Igor Tudor
- jackop
- Juventino

- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 86 razy
https://nakarmpsa.olx.pl/dodatkowa-pomoc/Maplu90 pisze: ↑02 czerwca 2025, 18:05 #muremzaTudorem ! Dajmy mu szanse. Jeśli przyszedłby bowy trener to bylby 7 trener w ciągu 6 lat. To chyba nawet polskie kluby nie odpierniczaja takiej maniany. Dajmy my pracować . Jak zapier****i wynikami i transferami to będę pierwszy który będzie kajal sie w pierś i obiecuje przelać 100zl na cel charytatywny jeśli go zwolnią za słabe wyniki przed końcem sezonu.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Distant Dreamer
- Juventino

- Podziekował: 55 razy
- Otrzymał podziękowanie: 256 razy
Powodzenia

- YouCantCMe
- Juventino

- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
- Marcin890124
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
Chłop rozwiązał kontrakt z Juve i próbuje dalej i za to należy mu się szacunek. Taki Motta miał więcej propozycji od niego ale dalej będzie doił Juve siedząc sobie w domu.
- Maly
- Juventino

- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 45 razy
Różnica między juventino a interistą.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Wiking
- Juventino

- Podziekował: 33 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Tudor chyba pozazdrościł Spalowi wyniku na wyjeździe z Galatą.
Komedia pomyłek. Ciekaw jestem co Tudora podkusiło, żeby akurat na LM wypuścić Kinskego zamiast Vicario... Chociaż trzeba przyznać, że młody Czech nie był jedynym który ślizgał się po murawie.
Komedia pomyłek. Ciekaw jestem co Tudora podkusiło, żeby akurat na LM wypuścić Kinskego zamiast Vicario... Chociaż trzeba przyznać, że młody Czech nie był jedynym który ślizgał się po murawie.
- Tab.
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Strażak rozbił się z hukiem o remizę i pewnie z takim samym hukiem wyleci za moment z Londynu. Co Totki odstawiają , to dramat jakiś jest. G**niane 3-4-2-1 , skonfrontowalo się z poważną piłką i wyszły jaja tysiąclecia
- woe
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 31 razy
Dwa gole to błędy obrońców Tottenhamu plus kolejny gol to kuriozalny kiks bramkarza. Żadem trener nie przewidziałby tego więc ja nie winiłbym za to Tudora. To raczej braki w profesjonalizmie piłkarzy, że odpowiedniego obuwia do nawierzchni nie potrafią dobrać. Nie kochałem Tudora jak był naszym trenerem, ale obwinianie go o błędy, za które nawet amatorowi byłoby wstyd jest czepianiem się na siłę.

- Tab.
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
4 spotkania , bilans 0-0-4, 5 strzelonych bramek 14! Straconych. Styl bliski dna i wodorostów, ale nie ma się co czepiać chłopa. Fachura , jak nic
P.S. jak pilkarz gra Ci kupę, to go zmień, a nie wystawiaj do usra*** śmierci i licz na cuda.
P.S. jak pilkarz gra Ci kupę, to go zmień, a nie wystawiaj do usra*** śmierci i licz na cuda.