Wszystko o Milanie
- Crunny
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 28 razy
Uu... długa będzie ta absencja Maignana po operacji nadgarstka, a Mirante choć wolny, to w zeszłym sezonie puszczał w Romie średnio 1,93 bramki na mecz (29 goli w 15 występach). Może wypożyczenie w styczniu Donnarummy? 
Jeśli do tego dodamy ciężki i intensywny terminarz Milanu praktycznie do końca listopada, to mogą wkrótce pogubić sporo punktów.
Jeśli do tego dodamy ciężki i intensywny terminarz Milanu praktycznie do końca listopada, to mogą wkrótce pogubić sporo punktów.
Rysunki piłkarskie 11vs11.art 
polub na Facebooku
| obserwuj na Instagramie
| obserwuj na Twitterze
| obserwuj na TikToku 
polub na Facebooku
- Marcin890124
- Juventino

- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 75 razy
Grają sobie super ofensywne 3-5-1-1 a Pulisic na ławce. Chyba trzecie z kolei 0-0 do przerwy.
- marlo_Juventus
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ten gość to jest porażka. Powinien mieć zakaz trenowania bo zabija ten sport jak nikt inny.
Betoniaż Maksio. Zero ładu zero składu a nóż coś wpadnie. I ten Rabiotek syn nieślubny

szkoda mi Milanu. W merdkach bym go widział
Betoniaż Maksio. Zero ładu zero składu a nóż coś wpadnie. I ten Rabiotek syn nieślubny
- Distant Dreamer
- Juventino

- Podziekował: 70 razy
- Otrzymał podziękowanie: 318 razy
Miał być Glasner (imo dobry wybór) a jest Amorim... Portugalczycy na ławce chyba Milanowi się dobrze nie kojarzą 

- Volto
- Juventino

- Podziekował: 30 razy
- Otrzymał podziękowanie: 74 razy
Wygląda na niezgorszy wybór, a szczególnie porównując do ubiegło-sezonowego
Aczkolwiek jak Ibra znowu będzie się mieszał w sprawy kadrowo-taktyczne jak mu się nie spodoba co Amorim gra (o ile wierzyć pismakom, co było z Al******m) to tam żaden trener, choćby Klopp, nie pomoże.
Aczkolwiek jak Ibra znowu będzie się mieszał w sprawy kadrowo-taktyczne jak mu się nie spodoba co Amorim gra (o ile wierzyć pismakom, co było z Al******m) to tam żaden trener, choćby Klopp, nie pomoże.
- Maly
- Juventino

- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Ja to nie rozumiem jak Ibra dopuścił żeby zatrudnili Allegriego po tym co mówił o nim w kontekście rewanżu z Arsenalem ale widać że nie ma tak chyba jednak za dużo do gadania, pewnie jest ichniejszym Nedvedem i tyle.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?