Serie A 25/26 (21): Cagliari 1-0 JUVENTUS FC
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 41 razy
- Otrzymał podziękowanie: 82 razy
Mecz 21 kolejki Serie A 25/26
Cagliari - JUVENTUS FC
MIEJSCE:
Włochy Unipol Domus (Cagliari) - [16 416]
CZAS:
17.01.2026 (sobota), godzina 20:45
O PRZECIWNIKU
LIGOWA FORMA
Zwycięstw: 4
Remisów: 7
Przegranych: 9
OSTATNIE MECZE

NAJLEPSZY STRZELEC - Sebastiano Esposito, Gennaro Borrelli
- 3 bramki w SerieA
- 3 bramki w SerieA NAJLEPSZY ASYSTENT - Marco Palestra
- 3 asysty w SerieAJUVENTUS
LIGOWA FORMA
Zwycięstw: 11
Remisów: 6
Przegranych: 3
OSTATNIE MECZE

NAJLEPSZY STRZELEC - Kenan Yildiz, Dusan Vlahovic, Jonathan David
- 7 bramek w SerieA, 1 bramka w LM
- 3 bramki w SerieA, 3 bramki w LM
- 3 bramki w SerieA, 2 bramki w LM NAJLEPSZY ASYSTENT - Kenan Yildiz, Jonathan David
- 4 asysty w SerieA, 3 asyst w LM
- 3 asysty w SerieA SYTUACJA W TABELI:

SĘDZIA: Massa D.
Ostatni mecz z Cagliari
Ostatnie spotkania z Lecce

MECZ NA ŻYWO W TV
Eleven Sports 1
Ostatnio zmieniony 18 stycznia 2026, 20:00 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- Distant Dreamer
- Juventino

- Podziekował: 53 razy
- Otrzymał podziękowanie: 250 razy
Zamykamy etap łatwiejszych spotkań, oby dziś ze zwycięstwem. Choć widząc naszą grę w ostatnich meczach to o mecze z dołem tabeli chyba będzie można być bardziej spokojnym niż w poprzednich latach.
Po meczu przyjdzie prawdziwa weryfikacja na co stać tą drużynę. Benfica gdzie na szali będzie utrzymanie się w LM i Napoli, które zweryfikuje na ile będziemy walczyć o miejsca w TOP4.

Po meczu przyjdzie prawdziwa weryfikacja na co stać tą drużynę. Benfica gdzie na szali będzie utrzymanie się w LM i Napoli, które zweryfikuje na ile będziemy walczyć o miejsca w TOP4.

- BlackJacky
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- woe
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 31 razy
Zobaczymy ile zostanie polotu i ofensywnego nastawienia z poprzedniego meczu. Przeciwnik na pewno mecz oglądał, przeanalizował i wyciągnął wnioski. Ślepej kurze też czasem trafi się ziarno, a nam czasem też się trafi 5:0. Cagliari jeszcze słabsze więc jeśli poprzedni mecz nie był przypadkiem to powinno być zwycięstwo trzema (lub więcej) bramkami.

- ice
- Juventino

- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 16 razy
Ktoś na forum liczył, że przez te 5 kolejek będziemy mieć 13 punktów - i tak się stało. Idziemy w dobrą stronę, atak gra coraz lepiej, Oficjalnie, do teczek - podoba mi się pierwszy raz Juventus od wielu lat. Dobry kierunek. Chociaż ostatnio jak tak stawiałem, to runęło jak domek z kart.
- Marcin890124
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 64 razy
Są mecze co się fizjologom nie śniło.
Nawet nie piszcie de komuś może się podobać takie zwycięstwo autobusem.
Nawet nie piszcie de komuś może się podobać takie zwycięstwo autobusem.
- AdiJuve
- Juventino

- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 40 razy
Calma zwyciężyła xd
Przewaga optyczna ogromna, ale też pokutuje brak indywidualności w kwestii dryblingu, sam jeden Kenan to za mało. Zmiennicy tragiczni dzisiaj, nie dali kompletnie nic wchodząc na już zmęczonego przeciwnika. Takie zmiany taktyki w popłochu po stracie bramki też bezsensu, kompletnie nic nie dało.
Przewaga optyczna ogromna, ale też pokutuje brak indywidualności w kwestii dryblingu, sam jeden Kenan to za mało. Zmiennicy tragiczni dzisiaj, nie dali kompletnie nic wchodząc na już zmęczonego przeciwnika. Takie zmiany taktyki w popłochu po stracie bramki też bezsensu, kompletnie nic nie dało.
- mateelv
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
No dobra, ale to są zawodowcy xD i powinni to durne cagliari wyciągnąć spod własnego pola karnego i pyk pyk na prędkości rozciągnąć, rozpykać. Co drugi zespół gra takie szambo w Seria A.
Tak samo 999 wrzutek. Dla mnie to cała odpowiedzialność ponosi trener na spółkę z miernotami.
Przypominam, że ławka cienka jak siki węża, wiadomo było, że zmiennicy nic nie wniosą, a jednak to łysy krzywonóg pierwsze kogo ściąga to Miretti xD
Tak samo 999 wrzutek. Dla mnie to cała odpowiedzialność ponosi trener na spółkę z miernotami.
Przypominam, że ławka cienka jak siki węża, wiadomo było, że zmiennicy nic nie wniosą, a jednak to łysy krzywonóg pierwsze kogo ściąga to Miretti xD
- MRN
- Juventino

- Podziekował: 28 razy
- Otrzymał podziękowanie: 238 razy
Kompromitacja, dno, wstyd i kolejny trenerski cep pisze piękną historię w Juve. Ale najlepiej dać łysemu frajerowi już teraz kontrakt na kolejne lata.Te ostatnie wyniki przesłoniły niektórym oczy ale dziś pyry <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nas wyjaśniły. To nieprawdopodobne jak my <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> punkty z ogórkami dla których Juve jest nadzieją na odbicie się od dna. Co mecz w pyzdami to tracimy bramkę po pierwszym strzale i na ogół kończy to się stratą punktów, to samo powinno być z Cremonese ale tam sędzia uratował nam dupę.