Supporters player of the year
- Molek big fun juve
- Juventino
Odkrycie Gilardino
a njalepszy pilkarz minionego sezonu to moim zdaniem zambrotta

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- mnowo
- Qualità Juventino
Dokladnie! Mysle dokladni tak samo,a Zambrotta to moim zdaniem najlepszy pilkarz minionego sezonu, i jeszcze poprzedniego, i jeszcze...Molek big fun juve pisze:Odkrycie Gilardinoa najlepszy pilkarz minionego sezonu to moim zdaniem zambrotta

- Bad_Magick
- Juventino
Odkryciem na pewno Gilardino, ale kto byl najlepszy ? Hmm na pewno ktos z Milanu, ciezko to przyznac ale byli bezkonkuirencyjni w tym sezonie, ogladalem duzo, ale nie wsazystkie mecze wiec nie potrafie jednoznacznie wskazac, jednak na pewno ktos ze zdobywcow Scudetto.
- lex
- Juventino
chyba zapomnieliscie o pewnym gosciu z milanu. wg mnie kaka pretenduje zarowno do tytulu odkrycia jak i zawodnika sezonu. chodz oczywiscie gilardino tez mial swietny sezon...
Forza Internazionale!!!
Inter-Juve - derby włoch na zawsze
Inter-Juve - derby włoch na zawsze
- RuTeK
- Juventino
NIe wiem czy mozna nazwac to odkryciem seria A ale wydaje mi sie ze dopiero w tym sezonie pokazal swoja wielka klase jak na ten mlody wiek! Wydaje mi sie ze to jest KAKA z milanu oczywiscie!! BArdzo im zazdrosze tego zawodnika!! A najlepszy w serie a byl
:roll: :roll: Trudno daceyzja ale przychyle sie do przed mowcow ! Zambroo Rulez!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Mosiu
- Juventino
Najlepszym zawodnikiem sezonu był moim zdaniem .....chyba Totti , a odkryciem Cassano lub Kaka , bo obaj zasłużyli na to wyrużnienie . Ale to tylko moje skromne zdanie i wiem że wielu się ze mną nie zgodzi , szczególnie z tym Tottim . :twisted:
...Tu sei la squadra del cuore , sempre in campo undici eroi , vinci I'mpossibile e vai , ti seguiremo anche noi , metti un'altra stella sul petto...
- Miolli
- Juventino
Dla mnie tak jak większości wypowiadających się odkryciem był Gilardino
który z (jak dla mnie) nie znanego zawodika stał się wiodącą postaciom w porzednim sezonie.
A najlepszy był Szewczenko wkońcu to dzięki niemu Milan zdobył sudetto :?
który z (jak dla mnie) nie znanego zawodika stał się wiodącą postaciom w porzednim sezonie.
A najlepszy był Szewczenko wkońcu to dzięki niemu Milan zdobył sudetto :?
- x_men_1988
- Juventino
Odkryciem zdecydowanie drugi strzelec Serie A czyli Alberto Gilardinio . A najlepszym zawodnikiem zdecydowanie był Andriej Szewczenko , który został królem strzelców . Smieszą mnie wasze wypowiedzi ze to Zambro był najlepszy .
- FORZA MILAN
- Milanista
Odkryciem sezonu oczywiscie Kaka zas najlepszym pilkarzem oczywiscie ANDRIY SHEVCHENKO
- Michael (L)
- Juventino
Odkrycie-Gilardino,najlepszy piłkarz Totti. Chociaż może Kaka powinien widnieć w obu tych kategoriach-to on wydzwignął milan na szczyt.