Liga Mistrzów 25/26 (7) JUVENTUS FC- Benfica
- lenor
- Juventino

- Podziekował: 24 razy
- Otrzymał podziękowanie: 30 razy
Czemu Spal spoliczkował Opende? Że go nie słucha?? O co tam chodziło? Nie widziałem meczu, po komentarzach widać, że nie ma czego żałować, widziałem skrót, gole po pinballu.
Kambiazo nawet w skrótach wyglądał źle, wrzucił Loce na mine i mały włos, byśmy stracili przez to bramkę.
Kambiazo nawet w skrótach wyglądał źle, wrzucił Loce na mine i mały włos, byśmy stracili przez to bramkę.
- ahojekk
- Juventino

- Podziekował: 12 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Wygrana cieszy i fajnie, że wygrywamy mecz w którym się w pełni nie klei.
Co martwi to przy 2-0 ile razy Thuram i McKennie kombinowali i wrzucali cały zespół na mine oddając piłke na 35-40 metrze od własnej bramki. Dobrze, że Pavlidis się poślizgnął bo pewnie byśmy drżeli o wynik do ostatniej minuty.
Co martwi to przy 2-0 ile razy Thuram i McKennie kombinowali i wrzucali cały zespół na mine oddając piłke na 35-40 metrze od własnej bramki. Dobrze, że Pavlidis się poślizgnął bo pewnie byśmy drżeli o wynik do ostatniej minuty.
Dawniej Virus[Mauro].
- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Zwycięstwo z tą przeklętą Benficą napewno cieszy. Sama gra trochę mniej. No i to, co sie działo przez pierwsze 10min drugiej połowy to był jakiś cyrk.
P.S. J. David. No ogólnie placek, ale trzeba przyznać, że ma smykałkę do tzw. małej gry, kombinacji. Ma to wyczucie w okolicy pola karnego, żeby podać, bo to stworzy lepszą okazję koledze, robił to wielokrotnie w tym sezonie. No ale to tyle, więcej mocnych stron nie dostrzegam.
P.S. J. David. No ogólnie placek, ale trzeba przyznać, że ma smykałkę do tzw. małej gry, kombinacji. Ma to wyczucie w okolicy pola karnego, żeby podać, bo to stworzy lepszą okazję koledze, robił to wielokrotnie w tym sezonie. No ale to tyle, więcej mocnych stron nie dostrzegam.
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2026, 13:01 przez fazzi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- dimebag11
- Juventino

- Podziekował: 108 razy
- Otrzymał podziękowanie: 34 razy
Awans do 1/16 LM już mamy i cieszyć może to, że nie musieliśmy o to walczyć w ostatniej kolejce. Natomiast szanse na bezpośrednie wejście do 1/8 są już tylko matematyczne, bo pewnie zabraknie nam z 1 punktu nawet jak wygramy z Monaco. Niemniej patrząc na to z kim odpadaliśmy w poprzednich edycjach, to wcale nie jestem przekonany czy korzystne dla nas będzie wylosowanie teoretycznie najłatwiejszego rywala, bo wolalbym już odpaść z jakąś Barcą niż przeżywać upokorzenie porażki z PSV czy Karabachem.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Alexinhio-10
- Juventino

- Podziekował: 100 razy
- Otrzymał podziękowanie: 16 razy
Fajnie, ze wygraliśmy, ale czy nie macie wrażenia, ze lepiej graliśmy za Spalla ustawieniem 343 ? Jakoś tacy bardziej nieprzewidywalni byliśmy. Wczoraj dużo niedokładności i strat.