Kapo w Juve!!!!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Lubczyk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2004, 14:49

Jaro pisze:KAPO DEMENTUJE!!!!

Przeczytajcie sobie newsa z www.pilkanozna.pl

Zawodnik francuzki zdementował informacje jakoby miał podpisać kontrakt z Juventusem.

Czyli LIPA!!!!!

Każdy pilkarz zawsze dementuje takie informacje.
Miejmy nadzieje ze to prawda ze Kapo zawita w Turynie

Nedved_fan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 marca 2004, 18:35

Nio i w końcu chyba Kapo nie przejdzie. A jush myslałem że bedzie kolejny, dobry, młody piłkarz w Juve.. :(

"Człowiek jest tyle wart, ile dobra zrobi dla innych"
Hawk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2004, 12:48

Znow powraca temat Kapo. Dzisaj ogladalem Eurogols na EuroSport i akurat byl pokazywany mecz Auxerre, komentator glownie mowil o odejsci Cisse ale na koniec wspomnial ze Kapo odchodzi do Juve. Czyli wiadomo tyle ze...nadal nic nie wiadomo. Podejzewam ze dopiero czas pokaze czy Kapo rzeczywiscie przejdzie do Juve. Ale wypowiedz EuroSPortu napawa optymizmem

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2004, 14:36

Na JP mogliscie sobie przeczytac ze dyrektor generalny Lucianno Mogii podczas konferencji prasowej (ogloszenie przedluzenia kontraktu przez Buffona)oglosil ze Olivier Kapo od nowego sezonu bedzie zawodnikiem Juve.Radze wam poczytac archiwom newsow

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Szy_mo_neK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2004, 14:48

Czy to są kolejne spekulacje na temat jego przejścia czy już definitywna decyzja?!

!!!JUVE WIELKIE NA WIEKI!!!
herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2004, 13:23

Napastnik reprezentacji Francji, Oliver Kapo, który jakiś czas temu zasilił szeregi Juventusu Turyn pozostanie w tym klubie. Wcześniej mówiło się, że władze Bianconerich zdecydują się wypożyczyć piłkarza do AS Monaco.

'Stara Dama' zdecydowała się zatrzymać napastnika, gdyż potrzebuje świeżej krwi na mecze kwalifikacyjne do Ligi Mistrzów.

Źródło: http://www.pilka.pl/?mid=1&show=5550

Ja sie ciesze bo może akurat sie u nas sprawdzi i bedzie podstawowym graczem zespołu a jak nie to potem można go wypożyczyć.
Napisano tu że to napastnik a ja myślałem że raczej pomocnik. Zobaczymy co Capello z niego zrobi.

lukask1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2004, 13:29

spox 8) mam nadzieje ze zostanie krolem strzelcow 04/05 :D

Obrazek
Bad_Magick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2004, 22:53

Ktos mi moze przypomniec ile on bramek strzelil w zeszlym sezonie ? Bo wydaje mi sie ze dosc malo, ale pewien nie jestem. Zreszta nawet jak strzelil duzo to pewnie pogra jak KOvacevic tylko w Pucharze Wloch bo mamy nadmiar zawodnikow na te pozycje.

ODPOWIEDZ