następca roberto baggio-kto nim jest/bedzie???
- pjo81
- Juventino
kto według was będzie w najbliższej przyszłosci kimś takim dla włoskiej piłki i kibiców był wielkiROBERTO???
DLA MNIE JEST TO CASSANO....JAK ZOBACZYŁEM JAK PŁAKAŁ NA EURO TO POMYŚLAŁEM SOBIE-ON JESZCZE POKAŻE COŚ W PRZYSZŁOŚCI:)))
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
DLA MNIE JEST TO CASSANO....JAK ZOBACZYŁEM JAK PŁAKAŁ NA EURO TO POMYŚLAŁEM SOBIE-ON JESZCZE POKAŻE COŚ W PRZYSZŁOŚCI:)))
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
- azzurra
- Qualità Juventina
Dlaczego poszukujecie następcy Robbiego? Dla mnie on zawsze był przereklamowany. Juve nie osiągnął jakiś niebywałych sukcesów z nim w składzie. A poza tym, czy któs oprócz mnie pamięta przestrzelonego karnego w MŚ z 1994 roku? (I nie piszcie proszę, że takie wpadki zdarzają się najlepszym piłkarzom - nie AŻ takie.) Mam do niego sentyment jako do byłego gracza Juve, ale to tyle. Jednak i dla klubu, i Squadra Azzurra inni piłkarze uczynili znacznie więcej. Alex, np. moim zdaniem przerósł "mistrza", a Cassano może... pożyjemy, zobaczymy.
"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
- Bad_Magick
- Juventino
Normalnie nie odnosze sie do wypowiedzi innych forumowiczow, gdy z nimi sie nie zgadzam, tylko pisze porpstru swoje zdanie, ale jesli ktos pisze ze Del Piero przerosl w umiejetnosciach i w tym co osiagnal Roberto Baggio to sie grubo ale to grubo myli. Nie bede sie juz rozpisywal dlaczego, niech wystarczajacym powodem bedzie to ze 98% wlochow chcialo by Trapattoni zabral baggio na ME.
A co do nastepcy to mial byc nim Del Piero, ale przez kontuzje tak sie nie stalo. Teraz szanse na takiego zawodnika sa nikle bo malo druzyn gra w ustawieniu z klasyczna wloska 10. Dalej wierze w Del Piero, pomimo ze jest juz zaawansowany w latach to jest mu do tego nablizej.
A co do nastepcy to mial byc nim Del Piero, ale przez kontuzje tak sie nie stalo. Teraz szanse na takiego zawodnika sa nikle bo malo druzyn gra w ustawieniu z klasyczna wloska 10. Dalej wierze w Del Piero, pomimo ze jest juz zaawansowany w latach to jest mu do tego nablizej.
- azzurra
- Qualità Juventina
Napisz, chętnie wdam się w wymianę poglądów. To, czego chcieli Włosi, nie jest dla mnie żadnym argumentem, że przypomnę tylko ogólnonarodowy zachwyt w Polsce, gdy selekcjonerem kadry został Boniek. A o poparciu dla Samoobrony albo o populaności Ich Troje nie wspomnę... Tłum się często myli.Bad_Magick pisze:Normalnie nie odnosze sie do wypowiedzi innych forumowiczow, gdy z nimi sie nie zgadzam, tylko pisze porpstru swoje zdanie, ale jesli ktos pisze ze Del Piero przerosl w umiejetnosciach i w tym co osiagnal Roberto Baggio to sie grubo ale to grubo myli. Nie bede sie juz rozpisywal dlaczego, niech wystarczajacym powodem bedzie to ze 98% wlochow chcialo by Trapattoni zabral baggio na ME.
"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
- Minda_ASROMA
- Romanista
Z jednej strony się dziwie że wy kibice juve napisaliście że Cassano. Ale nie zgadzam się z stazzzorzem. Cassano jest bardzo młody, ale ma tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>**ie wielki talent, że uważam, że to on będzie następsą Baggio...
POZDRO!!
POZDRO!!
FORZA ROMA PER SEMPRE!!!
- Juvetomek
- Juventino
ja obstawiam Cassano on jest mlody i ma jeszcze czas na pokazanie prawdziwego talentu, chociaz pokazal ze ma ogromny talent to poczekajcie 2 lata to wszyscy bedą nosic koszulki Juve- Cassano tak jak kiedys Ronaldo
On jeszcze pokaze ze ma 2 razy wieksze umiejetnosci niz teraz.

Pozdrawiam
- _Jah
- Juventino
Moim zdaniem Antonio Cassano w zaden sposob nie przypomina Baggio. Pilkarzem, ktory mogl rownac sie z Roby'm, byl tylko Del Piero dopoki nie dopadka go ta straszna w skutkach kontuzja. Prozno w dzisiejszej pilce szukac pilkarza o podobnych umiejetnosciach. Takich pilkarzy jak Roberto Baggio chyba juz nie ma..
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Miolli
- Juventino
Myśle że będzie niem nie kto inny jak Cassoano.
Tak jak wam zaimponował mi swoją postawą na Euro 04.
Oczywiście nie możemy być tego pewnie bo może w następnym sezonie wyrośnie nam kolejna gwiazda światowej klasy
Oby był to ktoś z Juve
Tak jak wam zaimponował mi swoją postawą na Euro 04.
Oczywiście nie możemy być tego pewnie bo może w następnym sezonie wyrośnie nam kolejna gwiazda światowej klasy

Oby był to ktoś z Juve