AS ROMA - czemu jej tak nie lubicie??
- Rybeq
- Juventino
przesada. ale rowno tam nie jestesmy traktowani.DjJuve, Dionizos, Rybek. Sa tam traktowani jak 'odrzutki'(sory,ale tak jesteście traktowani tam).
zreszta na dowod:
http://www.forumasroma.korporacja.voffi ... ight=#5584
a czemu nie lubie romy ? z jednego powodu. powod jest maly, krzykliwy i lubi plakac po gazetach ze sedziowie oszukuja jego klub, tudziez wysylac im rolexy, wina na swieta. o kim mowa ? franco sesni.
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- azzurra
- Qualità Juventina
Weszłam na to forum asroma.pl i nie lubię tego klubu jeszcze bardziej! teraz będę go oceniać jeszcze przez pryzmat kilku jej kibiców, wiem, że być może to przypadki odosobnione, ale jednak. Najpierw zaszokował mnie podpis jednego z użytkowników, którym jest wyliczanka - w skrócie nienawidzi wszystkich i wszystkiego, ale na końcu wymienia nietolerancję jako także coś, czego nienawidzi.
Potem zaszkokował mnie fakt, że tacy tutaj aktywni fani Juve, tam się maskują i nie mają podpisu Juventino. A co gorsza, opluwają tych, którzy mieli odwagę się przyznać i godnie nas tam reprezentować.
Ale wszystko to nic - potem zobaczyłam post niejakiego Wujo i jego avator - Jezus w koszulce Romy. To mnie obraża, jako człowieka i wyznawczynię religii chrześcijańskiej. Sympatii klubowych nie będę do togo mieszać, bo to nie ten poziom dyskusji. Nie będę się zniżać do poziomu tego "fana" Lupy.
Potem zaszkokował mnie fakt, że tacy tutaj aktywni fani Juve, tam się maskują i nie mają podpisu Juventino. A co gorsza, opluwają tych, którzy mieli odwagę się przyznać i godnie nas tam reprezentować.
Ale wszystko to nic - potem zobaczyłam post niejakiego Wujo i jego avator - Jezus w koszulce Romy. To mnie obraża, jako człowieka i wyznawczynię religii chrześcijańskiej. Sympatii klubowych nie będę do togo mieszać, bo to nie ten poziom dyskusji. Nie będę się zniżać do poziomu tego "fana" Lupy.
"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
- gradi69
- Juventino
Totti (tu by się z tysiąc powodów znalazło), Panucci (wygląd, gra, zachowanie, wypowiedzi), kibice - wystarczy wejść na asroma.pl i poczytać komenty, szczególnie wujka - najlepsze było, jak stwierdził, że Totii przypadkiem opluł Poulsena :lol: z czym wielu kibiców się zgodziło, dodając przy tym, że Poulsen przez cały mecz musiał pluć na Tottiego prowokując go :lol: po prostu brak słów
- Wojtom
- Juventino
http://www.antijuve.com/4pere.gif
To chyba wystarczy za cały komentarz dlaczego nie lubie Romy... nie bede wymienial wiecej bo nie ma sensu ... są podobne jak Oskara8 moje argumenty, a pozatym zobaczcie jak prowadzicie swoje forum !! Juventini dostają za nic kartki, a w podpisach jakies małpki sikające na inne kluby ! Poprostu zalosne !!
To chyba wystarczy za cały komentarz dlaczego nie lubie Romy... nie bede wymienial wiecej bo nie ma sensu ... są podobne jak Oskara8 moje argumenty, a pozatym zobaczcie jak prowadzicie swoje forum !! Juventini dostają za nic kartki, a w podpisach jakies małpki sikające na inne kluby ! Poprostu zalosne !!
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- bociu
- Juventino
Nie lubie jej bo jest przeciwnikiem Juve i wogole nie lubie rzymskich klubów, a w szczegolnosci Lazio, nie bede mowił za co bo kartke dostane pewnie, no dobra nie lubie za faszyzm kibiców(flagi itp.). A Roma... z kapitanem Tottimk na czele, nie lubie jej za tego własnie zawodnika.
- Sting
- Juventino
Jestem zarejestrowany na ponad 10 forach i jeszcze nigdy nie spotkałem sie z takim brakiem szacunku. ale cóż ktoś coś mówił o manierach. Pomińmy to bo nie chce sie znić do Twojego poziomu. Ja sie podlizuje, może napisałem tam z 10 razy coś w komentarzach, zawsze wypowiadałe swoje zdanie, często było one nie po myśi kibiców Romy, ale że zachowywałem sie z kulturą nigdy, do mnie nic nie mieli, a przynajmniej nigdy mi o nic nie zwrócili uwagi. Wiesz napisałem tamtą zacytowaną przez Ciebie fraze, bo strasznie żeś sie wywyższał, powtarzam no to co ze miałem bana, czy to znaczy ze gorszym kibicem Juventusu niż Ty, jesteś na forum super, masz więcej postów ode mnie rewela, cieszę się Twoim szczęściem, ale powtórze co napisałem Tam, prawdziwi kibice czy to śa kibice Romy, Interu, Milany, Juventusu swój klub mają w sercu i w głowach, a iośc postów pod nickiem nie sprawia ze są kibicami lepszymi. No to troche to przerobiłem, ale zamysł był ten sam. Aha i jeszcze jedno mówienie swojego zdania to jedno a gdy jeszcze je lądnie ubierzesz w słowa to ona moze ieć wiele znaczeń. Szkoda ze Ty nie dostrzegasz tego właściwego.Alexxxxx pisze:Wiesz sam powiedziałeś, ze " No i co, że mam bana na JP jak i tak na nim pisze ". Bana na pewno nie dostałeś za frikoSting pisze:Co do ASRoma.pl to przynajmniej w stosunku do mnie użytkownicy zachowuja się jak najbardziej wporządku. Na tamtą stronę zaglądam by sprawdzić co u rywala i czasami coś tam napomknę, ale z prawdziwym bramkiem tolerancji spotkałem się ze strony Alexxxxa który mimo kulturalnej rozmowy postanowił wspomnieć dosyć przykre rzeczy do cytowania na temat mojego wychowania. Cóż Alexxx mnie tak nazwał chyba przez to że za szybko wyciagnął wnioski z niektórych sytuacji o których nie miał pojecia tak naprawde, niestety kolega zaczął mnie oceniać, nie znając mnie wogule i nie wiedząc co swoimi postami prezentuje. Przykre....A dobrze powiedziałem, ze po prostu brak Ci manier, a maniery sa wynoszone z domu. Taka jest prawda i na pewno nikt temu nie zaprzeczy. A to, że ty jesteś dobrze traktowany, bo lekko mówiąc podlizujesz się i jesteś jak kameleon. Nie umiesz postawić na swoim zdaniu i pokazac kim na prawde jesteś. BiancoNerri i ty to jedyni odemieńcy zaklimatyzowani tam (z wiadomych powodów :roll: ) A to, że Wuju nie umie przegrwyac to inna sprawa. A pokrzywdzeni
DjJuve, Dionizos, Rybek. Sa tam traktowani jak 'odrzutki'(sory,ale tak jesteście traktowani tam). Kto tu ma racje, a forum zasmiecasz ty, bo stajesz chyba po odwrotnej stronie barykady.

- Minda_ASROMA
- Romanista
Wiem to nie było do Ciebie, przepraszam.JUVEFANE_10 pisze: ja o żadnych idiatach z ASROMA.PL nie mówiłem tylko że niektórzy piłkarze romy zachowują się głupio na boisku.
Aha, tą drugą kartkę dostałem za napisanie Lazio z małej litery? To zobacz mod. na wszystkie wypowiedzi i daj też innym kartki którzy napisali jakąs drużynę z małej litery. Ja tak napisałem, ponieważ ich nie lubie i już sie przyzwyczaiłem tak pisać...
FORZA ROMA PER SEMPRE!!!
- RadeKas
- Juventino
Minda, moj ulubiencu ewentualnie ulubienico. Jestes taki przekonany o swojej kulturze i ladnym zachowaniu? A o to co nasz Juventino Marcin-Ironek otrzymal na priva na forum asroma.pl, po tym jak napisal posta na tymze forum. Cytuje:
"BURAKU...Cfeloo ja masz zamiar wypisywać takie głupoty to !cenzura! na drzewo!"
Te jakze urocze zdanie bylo napisane przez wlasnie Minde.
No i powiedzcie mi tu jak nie kochac AS Romy :]
z wyrazami dosyc malego szacunku RadeKas
"BURAKU...Cfeloo ja masz zamiar wypisywać takie głupoty to !cenzura! na drzewo!"
Te jakze urocze zdanie bylo napisane przez wlasnie Minde.
No i powiedzcie mi tu jak nie kochac AS Romy :]
z wyrazami dosyc malego szacunku RadeKas
srali muszki będzie wiosna
- Minda_ASROMA
- Romanista
P pierwsze jestem chłopakiem!! Po drugie to była wiadmość prywatna i nie była złamaniem regulaminu! Dałeś to co ja jemu napisałem, ale to co on wypisywał na forum i prowokował wszystkich to już nie??
...śmiechu warte, moderatorku widze że Twój iloraz inteligęcji jest na poziomie dziecka 10 letniego i jesteś naprawde żałosny, tak jak bardzo wielu użytkowników z tergo forum.
Wypowiedź ironka.
...śmiechu warte, moderatorku widze że Twój iloraz inteligęcji jest na poziomie dziecka 10 letniego i jesteś naprawde żałosny, tak jak bardzo wielu użytkowników z tergo forum.
Wypowiedź ironka.
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2004, 12:55 przez Minda_ASROMA, łącznie zmieniany 1 raz.
FORZA ROMA PER SEMPRE!!!
- Minda_ASROMA
- Romanista
Wszystkie ale może jednak piszcie na gg: 5377479
aby nie zaśmiecać waszego pięknego i pożadneggo forum, ale też dlaczego macie sobie nabijać posty Juventini...
aby nie zaśmiecać waszego pięknego i pożadneggo forum, ale też dlaczego macie sobie nabijać posty Juventini...
FORZA ROMA PER SEMPRE!!!
- RadeKas
- Juventino
Czemuz to nagle taka zmiana pogladow? Przeciez to ty moj drogi kolego zalozyles ten temat chcac dowiedziec sie czemu to nie lubimy Romy. Czyzbys juz nie dazyl do tych jakze interesujacych informacji ?:] Ale mysle ze nie ma problemu. Chyba juz wystarczajaco duzo zostalo napisane i pokazane. Takze skoro sam autor tematu chce jego konca to chyba nalezy spelnic jego zadanie :]. Bo jak to Minda bardzo ladnie okreslil. Po co nabijac sobie posty. A zwlaszcza piszac o Romie :]
- Minda_ASROMA
- Romanista
Nie chce końca tematu, tylko jeżeli mam się z kimś kłócić to lepiej na gg...RadeKas pisze:Czemuz to nagle taka zmiana pogladow? Przeciez to ty moj drogi kolego zalozyles ten temat chcac dowiedziec sie czemu to nie lubimy Romy. Czyzbys juz nie dazyl do tych jakze interesujacych informacji ?:] Ale mysle ze nie ma problemu. Chyba juz wystarczajaco duzo zostalo napisane i pokazane. Takze skoro sam autor tematu chce jego konca to chyba nalezy spelnic jego zadanie :]. Bo jak to Minda bardzo ladnie okreslil. Po co nabijac sobie posty. A zwlaszcza piszac o Romie :]
Temat jest bardzo interesujący, jak na razie znalazło się u was 3-4 forumowiczów, którzy zrozumieli, i kulturalnie odpowiedzieli na moje pytanie...
FORZA ROMA PER SEMPRE!!!
- RadeKas
- Juventino
Alez tu sie nikt nie kloci, tylko wymienia poglady :]... Poza tym, skoro twierdzisz ze 3-4 osoby kulturalnie tu pisza, to ja prosilbym cie o to abys dal przyklady tych niekulturalnych. Bo ja takich tu prawie nie widze. No ale chyba po prostu mamy inne pojecie o kulturze :]