MŚ 2026 w USA, Kanadzie i Meksyku
- Distant Dreamer
- Juventino

- Podziekował: 67 razy
- Otrzymał podziękowanie: 288 razy
Ja osobiście prawdopodobnie prędzej wybiorę oglądanie siatkówki i wypoczynek niż oglądanie Mundialu, a tak jak wielu zawsze starałem się oglądać wszystkie mecze jakie tylko mogłem, teraz pewnie tylko kilka wybranych meczów, no i najważniejsze w fazie pucharowej.
Niestety mundial stał się już tylko i wyłącznie maszynką do robienia kasy, elitarności już wgl nie ma, a wcześniejszy stan czyli 32 drużyny w turnieju powinien być zawsze utrzymywany.
Tak szczerze coś mi mówi, że nie wygra go faworyt, a bardziej ktoś niespodziewany.
Niestety mundial stał się już tylko i wyłącznie maszynką do robienia kasy, elitarności już wgl nie ma, a wcześniejszy stan czyli 32 drużyny w turnieju powinien być zawsze utrzymywany.
Tak szczerze coś mi mówi, że nie wygra go faworyt, a bardziej ktoś niespodziewany.

- Maly
- Juventino

- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Z ciekawości spojrzałem na terminarz godzinowy i dopiero teraz zdałem sobie sprawę, że do fazy pucharowej wychodzi aż 32 drużyny z 48... Masakra...
MŚ zaczynają się 11 czerwca a dopiero 9 lipca zacznie się coś ciekawego dla przeciętnego Janusza.
MŚ zaczynają się 11 czerwca a dopiero 9 lipca zacznie się coś ciekawego dla przeciętnego Janusza.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Volto
- Juventino

- Podziekował: 29 razy
- Otrzymał podziękowanie: 74 razy
Rozumiem, iż uważasz, że wcześniej to taka piłka dla koneserów
Mistrzostwa świata zdechły. Pewnie oglądnę półfinały ze względu na lata minione, czy coś więcej? Marne szanse.
Na pewno wymęczeni piłkarze stworzą wspaniałe widowiska w ostatnich meczach
- Maly
- Juventino

- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Tak, myślę że wcześniejsze mecze tylko dla fanów konkretnych reprezentacji oraz gości co kompletnie nie mają nic lepszego do roboty.
Co do zmęczenia to myślę, że nie bo to 4 mecze w 4 tygodnie, w tym 2-3 z ogórkami więc nikt się tam nie przemęczy raczej ale po prostu piłkarze mają krótsze wakacje.
Natomiast eliminacje to dobry kierunek wydaje mi się, nie licząc tych 2 miejsc dla leszcze z 2 ligi bo to akurat jakaś kompletna głupota ale zobaczymy jak to finalnie będzie wyglądało bo czytałem na pewno więcej niż o jednej wersji a to i tak dopiero plotki. Gorzej niż jest na pewno nie będzie bo o to na prawdę trudno.
Co do zmęczenia to myślę, że nie bo to 4 mecze w 4 tygodnie, w tym 2-3 z ogórkami więc nikt się tam nie przemęczy raczej ale po prostu piłkarze mają krótsze wakacje.
Natomiast eliminacje to dobry kierunek wydaje mi się, nie licząc tych 2 miejsc dla leszcze z 2 ligi bo to akurat jakaś kompletna głupota ale zobaczymy jak to finalnie będzie wyglądało bo czytałem na pewno więcej niż o jednej wersji a to i tak dopiero plotki. Gorzej niż jest na pewno nie będzie bo o to na prawdę trudno.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- AdiJuve
- Juventino

- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 50 razy
Przede wszystkim godziny meczy nie zachęcają, dopiero od 1/4 się to normuje, pewnie ze względu na kibica w Europie. Patrząc przez pryzmat odpływy kibiców i godzin spotkań to mogą być najgorzej oglądane mistrzostw w historii.
- Distant Dreamer
- Juventino

- Podziekował: 67 razy
- Otrzymał podziękowanie: 288 razy
A już i tak mają problem z rezerwacją hoteli i zaciągnięciem kibiców na stadion, więc może się okazać że nie tylko najgorzej oglądane w TV ale też i fizycznie.

- Bart985
- Juventino

- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 31 razy
Przy dramacie wczorajszego występu repry polskich pokrak przeciwko Ukrainie YT polecił mi ten film
Fakt, że od dłuższego czasu pompują balon MŚ. I tak mi się smutno zrobiło, bo nic z tego nie pamiętam. Mój ojciec wszystko, a ja nie i moje ew. dzieci też raczej nie. Co prawda słyszę, że oglądaliśmy razem IO'92, ale nic nie pamiętam
A tak było pięknie kiedyś
Fakt, że od dłuższego czasu pompują balon MŚ. I tak mi się smutno zrobiło, bo nic z tego nie pamiętam. Mój ojciec wszystko, a ja nie i moje ew. dzieci też raczej nie. Co prawda słyszę, że oglądaliśmy razem IO'92, ale nic nie pamiętam
A tak było pięknie kiedyś