Serie A 25/26 (24): JUVENTUS FC - Lazio
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 40 razy
- Otrzymał podziękowanie: 80 razy
Mecz 24 kolejki Serie A 25/26
JUVENTUS FC - Lazio
MIEJSCE:
Włochy Allianz Stadium (Turyn) - [41 507]
CZAS:
09.02.2026 (niedziela), godzina 20:45
O PRZECIWNIKU
LIGOWA FORMA
Zwycięstw: 8
Remisów: 8
Przegranych: 7
OSTATNIE MECZE

NAJLEPSZY STRZELEC - Danilo Cataldi, Matteo Cancellieri, Mattia Zaccagni
- 3 bramki w SerieA
- 3 bramki w SerieA
- 3 bramki w SerieA NAJLEPSZY ASYSTENT - Danilo Cataldi, Toma Basic
- 2 asysty w SerieA
- 2 asysty w SerieA JUVENTUS
LIGOWA FORMA
Zwycięstw: 13
Remisów: 6
Przegranych: 4
OSTATNIE MECZE

NAJLEPSZY STRZELEC - Kenan Yildiz, Jonathan David, Dusan Vlahovic
- 8 bramek w SerieA, 1 bramka w LM
- 5 bramek w SerieA, 2 bramki w LM
- 3 bramki w SerieA, 3 bramki w LMNAJLEPSZY ASYSTENT - Kenan Yildiz, Jonathan David
- 4 asysty w SerieA, 3 asyst w LM
- 4 asysty w SerieA, 1 asysta w LM SYTUACJA W TABELI:

SĘDZIA: Fourneau F.
Ostatni mecz z Lazio
Ostatnie spotkania z Lazio

MECZ NA ŻYWO W TV
Eleven Sports 1
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- GIGI Buffon 89
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Juventus musi ten mecz wygrać... Nie ważne jak, ale musiny wygrać... Za tydzień z Interem bedzie trudno o 3 punkty... Como ma zaległy mecz z Milanem do rozegrania i mecz z nami za 2 tygodnie... A za nami Roma, ktora raczej u siebie ogra Cagiliari... Musimy utrzymać miejsce w TOP 4.
- Marcin890124
- Juventino

- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 61 razy
Franek wypada i nie na kto zagrać na prawym skrzydle. Można było wziąść Chiesę za jakieś drobne który jest lepszy niż nasze pokraki z obecnej kadry. Latem oddano Weaha, Alberto Coste i Savone a oni wszyscy byli lepsi niż Joao Mario.
- Distant Dreamer
- Juventino

- Podziekował: 52 razy
- Otrzymał podziękowanie: 229 razy
Lazio jest tak słabe i upadłe dzięki Lotito, że każdy inny wynik niż wygrana to będzie wstyd.
2:0 dla nas
2:0 dla nas

- Urbi27
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Liczyłem że wyjdziemy trojką z przodu, ale znów inny pomysł Spala. Z Atalantą mieliśmy wyrwę po lewej stronie to dziś będziemy mieć wyrwę po prawej stronie, bo jak rozumiem zagra tam Koop, który w tej roli gra przecież beznadziejnie i pokazywał to już milion razy.
- Marcin890124
- Juventino

Di Gregorio
Kalulu Bremer Koop Cabal
Locatelli Thuram
Cambiaso McKennie Yildiz
David
Kalulu Bremer Koop Cabal
Locatelli Thuram
Cambiaso McKennie Yildiz
David
- Ein
- Juventino

- Podziekował: 32 razy
Chryste Panie. Serio
dla łysego za poprzedni mecz i dla naszych kopaczy za dzisiejszy.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- YouCantCMe
- Juventino

Nieprawdopodne....
- Marcin890124
- Juventino

Cabal faulowany i nic . Sedzia wuj.
- MRN
- Juventino

- Podziekował: 24 razy
- Otrzymał podziękowanie: 235 razy
Nadal uważacie, że Lazio to gówno ? Gówno to jest Juventus i ten łysy łeb, który tak nam spartolił mecz z Atalantą, że dziś zrobił to samo bo chyba za mecz z Napoli dostał karę. Zarówno w meczu z Atalantą jak dziś nie funkcjonuje nic, jesteśmy beznadziejni i specjalność Spala trwa nadal - pierwszy celny strzał rywali to bramka. Facet jest typowym betonem, nieustannie stawia na Cambiaso przez co od początku gramy w 10 i dziś co najwyżej możemy osiągnąć to remis ale coś czuję, że będzie "niespodzianka". Ostatnio chwaliłem pierwszy raz w tym sezonie Locatelliego ale cofam to co napisałem bo podobnie jak Cambiaso chciał się czymś wyróżnić. cambiaso był tak sfrustrowany brakiem bramek, że strzelił do swojej w niegroźnej sytuacji, Locatelli postanowił mieć wspaniałą asystę ale dla rywali. Yildiz ostatnio słabo, dziś tragicznie, Thuram też nie ogarnia i wygląda to beznadziejnie. Dlatego nie każcie mi chylić czoła przed Spalettim bo to jednak Włoch, bezzębny jak każdy. No i gdzie jest Kelly ? Będzie gonitwa wyniku, rozpaczliwe i chaotyczne wrzucanie na boisko co się tylko ma ale koniec końców Lazio tym słabym i przetrzepanym składem zgarnie drugi raz 6 punktów na Juve w tym sezonie ale grunt to szybko podpisać nowy kontrakt ze Spalettim.

- Ein
- Juventino

- Podziekował: 32 razy
#mood
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- MRN
- Juventino

- Podziekował: 24 razy
- Otrzymał podziękowanie: 235 razy
Ja uważam, że zwycięstwo z parmą 4-1 to wystarczający powód aby łysemu dać kontrakt na 5 lat. Bardzo odmienił ten zespół he he. Jak już pisałem - to Italianiec, stary pryk i beton prędzej czy później wyjdzie. Nie oszukujmy się, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nam drugi mecz z rzędu i mam wrażenie, że sami zawodnicy nie wiedzą co mają grać. Trzymanie się kurczowo Cambiazo to największy grzech łysego frajera i ja osobiście mam nadzieję, że wyleci stąd z końcem sezonu bo nie ma żadnej zmiany względem Tudora, który jednak swoje momenty też miał a skład miał przez kontuzje o wiele gorszy niż Spaletti. Ja mam nadzieję, że przyjdzie ktoś z zewnątrz bo z włoskimi gównami niczego nie osiągniemy już. Jesteśmy frajerami, gubimy punkty z leszczami a jak już zaczyna coś świtać to łysy czerep znowu namiesza. Kiedy był Tudor, wszyscy powtarzali, że robi to samo i oczekuje innych wyników, teraz coś cisza więc ten zarzut chyba już nieaktualny.