Serie A 25/26 (37): JUVENTUS FC 0-2 ACF Fiorentina
- Marcin890124
- Juventino

- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 75 razy
Rozgonić wszystkich i zapłacić im pół dniówki.
- GIGI Buffon 89
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
A te dwa gole dla Juventusu co przez VAR nie uznane, to faktycznie prawidłowo?
- YouCantCMe
- Juventino

- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Ligi Europy to my też nie zwojujemy
- Distant Dreamer
- Juventino

- Podziekował: 67 razy
- Otrzymał podziękowanie: 288 razy
Trzeba zacząć kolejny cykl zarząd, sztab i piłkarzyki 

- Crunny
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 28 razy
Przez cały sezon przegraliśmy tylko 1 mecz w Turynie (0:2 w lutym z Como). Nachodzi 37. kolekcja i gramy u siebie z 15. drużyną mecz o awans do Ligi Mistrzów. Dostajemy 0:2 od zespołu, który nie walczy już o nic - ani o utrzymanie, ani o europejskie puchary. Dzisiejszy dzień i spadek z 3. na 6. pozycję w przedostatniej kolejce to jeden z najczarniejszych dni, od kiedy kibicuję Juve, czyli od ponad ćwierć wieku. Jeśli chodzi o nagrodę w kategorii "zes*ania się metr przed kiblem" to dzisiejszy wyczyn śmiało może konkurować z Bayernem 2016.
Moim zdaniem takie sytuacje pokazują, że tutaj nie jest coś nie tak z trenerem czy piłkarzami - tu jest problem ze wszystkim. Do tego momentu wierzyłem w Spalettiego, w to, że w przyszłym sezonie przy 2-3 dobrych transferach powalczy nawet o mistrza. Dzisiaj zacząłem mieć poważne wątpliwości. Ten trener - podobnie jak jego poprzednicy - przestał ogarniać w kluczowym momencie sezonu. Dobry trener musi wygrywać takie mecze jak ten, choćby 1:0, w paskudnym stylu.
Moim zdaniem takie sytuacje pokazują, że tutaj nie jest coś nie tak z trenerem czy piłkarzami - tu jest problem ze wszystkim. Do tego momentu wierzyłem w Spalettiego, w to, że w przyszłym sezonie przy 2-3 dobrych transferach powalczy nawet o mistrza. Dzisiaj zacząłem mieć poważne wątpliwości. Ten trener - podobnie jak jego poprzednicy - przestał ogarniać w kluczowym momencie sezonu. Dobry trener musi wygrywać takie mecze jak ten, choćby 1:0, w paskudnym stylu.
Rysunki piłkarskie 11vs11.art 
polub na Facebooku
| obserwuj na Instagramie
| obserwuj na Twitterze
| obserwuj na TikToku 
polub na Facebooku
- BlackJacky
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
#haniebnymecz
#SpalettiOUT
#SpalettiOUT
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Tab.
- Juventino

- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Tylko pytanie "Co teraz?" Spall przedłużony , więc żeby to jako tako funkcjonowało potrzebujemy przebudowy składu ( i tak potrzebujemy). Przynajmniej połowa i tak jest do wywalenia , jak nie 3/4 . LM nie będzie, wartościowych zawodników brak. O Bernardo Silvie i kimkolwiek sensownym, dostępnym z wolnego transferu możemy zapomnieć. Dodatkowo musimy pilnować śmiesznego FFP i zorganizować " jakieś tam drobne" . Biorąc pod uwagę wyjątkowo kompetentny zarząd , co tu się może nie udać?

- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
No coż, jak pisałem wielokrotnie na tym forum, ten klub jest przeklęty jakiś od dłuższego czasu, do zaorania wszystko.
CO do meczu, to pierwsza połowa wiele już mówiła. Cofnęliśmy się do czasów Allegriego, gdzie wiele razy, gdy koniecznie musieliśmy i mieliśmy nóż na gardle, wychodziliśmy na mecz i spacerowaliśmy.
Więc to tyle jeśli chodzi o "ambitne mercato". Plusem tego będzie fakt, że prawdopodobnie będziemy musieli postawić na młodszych zawodników z potencjałem, a nie podstarzałych, doświadczonych, bo na ich pensje nas nie będzie stać (Silva, Lewy itp. itd.).
CO do meczu, to pierwsza połowa wiele już mówiła. Cofnęliśmy się do czasów Allegriego, gdzie wiele razy, gdy koniecznie musieliśmy i mieliśmy nóż na gardle, wychodziliśmy na mecz i spacerowaliśmy.
Więc to tyle jeśli chodzi o "ambitne mercato". Plusem tego będzie fakt, że prawdopodobnie będziemy musieli postawić na młodszych zawodników z potencjałem, a nie podstarzałych, doświadczonych, bo na ich pensje nas nie będzie stać (Silva, Lewy itp. itd.).
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Hołek
- Juventino

- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Niechże mi ktoś wytłumaczy: jak to jest statystycznie możliwe żeby na 11 chłopa na boisku nikt nie miał grama woli walki nawet po drugiej bramce. W takim meczu. O taką stawkę. Zresztą.. idę że słońca korzystać - nie ma co.
Niektórzy ludzie postrzegają rzeczy w ich naturalnym stanie i zadają sobie pytanie: Dlaczego? Ja marzę o rzeczach, których nigdy nie było i mówię sobie: Dlaczego nie?