Serie A 25/26 (34): Milan 0-0 JUVENTUS FC
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 45 razy
- Otrzymał podziękowanie: 93 razy
Mecz 34 kolejki Serie A 25/26
Milan - JUVENTUS FC
MIEJSCE:
Włochy: (San Siro) - [80 008]
CZAS:
26.04.2026 (niedziela), godzina 20:45
O PRZECIWNIKU
LIGOWA FORMA
Zwycięstw: 19
Remisów: 5
Przegranych: 5
OSTATNIE MECZE

NAJLEPSZY STRZELEC - Rafael Leao, Christian Pulisic
- 9 bramek w SerieA
- 8 bramek w SerieA NAJLEPSZY ASYSTENT - Adrien Rabiot
- 4 asyst w SerieA JUVENTUS
LIGOWA FORMA
Zwycięstw: 18
Remisów: 9
Przegranych: 6
OSTATNIE MECZE

NAJLEPSZY STRZELEC - Kenan Yildiz, Jonathan David, Weston McKennie
- 10 bramek w SerieA, 1 bramka w LM
- 6 bramek w SerieA, 2 bramki w LM
- 5 bramek w SerieA, 4 bramki w LM NAJLEPSZY ASYSTENT - Kenan Yildiz, Weston McKennie, Jonathan David, Emil Holm, Francisco Conceicao
- 6 asysty w SerieA, 3 asyst w LM
- 5 asysty w SerieA
- 4 asysty w SerieA, 1 asysta w LM
- 4 asysty w SerieA
- 4 asysty w SerieASYTUACJA W TABELI:

SĘDZIA: Sozza S.
Ostatnie spotkanie z Milanem
Ostatnie spotkania z Milanem

MECZ NA ŻYWO W TV
ELEVEN SPORTS 1
Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2026, 22:48 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 45 razy
- Otrzymał podziękowanie: 93 razy
Mam nadzieję, ze po raz kolejny słowa Allegriego o Luciano okażą sie prorocze i odwalimy im jakieś 0:3 
Ale pewnie to bedzie nudne spotkanie i padnie remis
Ale pewnie to bedzie nudne spotkanie i padnie remis
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- GIGI Buffon 89
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Mam nadzieję, że uda się wygrać, bo te 3 punkty nam są ogromnie potrzebne. Będzie ciężko, bo San Siro i Allegri świetnie Milan ustawi... Liczę jednak, że Juventus wygra. Nie ważne jak, ale wygra.
Do awansu do LM, nie patrząc na nikogo brakuje nam 11 punktów.
Te punkty spróbujemy zdobyć w meczach z Milanem, Hellasem, Lecce, Fiorentiną.
Jeśli Roma i Como zgubią punkty w weekend, a nam uda się wygrać, to w LM możemy być już po meczu z Veroną.
Obyśmy jednak najpierw ograli jakimś cudem Milan...
Do awansu do LM, nie patrząc na nikogo brakuje nam 11 punktów.
Te punkty spróbujemy zdobyć w meczach z Milanem, Hellasem, Lecce, Fiorentiną.
Jeśli Roma i Como zgubią punkty w weekend, a nam uda się wygrać, to w LM możemy być już po meczu z Veroną.
Obyśmy jednak najpierw ograli jakimś cudem Milan...
- Distant Dreamer
- Juventino

- Podziekował: 67 razy
- Otrzymał podziękowanie: 288 razy
Oby tym razem dało się oglądać to widowisko, ostatnimi czasy mecze ligowe z Milanem to była katorga dla oczu, w szczególności 0:0 za Motty.

- Urbi27
- Juventino

- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 39 razy
Nie ukrywam, że liczę na zwycięstwo, które ostatecznie da nam praktycznie gwarancję gry w LM. Milan ostatnie 5 meczów to trzy porażki, a i zwycięstwo z Veroną ledwo ledwo i starcie z Torino gdzie goście stworzyli sobie znacznie więcej okazji.
My na fali wznoszącej, gdzie zarówno wyniki jak i gra jest na znacznie wyższym poziomie, także wiele wskazuje na to, że to spotkanie powinno być w naszym zasięgu.
My na fali wznoszącej, gdzie zarówno wyniki jak i gra jest na znacznie wyższym poziomie, także wiele wskazuje na to, że to spotkanie powinno być w naszym zasięgu.
- Tab.
- Juventino

- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Spall powinien doskonale wiedzieć co ma robić. Wszak upokorzył już nauczyciela wychowania fizycznego ( i nie był to pogrom 0:0
). Każdy średnio myślący trener w Serie A już wie ( chociaż w sumie nie jest to aż takie oczywiste), że wystarczy usiąść na zespół Dyzmy i tam nie ma nic. Ten mecz nie ma prawa zakończyć się innym rezultatem, niż zwycięstwo Juve
- Marcin890124
- Juventino

- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 75 razy
0-0 po bezbarwnym meczu Allegri wziąłby w ciemno. Mam nadzieję, że Spaletti wyjdzie zagrać w piłkę i wygrać.
- Volto
- Juventino

- Podziekował: 29 razy
- Otrzymał podziękowanie: 74 razy
Znając Al*****go, wiemy w jakim miejscu jest Milan na chwilę obecną. Jak kolega @Tab. uważam, że brak zwycięstwa będzie niezrozumiały. Pytanie, czy wykorzystamy słabość Milanu.
Na moje, wystarczy nie sfrajerzyć i dopisać trzy punkty.
- GIGI Buffon 89
- Juventino

Mam nadzieję, że nie wypuścimy już miejsca w Top 4. Jednak dziwi mnie jak pochopnie lekceważy się Milan grający u siebie...
Mam też nadzieję, że jutro po meczu będę mógł zasnąć z uśmiechem na twarzy po wygranej Juventusu.
Dzisiaj raczej Bologna nam nie pomoże... Roma ma pełną kontrolę, prowadzi i gra Bologni to wielki chaos...
- jfc.8
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Widać możesz pisać krótkie posty, a nie nudnawe powieści jak zazwyczaj. Komu jutro będziesz kibicować? Trenerowi drużyny przeciwnej co za tym idzie przeciwnikowi czy Juve?
Co do meczu fajnie jakby padł wynik hokejowy typu np 4-3. Ale pewnie będzie nie będzie tylu bramek i będzie bezbramkowy remis
- GIGI Buffon 89
- Juventino

Nie wszyscy tu piszący lekceważy Milan lub pozostałe do końca sezonu mecze....
Nie mniej gdyby wczoraj Bologna urwała punkty Romie, a Genoa dzisiaj Como, to o to miejsce w Top 4 byłbym spokojniejszy.... A tak do Ligi Mistrzów brakuje nam 11 punktów.
Dzisiejszy mecz jeśli wygramy będzie bardzo pomocny w zapewnieniu sobie Ligi Mistrzów, bo w pozostałych meczach dalej będziemy mieli entuzjazm i spokojniejsi, że mamy bezpieczną przewagę... A jeśli o mecze z Hellasem, Lecce , Fiotentiną i z Torino to naprawdę 12 punktów nie jest wcale gwarantowane...