Liga Mistrzów 25/26 (1/16) Galatasaray 5-2 JUVENTUS FC
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 90 razy
Mecz 1/16 Finału - Ligi Mistrzów 25/26
Galatasaray - JUVENTUS FC
MIEJSCE:
Turcja Rams Park (Stambuł) - [53 798]
CZAS:
17.02.2026 (wtorek), godzina 18:45
O PRZECIWNIKU
LIGOWA FORMA
Zwycięstw: 17
Remisów: 4
Przegranych: 1
OSTATNIE MECZE

NAJLEPSZY STRZELEC - Victor Osimhen, Mauro Icardi
- 9 bramek w Super Lig, 6 bramek w LM
- 13 bramek w Super Lig NAJLEPSZY ASYSTENT - Baris Alper Yilmaz
- 9 asysty w Super Lig JUVENTUS
LIGOWA FORMA
Zwycięstw: 13
Remisów: 7
Przegranych: 5
OSTATNIE MECZE

NAJLEPSZY STRZELEC - Kenan Yildiz, Jonathan David, Weston McKennie, Dusan Vlahovic
- 8 bramek w SerieA, 1 bramka w LM
- 5 bramek w SerieA, 2 bramki w LM
- 4 bramki w SerieA, 3 bramki w LM NAJLEPSZY ASYSTENT - Kenan Yildiz, Jonathan David, Emil Holm, Weston McKennie
- 4 asysty w SerieA, 3 asyst w LM
- 4 asysty w SerieA, 1 asysta w LM
- 4 asysty w SerieA
- 4 asysty w SerieASĘDZIA: Makkelie D. (Ned)
Ostatni mecz z Galatasaray
Ostatnie spotkania z Galatasaray

MECZ NA ŻYWO W TV
Canal+ Extra 2 (Pol)
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- pitrek
- Juventino

- Podziekował: 22 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Pamiętam ten mecz na tym bagnie..nigdy nie powinien się odbyć do tego te bydło na trybunach, dzisiaj będzie to samo na lepszej murawie..nie przegrać i będzie dobrze aczkolwiek wygrana bardzo nas zbliży do następnej rundy. Forza Juve
" Vincere non è importante è l'unica cosa che conta " 
- Urbi27
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Ciężko będzie z naszą skutecznością mając na szpicy Opende. Niesamowite, że to powiem ale będzie nam brakowało Davida.
Ogólnie liczę jednak na zwycięstwo, drużyna jest myślę nieźle nabuzowana po sobotnim oszustwie.
Ogólnie liczę jednak na zwycięstwo, drużyna jest myślę nieźle nabuzowana po sobotnim oszustwie.
- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Po słowach Spalla chyba wiadomo, czego się spodziewać. Będziemy przede wszystkim ostrożni, aby w Turcji nie zaprzepaścić awansu, a wywalczyć go u siebie. Generalnie, mam nadzieję, że te zapowiedz z McBurgerem na 9 to jakieś ploty. Turcy na pewno zagrają tu na dużym ryzyku chcąc nas zdominować i tym samym często zostawią dużo miejsca z tyłu. To nam da dużo szans do kontr, a tam szybkość Opendy może zrobić różnice (oczywiście najlepiej jakby zrobił ją też w końcu jakąś bramką
)
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Distant Dreamer
- Juventino

- Podziekował: 55 razy
- Otrzymał podziękowanie: 256 razy
Być jak Michael Jackson przebojowo zagrać i będzie dobrze
Nie wiem czemu ale jestem jakoś wewnętrznie spokojny o ten dwumecz, wydaje mi się że będą to wyrównane mecze, ale ostatecznie z szczęśliwym zakończeniem.
Nie wiem czemu ale jestem jakoś wewnętrznie spokojny o ten dwumecz, wydaje mi się że będą to wyrównane mecze, ale ostatecznie z szczęśliwym zakończeniem.

- Marcin890124
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Ten mecz to wielka szansa dla Opendy na odblokowanie się. Jeśli Spal wystawi McKenniego ma 9 to sygnal zw z Belga już zupełnie ie nic nie będzie.
- Urbi27
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Mckennie na szpicy, no nieźle, ale on w sumie i tak gra zazwyczaj shadow strikera, także jego rola się specjalnie nie zmieni. Natomiast pokazuje to jak fatalnym i nieprzydatnym zawodnikiem jest Openda, super że latem go wykupimy 
- Marcin890124
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Idealny mecz trafił Koop na przełamanie. Druga bramka to był Holender z Atalanty.