Transfery w Lidze Polskiej!!!!
- MISIEK*
- Juventino
Postanowiłem załorzyć taki temat,bo jest temat o nowych zawodnikach w Wiśle Kraków a nie ma o zawodnikach w naszej lidze,a przecież nie tylko Wisłą żyjemy na tym forum .
Pierwsze wzmocnienia próbuje przeprowadzać Odra Wodzisław.
Pierwsze wzmocnienia próbuje przeprowadzać Odra Wodzisław.
Dwóch Brazylijczyków, Gleison Barbosa i Alexandro Bovo, rozpoczęło w poniedziałek treningi z zespołem Odry Wodzisław - poinformowała oficjalna strona internetowa klubu. Brazylijczycy będą testowani przez kilka najbliższych dni.
Barbosa ma 21 lat i grał ostatnio w Korei Południowej. Może występować na pozycji defensywnego pomocnika albo ostatniego obrońcy. Alexandro Bovo jest rok starszy. Gra jako ofensywny pomocnik i rozgrywający. Występował w brazylijskim klubie Apucarana FC oraz w niemieckim BSC Sud 05 (III liga).
"Piłka jest jedna a bramki są dwie"
Wisła - MISTRZ POLSKI 04.
Pozdrawiam wszystkich fanów WISŁY.
Wisła - MISTRZ POLSKI 04.
Pozdrawiam wszystkich fanów WISŁY.
- Juve The Best
- Juventino
Narazie do Górnika Zabrze przeszli : Szałęga, Piotr Brożek, Kuzera, Aleksander. Na testach jest japończyk Go Nagaoka.

- Gość
echhh. W Wodzisławiu powinni sie dowiedzieć, że nie każdy brazylijczyk jest mistrzem w piłce nożnej. Po co im zawodnik grający w Korei albo jakis inny sprzedawca pizzy na Copacabana który ostatnio grał w II lidze niemieckiej. to do niczego nie prowadzi. moze i są młodzi ale prawdziwymi mlodymi talentami to oni juz nie są ( 18-19 lat). I tak w tym roku bedzie rządził Kolejorz, który zakupił : Jakubowskiego, Wojtalę niesety sprzedal Bosackiego.
- PiontaS
- Juventino
Były bramkarz Świtu podpisał z Amiką trzyletni kontrakt.
Arkadiusz Malarz jest od wczoraj zawodnikiem Amiki Wronki. - Doszliśmy do porozumienia ze Świtem w sprawie kwoty odstępnego, ale ta suma jest tajemnicą handlową - mówi pełnomocnik zarządu Amiki Marek Pogorzelczyk.
Klub z Wronek musiał zapłacić za Malarza, gdyż piłkarza obowiązywał jeszcze roczny kontrakt z poprzednim pracodawcą. - Podpisaliśmy z nim trzyletnią umowę - dodaje Pogorzelczyk. To już drugi bramkarz pozyskany przez Amikę - tydzień temu roczną umowę z trzecią drużyną poprzedniego sezonu podpisał Radosław Cierzniak.
Wiecie Może Któs gdzie teraz trenuje albo co robi Grzegorz Szamotulski bo po tym jak został wurzucony z Amiki nic o nim nie słyszałem.
Arkadiusz Malarz jest od wczoraj zawodnikiem Amiki Wronki. - Doszliśmy do porozumienia ze Świtem w sprawie kwoty odstępnego, ale ta suma jest tajemnicą handlową - mówi pełnomocnik zarządu Amiki Marek Pogorzelczyk.
Klub z Wronek musiał zapłacić za Malarza, gdyż piłkarza obowiązywał jeszcze roczny kontrakt z poprzednim pracodawcą. - Podpisaliśmy z nim trzyletnią umowę - dodaje Pogorzelczyk. To już drugi bramkarz pozyskany przez Amikę - tydzień temu roczną umowę z trzecią drużyną poprzedniego sezonu podpisał Radosław Cierzniak.
Wiecie Może Któs gdzie teraz trenuje albo co robi Grzegorz Szamotulski bo po tym jak został wurzucony z Amiki nic o nim nie słyszałem.
- JUVEFANE_10
- Juventino
odra podpisała 2,5 letni kontrakt z Mariuszem Zganiaczem(mój kumpel)
JESTEM OSZUSTEM
- BIANCONERI
- Juventino
Do Pogoni Szczecin przybyli jak do tej pory:Giuliano,Michał Probierz,Maciej Terlecki i bramkarz Waldemar Grzanka.Pożegnano się natomiast z:Adrianem Napierałą,Mariuszem Siarą(obaj zostali wypożyczeni do Jagielloni),Radosławem Bilińskim,Rafałem Andruszczakiem i Bogusławem Wyparło.Najbardziej dziwi mnie osoba bramkarza w Pogoni Szczecin;działacze i trenerzy chcieli podobno sprowadzić kogoś lepszego na miejsce Wyparły,ale wygląda na to,że numerem jeden będzie dotychczasowy rezerwowy bramkarz czyli Pilarz.Numerem dwa w bramce Pogoni ma być do niedawna piłkarz Pogoni Staszów Waldemar Grzanka(latem był testowany w Pogoni,ale sie nie sprawdził potem przez pewnien czas grał w Saszowie ale został stamtąd zwolniony...).
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- pawel
- Juventino
No calkiem niezłe wzmocnienia górnika mysle że moze powalczyc o dobre miejsce w lidze premiujace gre w pucharze uefa. Jestem ciekaw czy chodzi o Aleksandra grajacego dotychczas w Arce Gdynia jesli tak to nie jestem szcześliwy.Juve The Best pisze:Narazie do Górnika Zabrze przeszli : Szałęga, Piotr Brożek, Kuzera, Aleksander. Na testach jest japończyk Go Nagaoka.

- Juve The Best
- Juventino
Tak to ten Aleksander w sparingu już strzelił brame pozdro dla ArkiJestem ciekaw czy chodzi o Aleksandra grajacego dotychczas w Arce Gdynia jesli tak to nie jestem szcześliwy.

- Przemo90
- Juventino
A moim kumplem jest Irek Jeleń - też z Cieszyna jest!JUVEFANE_10 pisze:odra podpisała 2,5 letni kontrakt z Mariuszem Zganiaczem(mój kumpel)

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
- PiontaS
- Juventino
Były zawodnik "Czarnych Koszul" Emmanuel Ifeanyi Ekwueme (ostatnio Wisła Płock) powiedział dziennikarzom strony internetowej www.kickoffnigeria.com, że chce wrócić do Warszawy.
- Mam dosyć gry w Wiśle Płock. Traktują mnie tam źle, nie liczą się z moimi warunkami. Czułem się jak niewolnik - żali się piłkarz, który ostatnio regularnie gra w reprezentacji Nigerii. - Wracam do mojego poprzedniego klubu. Uzgodniłem już wszystkie warunki z dyrektorem Engelem, o którym śmiało mogę mówić, że jest moim mentorem - zapowiada Ekwueme, który dodał, że zamierza przyjąć polskie obywatelstwo, aby bez przeszkód móc grać w Europie.
Jego przyjście do Polonii jest o tyle realne, że w tej chwili Ekwueme jest wolnym zawodnikiem. Obecnie przebywa w Nigerii.
Haha tylko zeby znowu takich numerów nie wykręcał ze sobie przedłuży urlop o 2 tygodnie :-D
- Mam dosyć gry w Wiśle Płock. Traktują mnie tam źle, nie liczą się z moimi warunkami. Czułem się jak niewolnik - żali się piłkarz, który ostatnio regularnie gra w reprezentacji Nigerii. - Wracam do mojego poprzedniego klubu. Uzgodniłem już wszystkie warunki z dyrektorem Engelem, o którym śmiało mogę mówić, że jest moim mentorem - zapowiada Ekwueme, który dodał, że zamierza przyjąć polskie obywatelstwo, aby bez przeszkód móc grać w Europie.
Jego przyjście do Polonii jest o tyle realne, że w tej chwili Ekwueme jest wolnym zawodnikiem. Obecnie przebywa w Nigerii.
Haha tylko zeby znowu takich numerów nie wykręcał ze sobie przedłuży urlop o 2 tygodnie :-D
- WladeK
- Juventino
A czy to chodzi o Mirko Poledice, byłego obrońce Lecha? Jeżeli tak to gratuleje transferu! Bardzo podobała mi się jego gra w Lechu.bociu pisze:Do Legii przybyli: Karwan, Stannford, Karzym, Poledica, Dorosz, Djokovic, Kowalski, Leo Kuraizvione.
No to widzę, że Legia się ostro wzmacnia. Chyba chce odebrać tytuł mistrzowski Wisle... Ale krakowianie też nie próżnują... no i Lech

- Mati21pi
- Juventino
w tym sezonie patrzac na transfery beda trzy mocne druzyny LEGIA WISŁA I GROCLIN wszystkei maja dlugo dobra lawke i dobry 1 skład wiec moze naresci polska liga bedzie mocniejsza;)
A najlepszym klubem jest Juventus Turyn:d