# 5 Manuel Locatelli
- dimebag11
- Juventino

- Podziekował: 97 razy
- Otrzymał podziękowanie: 27 razy
Ile razy już tak pisaliśmy, że X będzie lepszy od tego czy tamtego zawodnika czy trenera, a potem rzeczywistość brutalnie weryfikowała nasze słowa. Czas wreszcie zrozumieć, że w obecnej sytuacji Locatelli nie jest największym problemem Juventusu. Wiadomo, że oczekiwaliśmy od chłopa dużo więcej (zwłaszcza przy grze do przodu), ale niestety nie rozwinął się tak jak chcieliśmy. Wady Locattellego też wszyscy znamy, więc nie ma co się powtarzać. Niemniej teraz to chyba bardziej powinniśmy się martwić o to że nasprowadzaliśmy zawodników i marnym zdrowiu, którzy nic nie wnoszą a biorą kasę
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- MRN
- Juventino

- Podziekował: 16 razy
- Otrzymał podziękowanie: 215 razy
Ale loczek jest tutaj już kilka lat więc jeżeli nie rozwinął się to czas go odpalić. Oczywiście nie jest naszym największym problemem ale generalnie na boisku jest bo poza głupimi faulami w obrębie własnego pola karnego nie daje zupełnie nic. Jest Miretti to warto go spróbować kosztem loczka. Mam tylko nadzieję, że deklaracja Spala (o ile prawdziwe) nie skończą się tak jak deklaracje przejścia na 4 z tyłu. Zresztą, nie mam już żadnych oczekiwań.

- AdiJuve
- Juventino

- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 36 razy
Dokładnie kupujemy co rusz beznadziejnych graczy za duże pieniądze, którzy są jeszcze gorsi od obecnych.dimebag11 pisze: ↑14 listopada 2025, 06:31Ile razy już tak pisaliśmy, że X będzie lepszy od tego czy tamtego zawodnika czy trenera, a potem rzeczywistość brutalnie weryfikowała nasze słowa. Czas wreszcie zrozumieć, że w obecnej sytuacji Locatelli nie jest największym problemem Juventusu. Wiadomo, że oczekiwaliśmy od chłopa dużo więcej (zwłaszcza przy grze do przodu), ale niestety nie rozwinął się tak jak chcieliśmy. Wady Locattellego też wszyscy znamy, więc nie ma co się powtarzać. Niemniej teraz to chyba bardziej powinniśmy się martwić o to że nasprowadzaliśmy zawodników i marnym zdrowiu, którzy nic nie wnoszą a biorą kasę
Poza tym Miretti na pozycji Loci to pomysł ala Givinco na box-to-box, wymyślić może ktoś kto nie widział gry Mirettiego nigdy w życiu.
- dimebag11
- Juventino

- Podziekował: 97 razy
- Otrzymał podziękowanie: 27 razy
@MRN
@AdiJuve
Abstrahując od tego czy Miretti może grać na pozycji Locatellego, to znając jego szczęście i tak zaraz dozna jakiegoś urazu. Ponadto Loca i tak już jest skazany na bycie defensywnym pomocnikiem, calkiem dobrym w odbiorze i mającym za zadanie podać piłkę do najbliższego zawodnika, który lepiej radzi sobie z jej wyprowadzaniem i niech już tak zostanie.
@AdiJuve
Abstrahując od tego czy Miretti może grać na pozycji Locatellego, to znając jego szczęście i tak zaraz dozna jakiegoś urazu. Ponadto Loca i tak już jest skazany na bycie defensywnym pomocnikiem, calkiem dobrym w odbiorze i mającym za zadanie podać piłkę do najbliższego zawodnika, który lepiej radzi sobie z jej wyprowadzaniem i niech już tak zostanie.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli