Massimiliano Allegri

Dyskutuj o legendarnych piłkarzach Juventusu, wielkich wydarzeniach z przeszłości i historycznych meczach.
ODPOWIEDZ
GIGI Buffon 89

Juventino
Juventino
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

09 maja 2026, 13:03

Anelson pisze: 09 maja 2026, 11:14 Zgadza się. My mamy ręcznik w bramce. Oni mają naprawdę dobrego bramkarza.

W sumie to chciałbym się rozejść i taka tabela może już zostać. Myślę, że Milan teraz się poderwie bo lepiej grają z mocniejszymi. Współczuję tego jego drużynie, że przegrywali generalnie tylko z dołem tabeli/remisowali. Bezpośrednie mecze z topem mieli generalnie na swoją korzyść z wyjątkowymi sytuacjami.

Co do nas - wszystko się może zdarzyć. Taki Hellas pokazał, że nawet u siebie możemy być jak Lech z Arką w obliczu walki o top 4. Wtope Milanu można argumentować czerwoną kartką, wyjazdowym meczem i dziwnym/ciężkim dla topu rywalem. U nas - nie za bardzo jest czym.

Tak jak pisałem. Lepiej Milanowi gra się z topem. Nawet jak mają na rozkładzie Atalante to wcale nie oznacza, że wtopią. My za to możemy z Lecce zremisować jak za Motty frajersko tracąc bramkę w 91 minucie.

Roma ciśnie 4:0 bodajże - jest forma na ostatnią prosta.

Generalnie czuję w kościach, że może być stres i łzy jak za tudora do ostatniej minuty ostatniego meczu przez to co sami sobie zrobiliśmy.

Spala uratował Vlaho z ławki i to z wolnego. Czyli z gry przeciwko hellasowi nie było nic. W sytuacji gdy wiemy, że każda strata punktów może generalnie oznaczać odpadnięcie z top4.

Wg mnie 2 i 3 drużyna są niezagrożone wyjściem z top 4. My natomiast mamy Romę jako realne zagrożenie na odcinku 1 pkt.

Z bólem serca przyznaję, że może być tak iż los odda Romie to co zabrał sezon temu, a My z łysym będziemy w dupie.

A co do Tych hipokrytów odwołujących się do Maxa. Wtedy to powinni zamilknąć chyba na wieki. Jeśli nie daj Boże Spal wyleci z top 4 i okaże się gorszy od Motty i tudora.

Wasze trzepanie do suchego stylu gry nic nie da wtedy. Będzie to największa katastrofa od czasów Ferrary, Zaccherroniego i Del Neriego
Ja mam nadzieję, że się ogarną zdobędą te 9 punktów i będziemy w Top 4. Zawsze można mieć nadzieję, że ktoś z rywali Como i Romy urwie im punkty. Jeśli trener Hellasu, chce się z dumą pożegnać z Serie A z drużyną, to ja nie mam nic przeciwko, by wygrali w niedzielę z Como i chyba z AS Romą w ostatniej kolejce... A Max wcale nie dostał lepszych piłkarzy w lecie niż miał Milan w kadrze, a w zimie dostał Fulkruga, który w drugim meczu doznał kontuzji, a i tak dalej jest w Top 4. No ale większość tutaj woli twierdzić, że w Juventusie v1 miał maszynkę do wygrywania, a na treningach wystarczyło mu tylko drużynie piłkę rzucić , a w drugiej kadencji jak musiał lepić z piłkarzy z poziomu Serie C, by wyniki się zgadzały w obliczu coraz słabszej formy i licznych kontuzji naszych gwiazd z poprzedniej kadencji, to już nie ważne.
To, że teraz mamy Romę punkt za sobą jest też zasługą Locatelliego i Davida... Gdyby jeden strzelił z Sassuolo jak trzeba, a drugi nie bawił się w Panenkę, to teraz mielibyśmy 69 punktów na koncie, Romę 5 pkt za, A Como 7, i w 3 meczach do LM wystarczyło by uzbierać 4 punkty, a nie 9....
Roma ma to szczęście, że wystarczy im podać do Malena, a on już zrobi resztę... U nas niestety nikogo takiego nie ma...
Ostatnia kwestia Max u nas dostał 3 lata i w nich zawsze był w Top 4, wygrał CI, raz był w finale, a w Europie po walce odpadł w 1/2 po walce z późniejszym zdobywca pucharu... każdy po nim dostał kasę na transfery i nic nie osiągnął, a Tudor padł też ofiarą nadgminnego wtedy drukowania wyników Juventusu ze strony Lega Calcio...
Ale lepiej pisać, że Max jest skończony, bo kiedyś tam zrezygnował z Pirlo...
Volto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 29 razy
Otrzymał podziękowanie: 74 razy

09 maja 2026, 15:05

Teraz pytanie, czy to troll dyskutuje sam ze sobą, czy są tu użytkownicy z takim IQ poziomu Żukowskiej, którzy to robią...?
Anelson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 37 razy
Otrzymał podziękowanie: 30 razy

09 maja 2026, 16:03

Volto pisze: 09 maja 2026, 15:05 Teraz pytanie, czy to troll dyskutuje sam ze sobą, czy są tu użytkownicy z takim IQ poziomu Żukowskiej, którzy to robią...?
Trolle to 90% użytkowników tego forum którzy pewnie w większości nigdy nie rozmawiali z nikim z kraju z którego pochodzi klub Juventus i mają całkowicie w dupie generalnie 90% wypowiedzi ludzi z czymś w CV na temat Maxa.

To dosłownie typowy Żubr 12+12 z biedry i ciśnięcie jak to nie lepiej byłoby gdyby był De Zerbi, Conte itd. A prawdy w tym tyle co w katastrofie smoleńskiej. Tak można to podsumować.

Wszyscy są lepsi od Allegriego nawet jeśli nie są w stanie zapewnić dosłownie nic drużynie, a przepalić pieniądze. I mimo to są bronieni lub stawiani na równi.

Wam się we łbach coś pomieszało, że w ogóle równacie finały ligi mistrzów z blamażami w lidze mistrzów Conte.

Wasz poziom oceny Maxa jest taki, że jak np. W 5 meczach - 4 wygra, a 1 przegra to mówicie że jest skończony.

Cieszę się, że Włosi, Niemcy mają lepsze kraje gospodarczo, lepsze kluby, lepszy sposób bycia i można z nimi chociaż na poziomie porozmawiać. Nie muszą się bić z nikim o nic i chyba jest to uzasadnione właśnie większym IQ. A nie zachowaniem na poziomie dziecka z przedszkola który umie używać wulgaryzmów i nadmiarem ich oraz epitetów wymusza na kimś zmianę zdania za wszelką cenę. U nas wieczna walka patykiem o gówno jak Lech z Arką. I pewnie poza boiskiem całkowita agresja na poziomie małp dzikich.

Ja już prosiłem ileś tam razy o usunięcie konta Siewiera bo tak naprawdę nie chce mi się z Wami gadać. Już nawet fakty nie są jakimkolwiek argumentem by mieć choć minimum szacunku do Maxa. To jak gadanie do ściany.

Odbijacie piłkę w każdym kierunku ale żaden kierunek nie jest kierunkiem Juventusu. Gdyby Juventus był zarządzany tak jak chcecie od 5 lat byłby na 7 miejscu.
Macie sposób myślenia w mojej ocenie na poziomie Secco. Przedkladacie styl nad wyniki. Jesteście ślepi na błędy trenerów i zachowujecie się jakby Puchar Włoch był za darmo, był gównianym pucharem.

Tymczasem obecny Juventus w tym pucharze jest krok niżej niż Empoli.

Wiecznie usprawiedliwiacie Spala, że przegrywa pomimo sytuacji. XG traktujecie jak bramki. Wynik liczbowy przenoszenia piłki do ofensywy przez Loce traktujecie jak asysty. To jest chore psychicznie.

Rękę sobie dam pokroić że w przypadku Pirlo, czy Modricia każdy te statystykę ma w dupie bo zwyczajnie ogląda mecze i widzi gołą statystykę. To tak jakby napastnika z ilości strzałów, a nie bramek rozliczać.
To jest paranoja level hard. Paranoja.
Ostatnio zmieniony 09 maja 2026, 21:04 przez Anelson, łącznie zmieniany 1 raz.
GIGI Buffon 89

Juventino
Juventino

09 maja 2026, 18:05

Volto pisze: 09 maja 2026, 15:05 Teraz pytanie, czy to troll dyskutuje sam ze sobą, czy są tu użytkownicy z takim IQ poziomu Żukowskiej, którzy to robią...?
Z całym szacunkiem, ale na forum są też osoby, które doceniają Allegriego i ten sezon w wykonaniu Milanu pod jego wodzą jest przykładem, że zna się na swoim fachu. Trzeba to umieć przyznać , a nie ślepo nazywać go błaznem i betonem... Fagioli, Miretti, Iling-Junior w jego Juventusie pokazali, że potrafi.... Motta odkrył Mbangulę i Savonę, Tudor nikogo, A Spaletti woli do kadry włączać n-tego bramkarza niż np. Davida Puczkę, czy któregoś obiecującego pomocnika np. Faticantiego czy naszego Mazura....
Spaletti ma kontrakt do 2028 roku, życzę mu stałej niczym niemęconej obecności w Top 4, sukcesu w Europie oraz stałej realnej walki o Coppa Italia z wygraniem nie raz tego pucharu, bo 1/4 finału Coppa Italia to zdecydowanie za mało....
Dzisiaj mam nadzieję też zrobimy krok w stronę Ligi Mistrzów po wygranej z Lecce.
Spaletti niech osiąga sukcesy w Juventusie rok po roku do końca świata i jeszcze rok dłużej, ale na razie powrót do Juventusu udał się tylko Lippi....
Mogę być trollem, opinią na mój temat przejmuję się tylko, gdy słyszę ją od najbliższych.
Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 45 razy
Otrzymał podziękowanie: 93 razy

09 maja 2026, 21:23

Wielki trener niebawem ma wylecieć z Wielkiego Milanu :prochno:

,,AC Milan szykuje zwolnienie Allegriego i Tare, a na ich miejsce rozważa Italiano i D’Amico"

Szybko się na nim poznali. Nie potrzebowali 4 kolejnych sezonów.
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

Obrazek
Juvefanatp

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

09 maja 2026, 22:33

Najlepsze jest wspominanie, jak to wybitny taktyk wymęczył zwycięstwo nad Chelsea, ani słowem nie mówiąc o tym jak ten sam pozorant dostał baty w Londynie 4 : 0

Szkoda, że kibice Milanu nie doceniają jego kunsztu, tylko piszą o utraconej radości z kibicowania, zaprzestaniu oglądania i ogólnej niechęci lub obojętności. Kto by to przewidział...

Ja już bardziej szanuję Morattiego niż Allegro. Ten pierwszy przynajmniej był wrogiem jawnym i nie zniechęcił mnie do tego sportu.
Anelson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 37 razy
Otrzymał podziękowanie: 30 razy

10 maja 2026, 01:43

Juventus wygrał grupę z Chelsea wtedy. Najlepszą drużyną w Europie.

Gdyby ktokolwiek inny osiągnął to co Allegri obecnie z Milanem byłby wychwalany pod niebiosa. A, że to Allegri to można te <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> gadać.

Ta banda nieudaczników z Mediolanu to powinna mu rozkładać czerwony dywan, że bez większych wzmocnień i pomimo wręcz osłabień bo stracił reijndersa i hernandeza - osiąga to co osiąga.

To są jakieś w ogóle żarty które sobie stroicie z faktów.

Powiedzcie mi który z tych zasranych magików jak spal,Tudor, czy motta choćby otarł się o to by tak wielką drużynę jak Chelsea na tamten czas pokonać. Choćby raz i choćby zasłużenie 1;0. Trzeba być hipokrytą żeby nie uznać że faktycznie zniszczylismy wtedy Chelsea. Oni nie byli w stanie strzelić nam bramki choćby mecz trwał 250 minut.

Pocałujcie misia w dupę. W piłce liczą się wyniki, a nie chore psychicznie próbowanie naśladowania najlepszych. Myślicie, że PSG, Real, czy Barcelona grałaby gorzej za Allegriego?

Jakoś właśnie Allegri trenował gorszych. Zrzuconych z piedestału i ocierał się o genialne wyniki w Europie. Drużynami wręcz jawnie uważanymi za gorsze od czołówki. Ja w tym widzę geniusz, nie problem.

Naprawdę życzę sobie zobaczyć w lepszym klubie niż Juventus czy Milan Maxa.

Jakby on udowodnił klasę w Realu to pisalibyście, że dostał samograja??
Tak by było.

Życzę mu by dostał szansę wyżej i jeszcze mocniej zamknął mordki co poniektórym. W tym Milanie jest cienizna kadrowo i to co wyciąga jest tak samo niesamowite jak z nas wyciągał. On w pucharze Włoch tymi wszystkimi ngongami, milikami, hansami to Włochy ośmieszył.

W przeciwieństwie do niego następcy to tylko ośmieszają Juventus tą gówno-grą na posiadanie i podawanie bez sensu piłki z której bardzo rzadko wynikają konkrety (wyniki) .

Wy to poprostu lubicie ten stan Juventusu gdzie on się o gówno z patykiem boksuje. Te top4 to chyba Wasz stan marzeń. I to wmawianie sobie, że mamy za słaby skład. Choćby piłkarze którzy tu przychodza wszędzie grali lepiej poza Juventusem . Nie widzicie, że kolejni trenerzy budują gówno, a nie drużynę.

Allegri V2 nie miał kim straszyć. A i tak straszył. Reszta to przestraszone kundle z nieopanowaną szatnią która gra jak chce. Nieważne czy tu gra kto i gdzie. Jest to samo bo gramy bez celu. Bez kogoś z wizją. Bez kogoś kto wyciska zawodnika jak cytrynę na 110% jak Allegri.

Znakomity szkoleniowiec. Karawana jedzie dalej. Psy - jak to Psy szczekają. I tyle.

Z całego serca życzę mu lepszego zespołu niż to bagno włoskie gdzie prawdziwej pracy u podstaw czy to w Juventusie czy Milanie się nie docenia.

Za to lepienie gówna z 500 mln euro to już się podoba i każdy się cieszy.

Z całego serca życzę mu Realu. Albo innego klubu bez Żydów którzy mu nie mają jak ściągnąć odpowiednich zawodników jak Marotta.

Bez powtórki lat 2015-2019. Dalej będziecie skamleć. Że to zły trener. A on poprostu bierze przypadki beznadziejne. To nie pański piesek jak Conte. Guardiola, Enrique ... Czy Hansi Flick.

Oni idą na projekty z pompką. Allegri przychodzi tam gdzie się dosłownie pali i wali. Juventus jak obejmował był już poza czołówka (chwała Pirlo amatorowi), Milan(dupa 8 miejsca) .

Jedyny raz jak Allegri obejmował team na szczycie z obiektywnie rzecz ujmując bardzo dobra kadrą osiągnął z nią więcej niż poprzednik.

No ale każdy ma to w dupie nie? Liczy się to, że z gówna Allegri bata nie ukręcił. Tylko, że jak z tego gówna kręcą większe gówno inni to wcale nie są tak wyszydzani.

Wam się wydaje, że Milan powinien wygrac majstra z 8 drużyna poprzedniego sezonu wzmocniony 39 letnim Modriciem, wynalazkami i Rabiotem. Wam się wydaje że Juventus Alcatrazem powinien też wygrać majstra, Hansem, mirettim, bez fagio i pogby bo mają zryty łeb.

Tak Wam się poprostu wydaje i dlatego wylewacie żal na Maxa że tak nie jest. Zapominając o tym, że drużynę tworzą piłkarze, sztab i ds przede wszystkim który w Milanie jest cienki jak dupa węża i w Juventusie od lat.

Taki Inter mógłby mieć za trenera Pawła Janasa i majstra by dowiózł.

Anyway. Max - dzięki za wszystkie piękne wspomnienia. Życzę Ci jak najlepszego wyniku i miejsca w lidze mistrzów oraz udowodnienia chamom, że jesteś trenerem z prawdziwego topu. Życzę Ci byś znów mógł widzieć taka drużynę jak ta z Atletico, Barcelona, Chelsea, Realem, czy Bayernem lub wieloma innymi zespołami. Nawet jeśli to nie będzie już Juventus co chyba jest pewne. Będę szczęśliwy jak tak się stanie.

Bo kocham Włochy i kocham Juventus, a prawdziwego trenejro jakim jest Max będę kochał na dobre i na złe. Nikt mi nie dał takich wspomnień jak on. Takich potyczek i meczy.

Gdy byl trenerem zawsze był cień szansy na końcowy sukces. Obecnie takiego cienia nawet nie widzę odkąd stąd odszedł.

Nie było żadnej Pogoni, żadnej próby wygrania jakichkolwiek rozgrywek. W Europie czy we Włoszech.

Ten Juventus można oglądać dla jaj, rozrywki. Nie dla pucharów bo on nie jest w takiej frajerni w stanie nic wygrać.

Klub ten już całkowicie wykastrowano zwolnieniem Allegriego z jakichkolwiek ambicji wygrywania czegokolwiek w imię ładniejszej gry dla fanów którzy przedkładają ładna grę nad sportowy wynik.

Tak jak wtedy jak i teraz jest to dla mnie największe zażenowanie w historii, że trener tuż po wygraniu pucharu, oddaniu wszystkiego co ma w sobie Juventusowi zostaje potraktowany jak smieć ku uciesze gawiedzi. Facet wyprul z siebie flaki dla Juventusu. I dostaje ciosy. Jeden za drugim

Wygrywają wrogowie. Ciesza się wszyscy oprócz Turynu. Juventus przestaje żyć maksymami Sivoriego, czy Bonipertiego. Juventus żyje próbami przekonania bandy buraków że gra ładnie i coś z tego jeszcze wynika.

Otóż tak - fajnie się to ogląda ale nic z tego nie wynika. To jak oglądanie kogoś z zatwardzeniem. Gość fajnie próbuje, mocno ciśnie, stara się ale efekt żaden. Nic nie leci. Nie ma wyniku pozytywnego próby wypróżnienia. Gówno zostaje w środku.

W każdym razie. To moja opinia. Chciałbym już któryś raz poprosic o usunięcie z forum. Dla mnie to jest wręcz naplucie mi do serca i w ryj, że brak w Was ambicji.

Allegri jest nad nami. Z 8 drużyna ligi. To fakt. To progres.
Juventus któryś rok z kolei bije się o 4 miejsce. To krok w tył. Stagnacja względem 3 miejsca Maxa i pucharu Włoch.

Suche fakty. Trenerzy po Allegrim i z 500 mln euro w kadrze na różnych pozycjach udowadniają, że są względem niego gówno-wartymi pasożytami dającymi nam tylko nic nie warta i nienamacalną nadzieję.

Powinna Wam Greta do ucha rano krzyczeć "How dare you". Gościowi który tyle nam dał - zero wspomnień.

To tak jakbym pisał z kibicami Interu, Napoli czy Milanu. Autodestrukcyjny sposób myślenia.

Tak jakby Wasze mózgi nawet nie brały pod uwagę wzrostu jakości Juventusu tylko były nastawione z góry na porażkę. I jej ciągłe usprawiedliwianie.

Bo przecież ładnie grają nie? Zobacz jak czarny ładnie biega.

Oo - nawet patrz - chłop z Nicei za parę baniek euro jak chodzi ładnie.

Ty - spójrz. Locatelli podaje dokładnie piłkę na 50 metrze i przenosi ja na stronę przeciwnika. Ale jaja!

Patrz! Vlahovic strzelił bramkę. Niesamowite.

Dla mnie to jest jakaś komedia czytanie tego forum i analiza Waszego sposobu myślenia. I życzę sobie usunięcia z forum bo wolę myśleć tak jak Włosi albo Niemcy. I tak wiecznie nie narzekać jak Wy bo nic więcej nie potraficie od lat na tym forum.

Skamleć, narzekać i wręcz cieszyć się wewnętrznie z porażek albo szydzić z jedynych od lat sukcesów i sukcesu twórców.
GIGI Buffon 89

Juventino
Juventino

10 maja 2026, 07:07

Anelson pisze: 10 maja 2026, 01:43 Juventus wygrał grupę z Chelsea wtedy. Najlepszą drużyną w Europie.

Gdyby ktokolwiek inny osiągnął to co Allegri obecnie z Milanem byłby wychwalany pod niebiosa. A, że to Allegri to można te <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> gadać.

Ta banda nieudaczników z Mediolanu to powinna mu rozkładać czerwony dywan, że bez większych wzmocnień i pomimo wręcz osłabień bo stracił reijndersa i hernandeza - osiąga to co osiąga.

Powiedzcie mi który z tych zasranych magików jak spal,Tudor, czy motta choćby otarł się o to by tak wielką drużynę jak Chelsea na tamten czas pokonać. Choćby raz i choćby zasłużenie 1;0. Trzeba być hipokrytą żeby nie uznać że faktycznie zniszczylismy wtedy Chelsea. Oni nie byli w stanie strzelić nam bramki choćby mecz trwał 250 minut.

Pocałujcie misia w dupę. W piłce liczą się wyniki, a nie chore psychicznie próbowanie naśladowania najlepszych. Myślicie, że PSG, Real, czy Barcelona grałaby gorzej za Allegriego?

Jakoś właśnie Allegri trenował gorszych. Zrzuconych z piedestału i ocierał się o genialne wyniki w Europie. Drużynami wręcz jawnie uważanymi za gorsze od czołówki. Ja w tym widzę geniusz, nie problem.

Tak by było.

Życzę mu by dostał szansę wyżej i jeszcze mocniej zamknął mordki co poniektórym. W tym Milanie jest cienizna kadrowo i to co wyciąga jest tak samo niesamowite jak z nas wyciągał. On w pucharze Włoch tymi wszystkimi ngongami, milikami, hansami to Włochy ośmieszył.

W przeciwieństwie do niego następcy to tylko ośmieszają Juventus tą gówno-grą na posiadanie i podawanie bez sensu piłki z której bardzo rzadko wynikają konkrety (wyniki) .

Wy to poprostu lubicie ten stan Juventusu gdzie on się o gówno z patykiem boksuje. Te top4 to chyba Wasz stan marzeń. I to wmawianie sobie, że mamy za słaby skład. Choćby piłkarze którzy tu przychodza wszędzie grali lepiej poza Juventusem . Nie widzicie, że kolejni trenerzy budują gówno, a nie drużynę.

Allegri V2 nie miał kim straszyć. A i tak straszył. Reszta to przestraszone kundle z nieopanowaną szatnią która gra jak chce. Nieważne czy tu gra kto i gdzie. Jest to samo bo gramy bez celu. Bez kogoś z wizją. Bez kogoś kto wyciska zawodnika jak cytrynę na 110% jak Allegri.

Znakomity szkoleniowiec. Karawana jedzie dalej. Psy - jak to Psy szczekają. I tyle.

Z całego serca życzę mu lepszego zespołu niż to bagno włoskie gdzie prawdziwej pracy u podstaw czy to w Juventusie czy Milanie się nie docenia.

Z całego serca życzę mu Realu. Albo innego klubu bez Żydów którzy mu nie mają jak ściągnąć odpowiednich zawodników jak Marotta.

Bez powtórki lat 2015-2019. Dalej będziecie skamleć. Że to zły trener. A on poprostu bierze przypadki beznadziejne. To nie pański piesek jak Conte. Guardiola, Enrique ... Czy Hansi Flick.

Oni idą na projekty z pompką. Allegri przychodzi tam gdzie się dosłownie pali i wali. Juventus jak obejmował był już poza czołówka (chwała Pirlo amatorowi), Milan(dupa 8 miejsca) .

Jedyny raz jak Allegri obejmował team na szczycie z obiektywnie rzecz ujmując bardzo dobra kadrą osiągnął z nią więcej niż poprzednik.

No ale każdy ma to w dupie nie? Liczy się to, że z gówna Allegri bata nie ukręcił. Tylko, że jak z tego gówna kręcą większe gówno inni to wcale nie są tak wyszydzani.

Wam się wydaje, że Milan powinien wygrac majstra z 8 drużyna poprzedniego sezonu wzmocniony 39 letnim Modriciem, wynalazkami i Rabiotem. Wam się wydaje że Juventus Alcatrazem powinien też wygrać majstra, Hansem, mirettim, bez fagio i pogby bo mają zryty łeb.

Tak Wam się poprostu wydaje i dlatego wylewacie żal na Maxa że tak nie jest. Zapominając o tym, że drużynę tworzą piłkarze, sztab i ds przede wszystkim który w Milanie jest cienki jak dupa węża i w Juventusie od lat.

Anyway. Max - dzięki za wszystkie piękne wspomnienia. Życzę Ci jak najlepszego wyniku i miejsca w lidze mistrzów oraz udowodnienia chamom, że jesteś trenerem z prawdziwego topu. Życzę Ci byś znów mógł widzieć taka drużynę jak ta z Atletico, Barcelona, Chelsea, Realem, czy Bayernem lub wieloma innymi zespołami. Nawet jeśli to nie będzie już Juventus co chyba jest pewne. Będę szczęśliwy jak tak się stanie.

Bo kocham Włochy i kocham Juventus, a prawdziwego trenejro jakim jest Max będę kochał na dobre i na złe. Nikt mi nie dał takich wspomnień jak on. Takich potyczek i meczy.

Gdy byl trenerem zawsze był cień szansy na końcowy sukces. Obecnie takiego cienia nawet nie widzę odkąd stąd odszedł.

Nie było żadnej Pogoni, żadnej próby wygrania jakichkolwiek rozgrywek. W Europie czy we Włoszech.

Ten Juventus można oglądać dla jaj, rozrywki. Nie dla pucharów bo on nie jest w takiej frajerni w stanie nic wygrać.

Klub ten już całkowicie wykastrowano zwolnieniem Allegriego z jakichkolwiek ambicji wygrywania czegokolwiek w imię ładniejszej gry dla fanów którzy przedkładają ładna grę nad sportowy wynik.

Tak jak wtedy jak i teraz jest to dla mnie największe zażenowanie w historii, że trener tuż po wygraniu pucharu, oddaniu wszystkiego co ma w sobie Juventusowi zostaje potraktowany jak smieć ku uciesze gawiedzi. Facet wyprul z siebie flaki dla Juventusu. I dostaje ciosy. Jeden za drugim

Wygrywają wrogowie. Ciesza się wszyscy oprócz Turynu. Juventus przestaje żyć maksymami Sivoriego, czy Bonipertiego. Juventus żyje próbami przekonania bandy buraków że gra ładnie i coś z tego jeszcze wynika.

Otóż tak - fajnie się to ogląda ale nic z tego nie wynika. To jak oglądanie kogoś z zatwardzeniem. Gość fajnie próbuje, mocno ciśnie, stara się ale efekt żaden. Nic nie leci. Nie ma wyniku pozytywnego próby wypróżnienia. Gówno zostaje w środku.

W każdym razie. To moja opinia. Chciałbym już któryś raz poprosic o usunięcie z forum. Dla mnie to jest wręcz naplucie mi do serca i w ryj, że brak w Was ambicji.

Juventus któryś rok z kolei bije się o 4 miejsce. To krok w tył. Stagnacja względem 3 miejsca Maxa i pucharu Włoch.

Suche fakty. Trenerzy po Allegrim i z 500 mln euro w kadrze na różnych pozycjach udowadniają, że są względem niego gówno-wartymi pasożytami dającymi nam tylko nic nie warta i nienamacalną nadzieję.

Powinna Wam Greta do ucha rano krzyczeć "How dare you". Gościowi który tyle nam dał - zero wspomnień.

To tak jakbym pisał z kibicami Interu, Napoli czy Milanu. Autodestrukcyjny sposób myślenia.

Tak jakby Wasze mózgi nawet nie brały pod uwagę wzrostu jakości Juventusu tylko były nastawione z góry na porażkę. I jej ciągłe usprawiedliwianie.

Ty - spójrz. Locatelli podaje dokładnie piłkę na 50 metrze i przenosi ja na stronę przeciwnika. Ale jaja!

Dla mnie to jest jakaś komedia czytanie tego forum i analiza Waszego sposobu myślenia. I życzę sobie usunięcia z forum bo wolę myśleć tak jak Włosi albo Niemcy. I tak wiecznie nie narzekać jak Wy bo nic więcej nie potraficie od lat na tym forum.

Skamleć, narzekać i wręcz cieszyć się wewnętrznie z porażek albo szydzić z jedynych od lat sukcesów i sukcesu twórców.
:bravo: :bravo: :bravo:
marlo_Juventus

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

10 maja 2026, 08:06

Anelson pisze: 10 maja 2026, 01:43 Juventus wygrał grupę z Chelsea wtedy. Najlepszą drużyną w Europie.

Tak by było.

My też sobie życzymy Twojego usunięcia.
Więc wyświadcz wszystkim przysługę i usuń konto.
Zaloguj sie na ac milan i tam zostań.
Bobby X

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 41 razy
Otrzymał podziękowanie: 16 razy

10 maja 2026, 08:35

Zadając to pytanie to sam nasuwasz wniosek, że jesteś Żukowską. Tolerują tego trolla od lat pod milionem różnych nazw i kont. Tolerują, że gada sam ze sobą. Ja już dawno sobie wymyśliłem, że to twór kogoś z administracji do podtrzymania pod kroplówką, nie ukrywajmy, praktycznie zdechłej strony i forum JP.

Maksiu jak poleci z AC za wyniki to będzie przepiękny finał jego dyzmowej kariery :allegri: nic tylko czekać aż tego patałacha wywiozą na taczkach gnoju do Madrytu :D :hello:
:allegri: na śmietnik
Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 45 razy
Otrzymał podziękowanie: 93 razy

10 maja 2026, 08:50

Dziwne, ze nikt z czołówki tego wspaniałego magika nie chce zatrudnić. Przecież tak wybitny trener gdyby tylko dostał angaz w Realu, Barcelonie, Bayernie to wygrałby 10x z rzędu ligę mistrzów.
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

Obrazek
sprkl

Juventino
Juventino

10 maja 2026, 11:29

Bobby X pisze: 10 maja 2026, 08:35
Zadając to pytanie to sam nasuwasz wniosek, że jesteś Żukowską. Tolerują tego trolla od lat pod milionem różnych nazw i kont. Tolerują, że gada sam ze sobą. Ja już dawno sobie wymyśliłem, że to twór kogoś z administracji do podtrzymania pod kroplówką, nie ukrywajmy, praktycznie zdechłej strony i forum JP.

Maksiu jak poleci z AC za wyniki to będzie przepiękny finał jego dyzmowej kariery :allegri: nic tylko czekać aż tego patałacha wywiozą na taczkach gnoju do Madrytu :D :hello:
A wiesz, że - zupełnie serio - też zacząłem się nad tym zastanawiać? Ten analfabeta ma tylko jeden temat i styl pisania, ludzie to dość szybko łapią, ale z jakiegoś powodu pozwolili mu zarżnąć komentarze, na forum funkcjonuje póki co tylko jako Anelson i GIGI BUFFON, ale dajmy czas.
GIGI Buffon 89

Juventino
Juventino

10 maja 2026, 13:00

sprkl pisze: 10 maja 2026, 11:29
Bobby X pisze: 10 maja 2026, 08:35

A wiesz, że - zupełnie serio - też zacząłem się nad tym zastanawiać? Ten analfabeta ma tylko jeden temat i styl pisania, ludzie to dość szybko łapią, ale z jakiegoś powodu pozwolili mu zarżnąć komentarze, na forum funkcjonuje póki co tylko jako Anelson i GIGI BUFFON, ale dajmy czas.
Odpowiem Ci tylko tutaj.
Jeśli uważasz, że osoba o nicku Anelson i GIGI Buffon to ta sama osoba, to się grubo mylisz.
Po drugie to aż taka ujma na honorze fana Juventusu, by doceniać osobę Allegriego za to co zrobił dla naszego klubu w latach 2014-2019 i 2022- 2024 ? Przecież tych wszystkich promowanych w latach 2022-202024 młodych dzień w dzień do spółki z trenerem Juventusu U-23 metodyczną pracą rozwijał, a potem nasi z zarządu mieli kogo sprzedawać, by się budżet spinał...
Po trzecie przez administrację forum można być zablokowanym jeśli się złamie postanowienia regulaminu. A ja tych postanowień nie łamię.
A opinia na mój temat możesz mieć jaką tam chcesz.
Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 27 razy
Otrzymał podziękowanie: 43 razy

10 maja 2026, 21:44

Analson wyjaśniony przez swojego idola.
woe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika