Mercato (LATO 2026) DYSKUSJA
- 19
- Juventino

- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 28 razy
Fakt, mamy wąskie perspektywy. Ciekawością śledzę co w Milanie. Po przygodzie z włoskim betonem otwierają się na coś nowego.Distant Dreamer pisze: ↑02 czerwca 2026, 15:25 Nie wiem co gorsze, to że cały czas wracamy do drogiego słabiaka Muaniego czy to że płaszczymy się i jeszcze negocjujemy z drogim słabiakiem Vlahoviciem.
- Distant Dreamer
- Juventino

- Podziekował: 67 razy
- Otrzymał podziękowanie: 288 razy
Glasner wydaje mi się być bardzo dobrą opcją na ławkę, tylko pytanie czy dostanie wsparcie od zarządu (i jaki on będzie). Na razie za wcześnie by powiedzieć w którą stronę pójdą, ale o beznadziei Juve i nieudaczaniku Comollim już można powiedzieć że doszło do kompromitacji w szczególności z Alissonem19 pisze: ↑02 czerwca 2026, 15:30Fakt, mamy wąskie perspektywy. Ciekawością śledzę co w Milanie. Po przygodzie z włoskim betonem otwierają się na coś nowego.Distant Dreamer pisze: ↑02 czerwca 2026, 15:25 Nie wiem co gorsze, to że cały czas wracamy do drogiego słabiaka Muaniego czy to że płaszczymy się i jeszcze negocjujemy z drogim słabiakiem Vlahoviciem.

- marcinek
- Juventino

- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 21 razy
Panie i Panowie czy wy myślicie że dla Alissona, Silvy my jesteśmy jakąś opcją? Taka drużyna w rozsypce w słabej Serie A + bez LM? Ludzie to nie są już te czasy. Dla każdego topa nawet starego bez kontraktu to jesteśmy opcją nr 20.
PS. Inter traci Dumfriesa, gość jest prze kozakiem i to za marne 20mln. Oczywiście tam Marotta to jakoś załata.
PS. Inter traci Dumfriesa, gość jest prze kozakiem i to za marne 20mln. Oczywiście tam Marotta to jakoś załata.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."