# 10 Kenan Yildiz
- Marcin890124
- Juventino

- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 78 razy
- Distant Dreamer
- Juventino

- Podziekował: 71 razy
- Otrzymał podziękowanie: 377 razy
Fajne wyróżnienie dla młodego.
Nie wiem jak Yildiz działa w szatni ale im szybciej będziemy go "budować" tym lepiej. Oby został na lata.

- dimebag11
- Juventino

- Podziekował: 132 razy
- Otrzymał podziękowanie: 52 razy
Ależ chłopaki będą za rok pięknie razem współpracować w Realu.
Hala Madrid!
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Distant Dreamer
- Juventino

- Podziekował: 71 razy
- Otrzymał podziękowanie: 377 razy
Problem słabej formy Yildiza chyba nie leży w nim, a w klubie

- Maly
- Juventino

- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 52 razy
Dokładnie, a przy tym miał jakieś trzy razy więcej przestrzeni niż zostawiają mu rywale w lidze czy LM.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Alexinhio-10
- Juventino

- Podziekował: 153 razy
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Nic dziwnego, skoro u nas taktyka opiera/ła się na dać piłkę Yildizowi i niech cos wymyśli.
- GIGI Buffon 89
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Bardzo dobrze... Teraz czas na umowę z McKennie, bo Marotta się już kręci wokół niego...
Oby nikt w przyszłości z centrali nie doczepił się do nas, że przedłużamy jeszcze długotrwałe umowy, jak ta Kenana, tylko po to by w księgach amortyzację rozłożyć na wiecej lat...
Oby nikt w przyszłości z centrali nie doczepił się do nas, że przedłużamy jeszcze długotrwałe umowy, jak ta Kenana, tylko po to by w księgach amortyzację rozłożyć na wiecej lat...
- AdiJuve
- Juventino

- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 56 razy
Coś czuję, ze ten sezon może być częściowo bez Kenana. Przecież ten uraz ciągnie się za nim już dobre pół roku. Ciągłe przekładanie, odkładanie decyzji o operacji skończyć się może tragicznie. Gra na zaciągniętym ręcznym co widać od dłuższego czasu, być może problem jest niewielki i blokuje go bardziej w głowie.
Jeszcze się okaże, że to był najlepszy moment na jego sprzedaż, albo już jest nawet po, bo jednak kluby są uczulone na problemy z kolanami.
Jeszcze się okaże, że to był najlepszy moment na jego sprzedaż, albo już jest nawet po, bo jednak kluby są uczulone na problemy z kolanami.
- B@rt
- Juventino

- Podziekował: 15 razy
- Otrzymał podziękowanie: 45 razy
W sumie to chyba nie jest do końca wiadomo, co to konkretnie za problem. Tak czy siak mam wrażenie, że w tym klubie można wymienić wszystkich ludzi, a i tak nie zmieni się nic, bo każdy, kto przyjdzie, będzie popełniał te same błędy. Problem Yildiza mniej lub bardziej dokuczał mu praktycznie przez cały sezon. Jeśli nawet miałby uniknąć operacji, ale grać tak jak w końcówce sezonu, to co nam po tym?
Niech się zoperuje i lepiej żeby wrócił np. w październiku, w pełni zdrowy i zdolny do gry, niż gdyby miał wypaść na jesieni i dojść do pełnej sprawności po Nowym Roku.
Niech się zoperuje i lepiej żeby wrócił np. w październiku, w pełni zdrowy i zdolny do gry, niż gdyby miał wypaść na jesieni i dojść do pełnej sprawności po Nowym Roku.