Zlot fanów Juve (Poznań 2003, 25-27 lipiec)
- Martin
- Juventino
Na liscie mailingowej (gdzie zglosilo sie juz 5 osob) zaproponowalem ze bedzie to albo ostatni weekend lipca lub pierwszy sierpnia.
Juz zaczynam szukac jakiegos noclegu w Poznaniu dla was! :-D
Juz zaczynam szukac jakiegos noclegu w Poznaniu dla was! :-D

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- DeeJay
- Juventino
Hmmm, a może by się zebrać na ostatni mecz ligowy Juve i świętować(mam nadzieje scudetto)?? Ja nic nie mogę powiedzieć o moim wyjeździe do póki nie będzie wiadomo kiedy i gdzie. Moja propozycja to gdzieś na Śląsku.
- Martin
- Juventino
Hmm, wedlug mnie odpada. Za malo czasu zeby to zorganizowac. Poza tym koniec czerwca to przeciez sesje, egzaminy wstepne, egzaminy koncowe. Goraco jest nie tylko na boiskach i dworze 8)
Dlatego wg mnie odpada. Ale, ale... jesli jakas mala grupka, albo wieksza chcialaby sie spotkac to przeciez ja nikogo w domu na sile trzymac nie bede
Dlatego wg mnie odpada. Ale, ale... jesli jakas mala grupka, albo wieksza chcialaby sie spotkac to przeciez ja nikogo w domu na sile trzymac nie bede

- Martin
- Juventino
Aha i jeszcze jedno. Chyba najwazniejsza rzecz. Mianowicie pelnoletnosc. Wiadomo, ze z jednej strony bedzie to zlot organizowany, z drugiej nie zapewniamy zadnego ubezpieczenia. Chcialbym aby osoby niepelnoletnie (bez wyjatkow!!) mialy jakies zaswiadczenie od rodzicow albo cos aby w przypadku jakiegos nie daj boze wypadku wasi rodzice nie mieli do mnie pretensji. Zadnych! nie mam zamiaru byc potem ciagany po sadach bo ktos zacial sie w palec albo tramwaj noge mu ucial
Zarty, zartami, ale chcialby sie od tej strony zabezpieczyc. Zreszta jeszcze potem jak zbiore kompletna liste to wszystkim na maila dokladne instrukcje wysle.
Dlatego jesli ktos do polowy konca lipca nie skonczy 18 lat, prosze do Poznania przyjechac z karteczka od rodzicow. Tekst przygotuje potem
JEsli ktos nie bedzie tej karteczki mial (mowie o niepelnoletnich) niestety odprawimy go do domu.
Mam nadzieje ze to jasne? (pytanie retoryczne)

Zarty, zartami, ale chcialby sie od tej strony zabezpieczyc. Zreszta jeszcze potem jak zbiore kompletna liste to wszystkim na maila dokladne instrukcje wysle.
Dlatego jesli ktos do polowy konca lipca nie skonczy 18 lat, prosze do Poznania przyjechac z karteczka od rodzicow. Tekst przygotuje potem
JEsli ktos nie bedzie tej karteczki mial (mowie o niepelnoletnich) niestety odprawimy go do domu.
Mam nadzieje ze to jasne? (pytanie retoryczne)
- Martin
- Juventino
POlookalem troche w necie. Podzwonilem i okazalo sie ze w Poznaniu sa dwa schroniska ktore by nas zadowalaly. To znaczy was bo ja tam mam domek i sie nie martwie, choc sie zastanawiam czy na te dwie noce (piatek-sobota, sobota-niedziela) nie zamieszkac w schronisku!
Niestety nie moge sie dodzwonic dlatego nie wiem jakie ceny. Jeden, ten najbardziej optymalny ma zarabiste polozenie. Jest w centrum. Niecale 10-15 minut drogi od dworca.... Jestem ciekaw jak to bedzie cenowo wygladac!
Jak cos sie dowiem to od razu puszcze posta!
Niestety nie moge sie dodzwonic dlatego nie wiem jakie ceny. Jeden, ten najbardziej optymalny ma zarabiste polozenie. Jest w centrum. Niecale 10-15 minut drogi od dworca.... Jestem ciekaw jak to bedzie cenowo wygladac!
- bar_ti
- Juventino
Schroniska mają to do siebie, że "działają" w określonych porach. Z tego co pamiętam to od 18:00 do 22:00 i 6:00 do 10:00 (w Poznaniu byłem we wrześniu, więc moge dokładnie nie pamiętać). Jak już bym był w Poznaniu to nie bardzo uśmiecha mi się iść grzecznie spać o 22:00Martin pisze:POlookalem troche w necie. Podzwonilem i okazalo sie ze w Poznaniu sa dwa schroniska ktore by nas zadowalaly. To znaczy was bo ja tam mam domek i sie nie martwie, choc sie zastanawiam czy na te dwie noce (piatek-sobota, sobota-niedziela) nie zamieszkac w schronisku!

OGGI. DOMANI. SEMPRE. FORZA JUVE!!
- zack
- Juventino
Bardzo interesujacy pomysl.Jest duza szansa ze i ja bede mogl sie zjawic
niestety przyjazd bede mogl potwierdzic dopiero gdy bedzie znana dokladna data,miejsce i cena.Sam nie mam nic do zaproponowania bo od mojego miasta raczej jechac nie ma sensu(jak powiedzial Martin - lepiej zrobic zlot w wiekszym miescie). Mysle ze dla mnie by pasowal poczatek sierpnia(wczsniej odpada - egzaminy na studia i zaplanowane wakacje w dniach 21-31 lipiec
) no ale to moje zyczenia,a trzeba znalezc kompromis.Czekam na dalszy rozwoj wydarzen.
- juvefan85
- Juventino
Do Martina:
Jeżeli będziesz już znał datę zlotu, a nie będzie to pierwszy weekend sierpnia to wpisuj mnie na 100%. Miejsce nie gra roli ale uważam, że najrozsądniejszy pomysł to Poznań bo niekiepski dojazd jest no i z załatwieniem noclegu też nie powinno być problemu w tak dużym mieście.
PS. Jeżeli wybierałby się ktoś z okolic Trójmiasta to czekam na sygnał. Zawsze raźniej, co nie?
Jeżeli będziesz już znał datę zlotu, a nie będzie to pierwszy weekend sierpnia to wpisuj mnie na 100%. Miejsce nie gra roli ale uważam, że najrozsądniejszy pomysł to Poznań bo niekiepski dojazd jest no i z załatwieniem noclegu też nie powinno być problemu w tak dużym mieście.
PS. Jeżeli wybierałby się ktoś z okolic Trójmiasta to czekam na sygnał. Zawsze raźniej, co nie?
31 SUL CAMPO !!!
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
ja jestem z Wronek i nie ma absolutnie problemu tylko podaj Martin termin konkretny (nie albo to albo to) - musze wiedziec czy to nie bedzie kolidowalo z innymi wyjazdami.... a tak poza tym to jeszcze przynajmniej szkic jakis planowanych "atrakcji".... i najchetniej bym pojechal jeszcze z kims bo jak sie okaze ze jestescie jakimis... :D
ale jesli termin mi odpowie to jade!
ale jesli termin mi odpowie to jade!
calma calma
- malchik
- Juventino
hey!! ja bym z pewnoscia na takim zlocie sie zjawil!! w sumie niema dla mnie roznicy gdzie to bedzie,choc fajnie by bylo zeby blizej Katowic sie to odbylo,ale zaznaczam fajnie by bylo.Fajnie by bylo rozegrac jakis fajny mecz i zobaczyc kto gra jak np. Del Piero
. NAJWAZNIEJSZA RZECZA JEDNAK BEDZIE DLA MNIE TERMIN TEGO ZLOTU BO MUSIAL BYM SOBIE JUZ WCZESNIEJ ZAPLANOWAC WOLNE NA TE DNI (MAM ZAMIAR GDZIES WYJECHAC W WAKACJE ..MOZE tURYN!!!) hehe dobra to koncze i ja jestem chcetny jak co tylko zaproponujcie termin!! pozdrawiam wszystkich .ciao!!

Forza Bianconeri!!!!
- Roberto
- Juventino
No <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> pomysl, bahdzo duza szansa ze pojade. Jakbym jechal to jeszcze z dwoma qmplami i w trojke reprezentowalibysmy Krakoof w tym znakomitym towarzystwie. Jak dla nas i pewno wielu osob kwestia to kasa, dobrze byloby zalatwic jak najtanszy nocleg bo przeciez jeszcze dojazd, piwo, zarcie i inne wyjazdy są. Miasto Poznan dobre jest, jeszcze tam nie bylem wiec z checia zobacze. Trzeba jasno okreslic date bo to jest istotny element calej akcji. Ewentualnie kto jeszcze z okolic Małopolski jechalby, to mozna jechac razem!!!Czekam na non-stopie na szczegoly wyjazdu. FORZA JUVE!!!
FORZA JUVE
- Martin
- Juventino
No dobra!
Zadzwonilem do jednego ze schronisk. Czemu do jednego. BO jest idealnie polozone. Ale jesli chcecie to moze zadzwonc do drugiego. Oto jak przedstawia sie sytuacja w tym pirwszym. Czekam na wasze komentarze:
Jest to schronisko polozone bardzo blisko dworca. Czynne od godziny 17 do 22 potem jest zamykane i nastepnie od 6 do 10(11). Tak wiec trza zrobic wylot o godzinie 10 rano i jakos zagospodarowac sobie czas. Ewentualnie dla tych co zjezdzaja mozna zrobic wyjatek i rzeczy do powiedzmy tej 11 mozna wlozyc. Potem schronisko jest zamkniete.
Oto cennik:
Szkoła średnia:
6-8 os. - 18 zl
4-5 os. - 20 zl
2-3 os. - 22 zl
2-3 os. - 25 zl (z łazienką)
Studenci:
6-8 os. - 20 zl
4-5 os. - 22 zl
2-3 os. - 24 zl
2-3 os. - 30 zl (z łazienką)
Pozostali:
6-8 os. - 22 zl
4-5 os. - 24 zl
2-3 os. - 30 zl
2-3 os. - 36 zl (z łazienką)
Jeszcze tego osrodka nie wizytowalem, ale jade za godzine.
Lazienki, prysznice i tolety sa na korytarzu. JEst kuchnia w ktorej mozna sobie upichcic.
I teraz zrobilibysmy tak
Przyjazd w piątek do godziny 20:00. Tak musicie zorganizowac zeby cala ekipa do tego czasu juz byla. Jesli ktos nie ma polaczenie i bedzie ZNACZNIE wczesniej (dajmy na to w poludnie juz, badz rano w piatek) to nie ma problemu przesiedziec moze u mnie w domu.
Do godziny 20:00 w piatek (data do ustalenia) widze juz wszystkich zarejestrowanych.
Schronisko jest zamykane o 22:00. Ale jesli damy znac, ze wrocimy cala grupa o dajmy na to 3:00 lub 4:00 rano to ktos tam ladnie bedzie na nas czekal. A jesli nie to bedziemy musieli imprezowac do 6:00. Moze to miec swoje konsekwencje bo nastepnego dnia o 10:00 wylot ze schroniska.
Co jeszcze?
Aha
zaczynamy w piatek od 17:00 (tak liczona jest doba) i konczymy w poniedzialek o 10.... Czyli sa to daty graniczne. W ktorych mozemy byc w schronisku. Wykroczenie poza nie oznacza dodatkowa dobe.
Ten okres ktory napisalem powyzej daje nam trzy doby:
piatek 17 - sobota 10 (1)
sobota 17 - niedziela 10 (2)
niedziela 17 - poniedzialek 10 (3)
OKI. UFFF to wszystko. Teraz terminy. Oto moje propozycje:
11,12,13 lipiec
18,19,20 lipiec
25,26,27 lipiec
1,2,3 sierpień
8,9,10 sierpień
Wytluszczone sa terminy najbardziej prawdopodobne choc nie ma problemu aby zrobic zlot w innym terminie jesli zbierze sie odpowiedznia ilosc osob.
Oczywiscie w decydujacym terminie tego pierwszego zlotu maja glos osoby ktore sa na 100% pewne czyli:
1. Martin
2. Lidka
3. Radmor
4. Eden
5. Skierosiek
6. Wiktoria
7. Oskar
8. TomiJuve
9. Jotbe
10. Behemot
Any questions?
Zadzwonilem do jednego ze schronisk. Czemu do jednego. BO jest idealnie polozone. Ale jesli chcecie to moze zadzwonc do drugiego. Oto jak przedstawia sie sytuacja w tym pirwszym. Czekam na wasze komentarze:
Jest to schronisko polozone bardzo blisko dworca. Czynne od godziny 17 do 22 potem jest zamykane i nastepnie od 6 do 10(11). Tak wiec trza zrobic wylot o godzinie 10 rano i jakos zagospodarowac sobie czas. Ewentualnie dla tych co zjezdzaja mozna zrobic wyjatek i rzeczy do powiedzmy tej 11 mozna wlozyc. Potem schronisko jest zamkniete.
Oto cennik:
Szkoła średnia:
6-8 os. - 18 zl
4-5 os. - 20 zl
2-3 os. - 22 zl
2-3 os. - 25 zl (z łazienką)
Studenci:
6-8 os. - 20 zl
4-5 os. - 22 zl
2-3 os. - 24 zl
2-3 os. - 30 zl (z łazienką)
Pozostali:
6-8 os. - 22 zl
4-5 os. - 24 zl
2-3 os. - 30 zl
2-3 os. - 36 zl (z łazienką)
Jeszcze tego osrodka nie wizytowalem, ale jade za godzine.
Lazienki, prysznice i tolety sa na korytarzu. JEst kuchnia w ktorej mozna sobie upichcic.
I teraz zrobilibysmy tak
Przyjazd w piątek do godziny 20:00. Tak musicie zorganizowac zeby cala ekipa do tego czasu juz byla. Jesli ktos nie ma polaczenie i bedzie ZNACZNIE wczesniej (dajmy na to w poludnie juz, badz rano w piatek) to nie ma problemu przesiedziec moze u mnie w domu.
Do godziny 20:00 w piatek (data do ustalenia) widze juz wszystkich zarejestrowanych.
Schronisko jest zamykane o 22:00. Ale jesli damy znac, ze wrocimy cala grupa o dajmy na to 3:00 lub 4:00 rano to ktos tam ladnie bedzie na nas czekal. A jesli nie to bedziemy musieli imprezowac do 6:00. Moze to miec swoje konsekwencje bo nastepnego dnia o 10:00 wylot ze schroniska.
Co jeszcze?
Aha
zaczynamy w piatek od 17:00 (tak liczona jest doba) i konczymy w poniedzialek o 10.... Czyli sa to daty graniczne. W ktorych mozemy byc w schronisku. Wykroczenie poza nie oznacza dodatkowa dobe.
Ten okres ktory napisalem powyzej daje nam trzy doby:
piatek 17 - sobota 10 (1)
sobota 17 - niedziela 10 (2)
niedziela 17 - poniedzialek 10 (3)
OKI. UFFF to wszystko. Teraz terminy. Oto moje propozycje:
11,12,13 lipiec
18,19,20 lipiec
25,26,27 lipiec
1,2,3 sierpień
8,9,10 sierpień
Wytluszczone sa terminy najbardziej prawdopodobne choc nie ma problemu aby zrobic zlot w innym terminie jesli zbierze sie odpowiedznia ilosc osob.
Oczywiscie w decydujacym terminie tego pierwszego zlotu maja glos osoby ktore sa na 100% pewne czyli:
1. Martin
2. Lidka
3. Radmor
4. Eden
5. Skierosiek
6. Wiktoria
7. Oskar
8. TomiJuve
9. Jotbe
10. Behemot
Any questions?