Nowy herb Juventusu
- Jaro
- Juventino
No na pewno przyzwyczaiłem się do starego herbu ale ogólnie nowy nie jest taki zły.Herb-rzecz święta ale trzeba jego zmiane zakceptować i zaczynać sie przyzwyczajać do nowego.Na pewno klub zyska na zmianie herbu finansowo-nowy herb,nowe koszulki no i kasa.Nowy herb bedzie nam się za kilka lat kojarzył ze zminą w Juve-brak braci Agnnelich oraz to że Marcello nie jest już trenerem.Mam nadzieje że nasz nowy herb będzi w przyszłości często prezentowany jako herb zdobywcy kolejnych pucharów-czy to mistrzostwa czy Pucharu Włoch czy też LM. 

- BiancoNerri_
- Juventino
Nie rozumiem wogóle po co te zmiany .Chba mnyślą że jak coś zmienią to zaczną znów grać. Tendetny te strój i herb .Tamten fajny- kolory jakieś ,przej żysty, a to takie nowoczesne hmm....zero kolorów , główny znak gdzieś na dole. KICZ
- zack
- Juventino
Nowy herb mi się podoba, trochę zdziwiłem się tą zmianą ale takie czasy niestety, wszystko się zmienia i idzie "nowe". Nie traktuję tego jednak jako tragedii, owszem herb jest ważny ale nie najważniejszy. Tak samo jak nie jest najważniejsze kto gra w Juve tylko jak gra. Nie herb, nie stadion, nie nazwisko trenera, nie nazwiska piłkarzy i nie nazwiska działaczy decydują o tym jakie jest Juve. O tym decyduje praca wszystkich ludzie z Juve związanych, nieważne czy jest to pani która sprząta brudne gacie po Del Piero, czy sam Del Piero gdy strzela decydującą bramkę (co ostatno niestety zdarza mu się rzadko). Nie ma co tak przeżywać zmiany herbu bo nie to decyduje o tym jak Juventus postrzegany jest w Europie i jakim klubem jest Juventus.