Supporters player of the year

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Alessandro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2004, 17:52

Miolli pisze:Dla mnie tak jak większości wypowiadających się odkryciem był Gilardino
który z (jak dla mnie) nie znanego zawodika stał się wiodącą postaciom w porzednim sezonie.
A najlepszy był Szewczenko wkońcu to dzięki niemu Milan zdobył sudetto :?
Zupelnie sie z Toba zgadzam. Wielkim odkryciem byl rowniez Kaka. Mlodzi zawodnicy zaczynaja wygryzac stara gwardie jak np. Kaka wygryzl ze skladu Milanu Rui Coste. Mlodzi pilkarze to przyszlosc!

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2004, 17:57

Michael (L) pisze:Odkrycie-Gilardino,najlepszy piłkarz Totti. Chociaż może Kaka powinien widnieć w obu tych kategoriach-to on wydzwignął milan na szczyt. :?: :?:
LOOOl a Totti to czym sie wg Ciebie wyróżnił ?
3 najlepszych w poprzednim sezonie to Gilardino, Cassano, Kaka

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Bogi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 lipca 2004, 23:24

Wajron pisze:
Michael (L) pisze:Odkrycie-Gilardino,najlepszy piłkarz Totti. Chociaż może Kaka powinien widnieć w obu tych kategoriach-to on wydzwignął milan na szczyt. :?: :?:
LOOOl a Totti to czym sie wg Ciebie wyróżnił ?
3 najlepszych w poprzednim sezonie to Gilardino, Cassano, Kaka
Wybacz ale jesli Twoim zdaniem Totti sie niczym nie wyroznil to zawodnikow Juventusu w ogole chyba nie bylo :lol: Odkrycia:Kaka Mancine Gilardino Chevanton.Najlepsi pilkarze:Shevchenko Kaka Totti.

Machnes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2004, 23:41

Największym odkryciem Gilardino. Kompletnie się z niezgadzam (w przeciwiestwie do kibiców Romy), że był nim Mancini. Jest dobry i mimo, że zaliczył najwięcej asyst w lidze to lepsze wrażenie zostawił Gilardino.
Choć spodziewałem się, że Kaka będzie błyszczał to niesądziłem, że aż tak :? A i Maresca z Miccolim mieli dobry sezon. Odkryciem napewno nie może być Cassano bo on już 2 sezony temu grał w Romię z dużym powodzeniem.

Czyli tak:

Odkrycia

1.Gilardino
2. Kaka
3. Maresca
4. Mancini
5. Chevanton

A o najlepszych piłkarach nic nie muszę mówić!

Najlepsi w sezonie

1. Szewczenko
2. Totti :?
3. Zambrotta
4. Nedved
5. Kaka

Pavel87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2004, 15:05

dkryciem był zdecydowanie Giraldinio i to nie podlega żadnej dyskusji, jest to oczywiste. Ja nie oglądałem szczerze mówić ani jednego meczu Serie A w tym sazonie więc ciężko mi sie wypowiadać ale myśle że pewnie jednak Kaka ponieważ ten piłkarz to taki Nedved Milanu, i jemu w dużej mierze Milan zawdzięcza zdobycie Scudetto

Forza Squadra Bianconera
ODPOWIEDZ