Bez Uche do Francji!!! Znowu sie zaczyna?
- MISIEK*
- Juventino
Wisła wyleciała bez Kalu
20 minut czekali piłkarze, sztab szkoleniowy, medyczny i rzecznik prasowy Wisły oraz pracownicy lotniska Balice na Kalu Uche. Nigeryjczyk nie zjawił się i opóźniony samolot do Paryża ze zmierzającymi na 10-dniowe zgrupowanie Wiślakami, wyleciał bez niego.
Powodu absencji Nigeryjczyka na razie nie znamy. Trener Kowalik, Jarosław Krzoska i Emmanuel Ekwueme długo próbowali dodzwonić się do niego. Temu ostatniemu udało się nawiązać połączenie z Kalu, stąd też wszyscy oczekiwali na jego przybycie. Niestety, o godzinie 8:30 samolot do Paryża musiał już odlecieć bez niego.
NIe miałem gdzie tego wkleić jeżeli jest jakiś lepszy temat to sorry ale jestem strasznie wkurzony. CO to znaczy Kalu? Znowu sie zaczyna? Czekamy na wyjaśnienie.
20 minut czekali piłkarze, sztab szkoleniowy, medyczny i rzecznik prasowy Wisły oraz pracownicy lotniska Balice na Kalu Uche. Nigeryjczyk nie zjawił się i opóźniony samolot do Paryża ze zmierzającymi na 10-dniowe zgrupowanie Wiślakami, wyleciał bez niego.
Powodu absencji Nigeryjczyka na razie nie znamy. Trener Kowalik, Jarosław Krzoska i Emmanuel Ekwueme długo próbowali dodzwonić się do niego. Temu ostatniemu udało się nawiązać połączenie z Kalu, stąd też wszyscy oczekiwali na jego przybycie. Niestety, o godzinie 8:30 samolot do Paryża musiał już odlecieć bez niego.
NIe miałem gdzie tego wkleić jeżeli jest jakiś lepszy temat to sorry ale jestem strasznie wkurzony. CO to znaczy Kalu? Znowu sie zaczyna? Czekamy na wyjaśnienie.
"Piłka jest jedna a bramki są dwie"
Wisła - MISTRZ POLSKI 04.
Pozdrawiam wszystkich fanów WISŁY.
- Juvetomek
- Juventino
ten Kalu to jest tak smieszny ze sie w glowie nie miesci. On chce byc wielkim pilkarzem jak jemu sie nawet na zgrupowanie nie chce przyjsc :roll: Ja go jakos nigdy nie dazylem sympatją i zal mi kibicow Wisły ze mają takiego bamb.. o przepraszam Afroamerykanina ktory jest taki leniwy i kłótliwy. Przeciez to nie pierwsza afera zwiazana z Kalu.
Pozdrawiam
- MISIEK*
- Juventino
AHA dobrze wiedzieć.Asta#8 pisze:Teraz Kalu musi się dostać do Francji na własny koszt. Dojechał tam wczoraj ale dopiero o 21. Przez to opuścił poniedziałkowy trening.

"Piłka jest jedna a bramki są dwie"
- mnowo
- Qualità Juventino
Oto fragment artykulu z dzisiejszego Przegladu Sportowego:
"... Okazalo sie ze [Kalu] po prostu zaspal. Uche staral sie dotrzec na Balice, odlot samolotu opozniono o dwadziescia minut, ale o godzinie 8:30 dano sygnal do startu. -Kalu zjawil sie w klubie po godzinie dziewiatej - powiedzial wiceprezes Wisly, Zdzislaw Kapka. -Rozmawialem z nim chwile, wyjanilismy sprawe. Potem wsiadl do pociagu do Warszawy, aby zdazyc na popoludniowy lot do Paryza i wieczorem dolaczyc do druzyny."
(Przeglad Sportowy, 13-07-2004, str. 3)
No co Wy, Kalu po prostu zaspal
Profesjonalista
"... Okazalo sie ze [Kalu] po prostu zaspal. Uche staral sie dotrzec na Balice, odlot samolotu opozniono o dwadziescia minut, ale o godzinie 8:30 dano sygnal do startu. -Kalu zjawil sie w klubie po godzinie dziewiatej - powiedzial wiceprezes Wisly, Zdzislaw Kapka. -Rozmawialem z nim chwile, wyjanilismy sprawe. Potem wsiadl do pociagu do Warszawy, aby zdazyc na popoludniowy lot do Paryza i wieczorem dolaczyc do druzyny."
(Przeglad Sportowy, 13-07-2004, str. 3)
No co Wy, Kalu po prostu zaspal

Profesjonalista

- pan Zambrotta
- Juventino
ale robicie afere...wy nigdy nie zaspaliście ??
:-D
:-D :-D 

- Gość
mimo wszystko to, że zaspał to dla mnie żadne wyjaśnienie do konca tej sprawy. zawse jednak to lepiej niz jakis protest.
)))jednak inni jakos ustawili sobie te budziki i zdążyli. ale dodam jeszcze, że Wisła mimo wsystko ukarze Kalu jednak nie poinformuje o tym prasy (tak powiedział Kapka). Uche wierze w Ciebie i poprowadź Wisełke (jestem kibicem Lecha:P ) do LM to będzie nasz wspólny polski pilkarski sukces-skorzystamy na tym wszyscy więc zyczmy Wiśle jak najlepiej:)

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
No i wielka afera, że zaspał sobie troszeczke 8) Każdemu się zdarza, piłkarz też człowiek i też może zaspać. Najważniejsze, że dołączył do kolegów, i że nie buntuje się znowu tak jak przed ostatnim sezonem :?
- MediapuntA
- Juventino
bandit pisze:To Emanuel Ekwueme przeszedł do Wisły czy tylko przez przypadek spotkał się z z kimś z Wisły i zadzwonił?MISIEK* pisze:Trener Kowalik, Jarosław Krzoska i Emmanuel Ekwueme długo próbowali dodzwonić się do niego.
Jak coś to nie EMANUEL tylko MARTINS EKWUEME 8)
Zaspał i tyle

- nookie
- Juventino
Juvetomek pisze:o przepraszam Afroamerykanina ktory jest taki leniwy i kłótliwy. Przeciez to nie pierwsza afera zwiazana z Kalu.
Afroamerykanina? :? przeciez on z USA ani w ogole z Ameryki chyba nie pochodzi
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.