AS ROMA - czemu jej tak nie lubicie??
- Minda_ASROMA
- Romanista
Piszcie wszystkie swoje ale do Romy. Czemu jej tak nie lubicie i wogóle..
FORZA ROMA PER SEMPRE!!!
- Minda_ASROMA
- Romanista
Co ma Rzym do turynu? To chyba nie powinniście lubić Torino??
Pokazał ten gest, ponieważ wasi zawodnicy się do niego pluli, a on przedstawił im w skrócie tablice świetlną!
Proszę o uzasadnienie swoich wypowiedzi!!!!
Pokazał ten gest, ponieważ wasi zawodnicy się do niego pluli, a on przedstawił im w skrócie tablice świetlną!
FORZA ROMA PER SEMPRE!!!
- Juvetomek
- Juventino
nie chodzi o to ze jej nie lubie, poprostu niektorzy zawodnicy i chyba wszyscy kibice Romy są chamscy np- gesty Tottiego, twoje zachowanie na forum milosnikow Juve i zachowanie innych "kibicow" Romy na innych forach. A o Romie jako o klubie nie moge powiedziec ze jej nie lubie ja nie lubie pilkarzy i kibicow Romy, ktorzy są niewporządku w stosunku do innych. Ale przez tych wlasnie ludzi traci Roma i inne kluby ktore mają chamskich kibicow i zawodnikow ale najwiecej ich ma chyba Roma.
Pozdrawiam
- stazzorZ
- Juventino
tak stary totti to jest po prostu najbardziej fair play piłkarz na swiecie i broń go dalej.
moja siostra przez dlugi czas była narzeczoną włocha z mediolanu [kibic milanu] i kiedy zabrał ja na mecz milan-torino (co było 6:0) spytała sie go czemu we włoszech nie ma zadnych burd na stadionach^^ odpowiedział jej ze to bez sensu bo wszyscy przychodzą oglądac mecz... no chyba ze przyjezdzają rzymianie... ale to nic dziwnego bo to zwierzęta(:
nie chodzi mi o to ze podzielam zdanie ze rzymianie to zwierzęta ale najlepszej opini rzymscy kibice we włoszech i na swiecie nie maja[mimo ze to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> misto].
a ja osobiscie ani za lazio ani za roma deliktanie mowiąc nie przepadam:):)
moja siostra przez dlugi czas była narzeczoną włocha z mediolanu [kibic milanu] i kiedy zabrał ja na mecz milan-torino (co było 6:0) spytała sie go czemu we włoszech nie ma zadnych burd na stadionach^^ odpowiedział jej ze to bez sensu bo wszyscy przychodzą oglądac mecz... no chyba ze przyjezdzają rzymianie... ale to nic dziwnego bo to zwierzęta(:
nie chodzi mi o to ze podzielam zdanie ze rzymianie to zwierzęta ale najlepszej opini rzymscy kibice we włoszech i na swiecie nie maja[mimo ze to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> misto].
a ja osobiscie ani za lazio ani za roma deliktanie mowiąc nie przepadam:):)

- Minda_ASROMA
- Romanista
Przepraszam, a co ja takiego hamskiego robię na waszym forum? To duża ilość waszych kibiców wchodzi na nasze forum robi niepożądek i wywołuje kłótnie. Włoscy kibice Romy są chamscy? To nie oni zabijają innych kibców, ani nie rozpoczynają bójek...Juvetomek pisze:nie chodzi o to ze jej nie lubie, poprostu niektorzy zawodnicy i chyba wszyscy kibice Romy są chamscy np- gesty Tottiego, twoje zachowanie na forum milosnikow Juve i zachowanie innych "kibicow" Romy na innych forach. A o Romie jako o klubie nie moge powiedziec ze jej nie lubie ja nie lubie pilkarzy i kibicow Romy, ktorzy są niewporządku w stosunku do innych. Ale przez tych wlasnie ludzi traci Roma i inne kluby ktore mają chamskich kibicow i zawodnikow ale najwiecej ich ma chyba Roma.
FORZA ROMA PER SEMPRE!!!
- Sting
- Juventino
Ale powinien sie zachować conajmniej elegancko, bo koniec końców to kapitan, ale Totti ma rózne zachowania w swoim repertuaże.Minda_ASROMA pisze:Co ma Rzym do turynu? To chyba nie powinniście lubić Torino??

- OskarG
- Juventino
Minda_ASROMA pisze:Przepraszam, a co ja takiego hamskiego robię na waszym forum? To duża ilość waszych kibiców wchodzi na nasze forum robi niepożądek i wywołuje kłótnie. Włoscy kibice Romy są chamscy? To nie oni zabijają innych kibców, ani nie rozpoczynają bójek...Juvetomek pisze:nie chodzi o to ze jej nie lubie, poprostu niektorzy zawodnicy i chyba wszyscy kibice Romy są chamscy np- gesty Tottiego, twoje zachowanie na forum milosnikow Juve i zachowanie innych "kibicow" Romy na innych forach. A o Romie jako o klubie nie moge powiedziec ze jej nie lubie ja nie lubie pilkarzy i kibicow Romy, ktorzy są niewporządku w stosunku do innych. Ale przez tych wlasnie ludzi traci Roma i inne kluby ktore mają chamskich kibicow i zawodnikow ale najwiecej ich ma chyba Roma.
Widze że wasze opinie są wspaniałe:P
Nie wiem co mają gest tottiego do zachowania Kibiców.Juvetomek pisze:niektorzy zawodnicy i chyba wszyscy kibice Romy są chamscy np- gesty Tottiego.
Pozatym Totti zrobił to samo co zrobił " Miccili (to był Maresca - swiergot) - w czasie derby Turynu"
jesli dobrze pamiętam:)
Ale jak zrobił to nasz piłkarz to wszystko jest ok a jak zrobił Totti to wielka afera.
Tak samo jak z opluciem Totti opluł i Treze opluł.
(no dobra u tottiego widać że specjalnie a u Treze nie)
Takie opinie są żałosne. Zabardzo usprawiedliwiamy własnych zawodników.
Wracając do kibiców - wsrud kibiców zawsze znają się jakieś szczegulne przypadki więc nie SĄ TO WSZYSCY - tylko poszczegulne przypadki.
Ja osobiscie mam kolego który kibicuje Romie wiem zę odwiedza strone ASRoma.pl - czyta newsy itd. J uważam go z bardzo inteligętnego modego człowieka, I jakoś dobrze nam sie zyje w zgodzie i przyjazni.
Osobisci nic do kibiców Romy nie mam (chyba ze do tych szczególnych przypadków)
Co do klubu wkurza mnie prezydent Franco Sensi (jak i wszystkich)
swoimi wypowiedziami i atakami - ale uważam to za normalne w sporcie
Jak sobie przypomne co mnie jeszcze wkurza - jesli coś znajde to dopisze:)))
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2004, 19:59 przez OskarG, łącznie zmieniany 1 raz.

- Vimes
- Juventino
Jak inaczej nazwałbyś zachowanie kibiców Romy podczas ostatniego meczu z Milanem, który rozstrzygnął sprawę mistrzostwa ?!Minda_ASROMA pisze:Przepraszam, a co ja takiego hamskiego robię na waszym forum? To duża ilość waszych kibiców wchodzi na nasze forum robi niepożądek i wywołuje kłótnie. Włoscy kibice Romy są chamscy? To nie oni zabijają innych kibców, ani nie rozpoczynają bójek...
Czy to nie było chamstwo

Czyżby kibice Romy myśleli, że Milan ten mecz odda, a mediolańczycy o zgrozo ośmielili się wygrać
Kibice Romy nawet porażki nie potrafią honorowo przyjąć i jak nie idzie to zaraz wszczynamy awanturkę, co nie

- azzurra
- Qualità Juventina
Po pierwsze, proszę zmienić temu userowi pasek... ewidentne nadużycie biało-czarnych barw, o czym świadzy nawet jego nick.Minda_ASROMA pisze:Co ma Rzym do turynu? To chyba nie powinniście lubić Torino??
Po drugie, w obronie Tottiego lepiej nie używać argumentu plucia, bo sam udowodnił, że w tej dziedzinie palma pierwszeństw należy się jemu.
Po trzecie, skrót tablicy świetlnej?? Skróty to np., itd., etc., a to był chamski gest!
Reasumując - Romy nie lubię za chamstwo jej kapitana.
I dorzucę jeszcze odwieczną rywalizację - takie podtrzymywanie tradycji. Ale nie nazwałabym tego antypatią. To zbyt mocne słowo, nie lubię tylko, gdy z nimi przygrywamy, i zwycięstwo z nimi jakoś lepiej smakuje.
"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
- Minda_ASROMA
- Romanista
I tu bardzo dobre zachowanie. To cvo napisał wytłumaczył, uzasadnił. Wszystko poparł argumentami i prawdziwymi faktami, czemu wy tak nie piszecie jak i wasz Moderator?! Z sensem a nie tylko sr**ie w banie...Oskar8 pisze:
Widze że wasze opinie są wspaniałe:P
Nie wiem co mają gest tottiego do zachowania Kibiców.Juvetomek pisze:niektorzy zawodnicy i chyba wszyscy kibice Romy są chamscy np- gesty Tottiego.
Pozatym Totti zrobił to samo co zrobił " Miccili - w czasie derby Turynu"
jesli dobrze pamiętam:)
Ale jak zrobił to nasz piłkarz to wszystko jest ok a jak zrobił Totti to wielka afera.
Tak samo jak z opluciem Totti opluł i Treze opluł.
(no dobra u tottiego widać że specjalnie a u Treze nie)
Takie opinie są żałosne. Zabardzo usprawiedliwiamy własnych zawodników.
Wracając do kibiców - wsrud kibiców zawsze znają się jakieś szczegulne przypadki więc nie SĄ TO WSZYSCY - tylko poszczegulne przypadki.
Ja osobiscie mam kolego który kibicuje Romie wiem zę odwiedza strone ASRoma.pl - czyta newsy itd. J uważam go z bardzo inteligętnego modego człowieka, I jakoś dobrze nam sie zyje w zgodzie i przyjazni.
Osobisci nic do kibiców Romy nie mam (chyba ze do tych szczególnych przypadków)
Co do klubu wkurza mnie prezydent Franco Sensi (jak i wszystkich)
swoimi wypowiedziami i atakami - ale uważam to za normalne w sporcie
Jak sobie przypomne co mnie jeszcze wkurza - jesli coś znajde to dopisze:)))
Własnie co ze zmiana podpisu??
FORZA ROMA PER SEMPRE!!!
- Michael (L)
- Juventino
Mirinda czy jakoś tak :lol: roma to hamy weź no np. takiego Tottiego jako gracz jego styl podoba mi się, ale jako człowiek jak wygra raz na ruski rok z JUVE to wydaje mu się że już wszystko może( te gesty przeciwko Juve ).Lazio to rasisci,a jak dochodzi do derb Rzymu to już jest nawalanka na całego wystarczy przyponiec ostatnie przerwane derby z powodu jakiejs tam głupoty.
A czy tobie nie jest wstyd zdradzac swój klub spójrz co pisze pod twoim nickiem=Juventino[/b] :lol: :lol: :lol:
A czy tobie nie jest wstyd zdradzac swój klub spójrz co pisze pod twoim nickiem=Juventino[/b] :lol: :lol: :lol: