KTORY Z POLSKICH KLUBÓW ZAJDZIE NAJDALEJ W PUCHARZE UEFA
- Przemo11
- Juventino
WPISUJCZIE SIĘ KTO Z POLSKICH KLUBOW ZAJDZE NAJDALEJ W PUCHARZE UEFA LECH LEGIA CZY AMICA ???
Jak wrocisz z 5 dniowych wakacji to zrob ankiete dotyczaca tego tematu.
Tymczasem ostrzezenie za pisanie z Caps Lockiem.Jesli wrocisz to radze przeczytac regulamin,bo w ciagu ostatnich 24 godzin zarobiles 4 ostrzezenia co jest jednoznaczne z banem.
Temat zostawie,bo moze byc dosc ciekawy,tylko wymagane jest uzasadnienie swojego wyboru.
ToMeK
Jak wrocisz z 5 dniowych wakacji to zrob ankiete dotyczaca tego tematu.
Tymczasem ostrzezenie za pisanie z Caps Lockiem.Jesli wrocisz to radze przeczytac regulamin,bo w ciagu ostatnich 24 godzin zarobiles 4 ostrzezenia co jest jednoznaczne z banem.
Temat zostawie,bo moze byc dosc ciekawy,tylko wymagane jest uzasadnienie swojego wyboru.
ToMeK
- PABLO
- Juventino
ja jestem za Wisla ktora raczej na 100% nie zakfalifikuje sie do LM i Lech dojda najdalej !
Legia jak trafi na silniejszego rywala albo wogole z zagranicy to zawsze chowa glowe w piasek i gra defensywnie jak to legia !
aAmica sprzedala swoich najlepszych graczy !!!!
Legia jak trafi na silniejszego rywala albo wogole z zagranicy to zawsze chowa glowe w piasek i gra defensywnie jak to legia !
aAmica sprzedala swoich najlepszych graczy !!!!
- ForzaJuve
- Juventino
" ktury", "naj dalej", "klubuw" wybacz ale twoja ortografia jest na poziomie ucznia 2 klasy podstawowki.Moze zanim cos napiszesz na forum, to wklej to do Worda- on sam ci poprawi bledy.
Wracajac do temtu to sadze, ze najdalej zajdzie Legia, poniewaz ma najbardziej stabilną kadre i w przeciwnosci do pozostalych dwoch wymienionych druzyn kupuja pilkarzy, a nie pozbywaja sie ich, co w perspektywie walki w europejskich pucharach jest bardzo wazne.
Jednak pozostaje jeszcze w odwodzie Wisla Krakow, ktora odpadajac w 3 rundzie elimnacji do Ligi Mistrzow automatycznie awansuje do Pucharu Uefa.
Mysle ze na te dwie druzyny mozemy liczyc.
Wracajac do temtu to sadze, ze najdalej zajdzie Legia, poniewaz ma najbardziej stabilną kadre i w przeciwnosci do pozostalych dwoch wymienionych druzyn kupuja pilkarzy, a nie pozbywaja sie ich, co w perspektywie walki w europejskich pucharach jest bardzo wazne.
Jednak pozostaje jeszcze w odwodzie Wisla Krakow, ktora odpadajac w 3 rundzie elimnacji do Ligi Mistrzow automatycznie awansuje do Pucharu Uefa.
Mysle ze na te dwie druzyny mozemy liczyc.
- Alessandro_Del_Piero
- Juventino
Wisła wejdzie na 100 % ..
Odrazu chciałem się przywitać ..
Odrazu chciałem się przywitać ..

- Pavel87
- Juventino
Z tych trzech to myśle że Legia, bo po prostu skład o najlepszym potencjale piłkarskim, chociaż jakąś niespodaniankę może czasem sprawić Lech. No i jeszcze Wisła jak odpadnie w 3 rundzie elminacji i bedzie grała w pucharze UEFA to może coś pogra, ale szczerze mówiąc to mam przeczucie,że jak awansują do Ligi MIstrzów to coś pokarzą, a jak znów zostaną w pucharze UEFA to sztbko odpadną
- Jurski
- Juventino
Moim zdaniem najdalej w pucharze uefa zajdzie Lech lub Legia. Amica posprzedawała swoich najlepszych piłkarzy i teraz o dobrych wynikach to może sobie jedynie pomarzyć. Legia ma dość szeroki skład ale trudno powiedzieć żeby się jak na razie poważnie wzmocniła po drugie ze względu na znaczną podwyżkę cen biletów może też stracić kibiców i wtedy straci swój poważny atut jakim jest własne boisko. Lech ma duże szanse bo są świetnie zgraną drużyną.
- WladeK
- Juventino
Ja jestem z Poznania, więc uważam, że najdalej zajdzie oczywiscie Lech 
A tak na poważnie to myslę, że Legia. Ma bardzo wyrównany skład, bogatego sponsora i apetyt na sukces w Europie.
Na Amicę bym nie liczył, bo panuje tam fatalna atmosfera i nie zdziwiłbym się gdyby odpadła już w rundzie wstępnej.
A co do Lecha, to niestety ma on trudną sytuację finansową
i o wzmocnieniach raczej nie ma mowy. Pozostaje liczyć na najlepszą publicznosć w kraju, która będzie 12 zawodnikiem "kolejorza"...

A tak na poważnie to myslę, że Legia. Ma bardzo wyrównany skład, bogatego sponsora i apetyt na sukces w Europie.
Na Amicę bym nie liczył, bo panuje tam fatalna atmosfera i nie zdziwiłbym się gdyby odpadła już w rundzie wstępnej.
A co do Lecha, to niestety ma on trudną sytuację finansową

- pjo81
- Juventino
ja mysdle ze w tym sezonie nie bedzie takiego blamażu jak rok temu wisłapłock i katowice....wszystkie te druzyny sa w miare solidne i nie zmieniają składów, jak bedą mieć dobre losowanie to spokojnie doją do 2 rundya tam juz zdaje sie od tego roku są mecze w grupach...legia na pewno sie tam dostanie.
- Alexa Del Piero
- Juventino
Ja stawiam na Lecha. To dobry i wyrównany zespół z olbrzymią motywacją i najlepszą publicznością.
Legia też powinna zajść daleko o ile nie będą zbyt siebie pewni (bo wiadomo jak to się skończyło w PP :twisted: )
HEJ KOLEJORZ ! ! !
Legia też powinna zajść daleko o ile nie będą zbyt siebie pewni (bo wiadomo jak to się skończyło w PP :twisted: )
HEJ KOLEJORZ ! ! !
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !