnie to odraża... :? Nie mogę patrzeć na takie zachowania.
Natomiast do lesbijek nic nie mam, da się obejrzeć![]()
Secundo jak to wybrali 'taką drogę życia' oni sie tacy urodzili.
Po trzecie (to nie do posta Dragona) homoseksualizm to nie jest choroba, WHO usunęła bodajże w 1979 roku homoseksualizm z listy chorób.

- Wojtom
- Juventino
Jest to dla mnie bardzo dziwne, lecz z drugiej strony nie mam nic przeciwko temu, kto wybrał taką drogę, poniewaz ja nigdy jej nie wybiorę !
To zdecydowanie jego wybór i do niego należy decyzja czy będzie chodził za ręke z facetem czy z dziewczyną !
Gdy zobacze takich ludzi gdzieś na ulicy, widze jak inni ludzie albo się głupio patrzą, albo śmieją to jest mi ich troche szkoda... Ja jednak gdy coś takiego zobacze, staram się znaleźć inny punkt obserwacyjny !!
Jeżeli natomiast chodzi o ślub, to jestem przeciwny ponieważ bedzie to zmniejszać liczbę urodzeń na świecie, bo nie ma sposobu żeby facet z facetem zmajstrowali dzieciaka !! A w sumie to i tak, tacy ludzie zmniejszają populacje przecież, bo jeżeli nie podobają im się kobiety to czy ślub czy nie i tak nie bedą mieli potomstwa... :?
Dla mnie jest to poprostu bardzo dziwne i nie do zaakceptowania !
To zdecydowanie jego wybór i do niego należy decyzja czy będzie chodził za ręke z facetem czy z dziewczyną !
Gdy zobacze takich ludzi gdzieś na ulicy, widze jak inni ludzie albo się głupio patrzą, albo śmieją to jest mi ich troche szkoda... Ja jednak gdy coś takiego zobacze, staram się znaleźć inny punkt obserwacyjny !!
Jeżeli natomiast chodzi o ślub, to jestem przeciwny ponieważ bedzie to zmniejszać liczbę urodzeń na świecie, bo nie ma sposobu żeby facet z facetem zmajstrowali dzieciaka !! A w sumie to i tak, tacy ludzie zmniejszają populacje przecież, bo jeżeli nie podobają im się kobiety to czy ślub czy nie i tak nie bedą mieli potomstwa... :?
Dla mnie jest to poprostu bardzo dziwne i nie do zaakceptowania !
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Mosiu
- Juventino
Ja nic do gejów ani lesbijek nie mam - nic mi nie przeszkadzaja więc niech sobie będą. Ale uważam że takie pary nie powinny wychowywać dzieci ( takie dziecko będzie brało przykład z rodziców i będzie pozbawione normalnego życia). Tak więc niech sobie żyją , tylko bez wpływu na życie innych.
...Tu sei la squadra del cuore , sempre in campo undici eroi , vinci I'mpossibile e vai , ti seguiremo anche noi , metti un'altra stella sul petto...