Trap za burtą!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2004, 23:19

Dowiedziałam sie właśnie od kolegi, ponoć w radiu mówili, że Carraro zwolnił Trapa zaraz po zakończeniu meczu.
Mam nadzieje, że to prawda, miarka sie przebrała, Włosi grają jak dzieciaki pod blokiem, już dawno Trap powinien polecieć.

Czyżby zaczynała sie era Lippiego w Azzurrich? :P

Koner

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2004, 23:23

Tak !!! Czas najwyzszy zeby Lippi zrobil porzadek w Błękitnym Składzie. Ale oczywiscie tej zmowy skandynawskiej nie mozna tak zostawic. W koncu skoro PZPN tak surowo ukaral sprawcow afery barazowej to moze UEFA tez zdecyduje sie na odwazne decyzje, poparte oczywiscie dowodami. No ale to na razie marzenia. Jedno jest pewnie - Włosi powinni byc druzyna, ktora sama zapewnia sobie sukcesy i nie licze na czyjas pomoc.
PS. Sory Medi za ten maly incydencik ...

Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2004, 23:38

Byłoby świetnie. Mam już dosyć Trapa i jego 'taktyki'. Mam nadzieję że nowym trenerem będzie Lippi i Italia zacznie wygrywać

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
Przemo90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2004, 23:57

Tak Trap leci, musi odejśćm on już nic nie zrobi, nic nie wycisnie z tych zawodników. typuje na jego miejsce Lippiego!!! On ma szanse zawojowac na mistrzostwach w Niemczech.

Obrazek

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
10 Szymon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2004, 00:13

Medi pisze:Czyżby zaczynała sie era Lippiego w Azzurrich? :P
No to by było super! Ja juz jakieś pół roku temu pisałem co sądzę o Trapie to wszyscy mnie zjechali :D . Ale Marcello byłby najlepszym selekcjonerem i Jego czas właśnie nadszedł!

Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2004, 00:16

Ja tez mysle ze dobrze zrobili zwalniając Trapa, tak był zapatrzony w tego Tottiego ze masakra a po drugie jego taktyka wogule sie nie sprawdzała.Lippi to świetny taktyk i wierze w niego :!:

matej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2004, 00:16

trap jest jak balcerowicz - musi odejść :D
wkurza mnie ta taktyka trapa a najbardziej wkurzylo mnie zdejmowanie najlepiej grajacych zawodnikow w meczu ze szwecja przy jeszcze nie pewnym wyniku :(

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2004, 12:33

Odejście Trapa jest już niemal 100% faktem. Dziś rano ogładałem jeszcze raz mecz Włochów (obszerny skrót) i spawozdawca z Włoch mówił, że to koniec Trapattoniego w reprezentacji. Jak wspomniał na jego następcę głównie typuje się... M.Lippiego, tym bardziej, iż obecnie nie prowadzi żadnego klubu.
A więc jak widzimy wszystko jest na drodze, by to nasz ,,EX ojciec'' ,prowadził Italię do sukcesów.
Myślę, że to byłby najlepszy wybór. Jak bedzie? Czas pokaże.

Obrazek
czery_r1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2004, 12:39

No jesli to prawda ze go zwolnili to bardzo fajnie!!! Niech Lippi wezmie w swoje rece reprezentacje wloch!!!! Jak Lippi bedzie trenerem wlosi pokaza swoja potege!!! :D

BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2004, 12:55

To było pewne.Sam Trap powiedział,iż w razie niepowodzenia na 100% rozstaje się z kadrą.Szanuje tego trenera zwłaszcza za osiagnięcia z Juventusem,ale jego przygoda z kadra nie była udana.Oprócz pecha jaki towrzyszył Włochom podczas Mistrzostw Świata i Europy Włosi grali po prostu źle i to jest wina między innymi byłego już trenera.Osobiście chciałbym,żeby stanowisko po Trapattonim obją Lippi,ale z tego co wiem pewniakiem jest Gentile;do niedawna trener młodzierzówki.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2004, 13:00

Chyba nie musze mowic ze zawsze tak jest - przykłąd Korea-Engel !! No 8) wystarczy !

Jesli to prawda to ja chce Lippiego , a nie zadnego innego łorena :D !!

Era Lippiego niech się rozpocznie !! Forza Lippi !! Musimy na MŚ 2006 wymiatać !! :wink: 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2004, 15:40

Podobnie jak BIANCONERI sznuje Trapa za osiagniecia z Juve lecz jego przykoda z kadra to jakies nieporozumienie.Kiedy Zoff trenowal Azzurrich grali piekny futbol,nie bylo na nich mocnych wspaniale przeszli w polfinale Euro Holendrow.Zoff odszedl (o ile pamietam przez Presidonto Milano :wink: i premiera Wloch w jednej osobie).Po nim przyszedl Trap i gra sie od samego poczatku nie ukladala.Brak zwyciestw nieudane Euro i World Cup.Czas sie pozegnac.Pozostaje jedno pytanie-kto bedzie nastepny??Oczywiscie pierwsze miejsce na liscie zajmuje nasz wspanialy trener na zawsze juventino Marcello :-D Miejmy nadzieje ze to wlasnie Lippi obejmie ta posade i pokaze ze reprezetnacja moze grac wspanialy futbol.Mam nadzieje ze pod jego wodza skrzydla rozwina tacy zawodnicy jak Maresca Gilaedinho czy Miccoli.Lecz to sa tylko domysly narazie jednego mozna btc pewnym czas Trapa jak trenera Azzurrich dobiegl konca.

Pa Pa Trap

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Baggio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2004, 17:10

bueh, http://sport.gazeta.pl/euro2004/1,55300,2145017.html

Giovanni Trapattoni, selekcjoner piłkarskiej reprezentacji Włoch, dzień po odpadnięciu jego drużyny z mistrzostw Europy nie ma zamiaru podać się do dymisji. Podtrzymał swoją wcześniejszą opinię, że to z powodu pecha Włosi już nie występują w turnieju.

- Podoba mi się praca selekcjonera reprezentacji Włoch. Wszystko co robiłem na tym stanowisku, robiłem z entuzjazmem i nadal jestem go pełen - powiedział Trapattoni. - Decyzja, żebym kontynuował pracę z reprezentacją nie jest moja" - dodał.

- Niepowodzenie? Nie wiem czy występ Włochów na mistrzostwach Europy można określić w ten sposób - podsumował. - Przyznaję, że odpadnięcie z rozgrywek mocno nas rozczarowało. Jednak od wielu lat zajmuję się piłką nożną i wiem, że cele, jakie drużyna stawia sobie przed turniejem, często na jej niekorzyść weryfikuje potem boisko.

Mimo porażki reprezentacji Włoch w mistrzostwach, Trapattoni uważa, że jest ona "jedną z czterech, pięciu najsilniejszych ekip piłkarskich Europy".

Wcześniej "La Gazzetto dello Sport" sugerowała, że Trapattoni w piątek rezygnuje z pracy, a zastąpi go trener Juventusu Turyn Marcello Lippi.

ODPOWIEDZ