Nowy Trener

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 48 razy
Otrzymał podziękowanie: 50 razy

29 października 2025, 21:00

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 35 razy

29 października 2025, 21:31

Anelson pisze: 29 października 2025, 20:20Takie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> opowiadac? Dla samego opowiadania? Życzyć własnemu klubowi gówno-litu bo jeden z 3 najlepszych trenerów w historii tego klubu zaliczył gorszą 2 kadencję od 1 ? W skrócie rzecz ujmując..
Mamy w Twojej opinii docenić Giuntolego bo spalił wszystko do gołej ziemi tylko dlatego, że jednym z efektów jego pracy było zwolnienie Allegriego i zatrzymanie drużyny walczącej o mistrzostwo wzmocnieniami klasy Alcaraza. ?
Nie, życzyć własnemu klubowi jak najlepiej dlatego nigdy nie pogodziłem się z powtórnym zatrudnieniem Allegriego. Zwolniony został z konkretnych powodów i nie było najmniejszej podstawy sądzić, że coś w tych powodach się zmieniło, aby ściągać go tu ponownie. Następnie odliczałem dni do końca tego idiotycznego kontraktu i kibicowałem każdemu kto mógł przyczynić się do zwolnienia.
Taką samą postawę przyjmuję wobec każdego trenera, który poziom sportowej ambicji określa na minimum.

Spal to w obecnej sytuacji najlepsze co możemy dostać.

Bart985

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 18 razy
Otrzymał podziękowanie: 30 razy

29 października 2025, 22:02

Naprawdę ktoś tu jeszcze odpowiada multikonciarzom chorym na syndrom allegriowski? Łał.

A Spall? Porucznik Maurer miał rację - kolejny jednoroczny Włoch i nie zmienia się nic. Mawia się, że w szaleństwie jest metoda. Problem w tym, że Hamlet finalnie osiąga sukces, a wariaci w Juve (i wpisach na forum) - nie.
Chociaż... Hamlet też ginie.
Hmmm, to nie wróży dobrze klubowi :/

Obrazek
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

29 października 2025, 22:56

Czy potwierdzone jest, że Spalletti jutro poprowadzi swój pierwszy trening?

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 48 razy
Otrzymał podziękowanie: 50 razy

30 października 2025, 00:13

Wicior pisze: 29 października 2025, 22:56 Czy potwierdzone jest, że Spalletti jutro poprowadzi swój pierwszy trening?

Distant Dreamer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 37 razy
Otrzymał podziękowanie: 126 razy

30 października 2025, 09:32

Wicior pisze: 29 października 2025, 22:56 Czy potwierdzone jest, że Spalletti jutro poprowadzi swój pierwszy trening?

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 8 razy

30 października 2025, 09:33

Zwolnili trenera przed meczem, który wygrałby każdy, zatrudnią nowego trenera przed meczem, który najpewniej zostanie przegrany.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 36 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

30 października 2025, 10:07

https://youtu.be/b6WeR6oefS8?si=JRavZQlFG_wdrNLD

Za łebka lubiłem słuchać Gigiego D'Agostino, wiec dobre skojarzenia beda patrząc na Spala :D

B@rt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 10 razy
Otrzymał podziękowanie: 27 razy

30 października 2025, 10:41

Push3k pisze: 30 października 2025, 09:33 Zwolnili trenera przed meczem, który wygrałby każdy, zatrudnią nowego trenera przed meczem, który najpewniej zostanie przegrany.
Na grubo. Ja wiem, że Cremonese zaskakuje formą, ale to brzmi tak jakbyś uważał ich za faworytów w tym meczu. Choć zgoda, na pewno domówka z Udinese byłaby lepszą okazją do debiutu niż wyjazd do - póki co - rewelacji sezonu.
Na nasz plus - wczoraj efekt nowej miotły, w sobotę poprowadzi nas jeszcze inna miotła, więc może efekt znowu zadziała ;)
Co do Cremonese - póki co piszą fajną historię i chwała im za to, ale nie zdziwię się, jeśli na koniec sezonu podzielą los Frosinone Di Francesco. Ostatecznie na starcie byli typowani do murowanego spadku. Acz trzeba przyznać - w Serie A blisko 40-letni Vardy to może być gamechanger jak nigdzie indziej.

Gontar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

30 października 2025, 11:07

Mieszane uczucia co do Spalla, ale chyba nikogo lepszego dostępnego nie było. Może to jakoś poukłada, jak nie pyknie to trzeba po sezonie wyciągnąć kogoś konkretnego.

Fino alla Fine
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 10 razy
Otrzymał podziękowanie: 29 razy

30 października 2025, 11:12

Push3k pisze: 30 października 2025, 09:33 Zwolnili trenera przed meczem, który wygrałby każdy, zatrudnią nowego trenera przed meczem, który najpewniej zostanie przegrany.
Czyli bardzo sprytne rozwiązanie - nie dać się Tudorowi odbić na Udinese i mieć w razie co wymówkę na słaby start nowego trenera.

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Anelson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 30 razy
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

30 października 2025, 12:28

szczypek pisze: 29 października 2025, 21:31
Anelson pisze: 29 października 2025, 20:20Takie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> opowiadac? Dla samego opowiadania? Życzyć własnemu klubowi gówno-litu bo jeden z 3 najlepszych trenerów w historii tego klubu zaliczył gorszą 2 kadencję od 1 ? W skrócie rzecz ujmując..
Mamy w Twojej opinii docenić Giuntolego bo spalił wszystko do gołej ziemi tylko dlatego, że jednym z efektów jego pracy było zwolnienie Allegriego i zatrzymanie drużyny walczącej o mistrzostwo wzmocnieniami klasy Alcaraza. ?
Nie, życzyć własnemu klubowi jak najlepiej dlatego nigdy nie pogodziłem się z powtórnym zatrudnieniem Allegriego. Zwolniony został z konkretnych powodów i nie było najmniejszej podstawy sądzić, że coś w tych powodach się zmieniło, aby ściągać go tu ponownie. Następnie odliczałem dni do końca tego idiotycznego kontraktu i kibicowałem każdemu kto mógł przyczynić się do zwolnienia.
Taką samą postawę przyjmuję wobec każdego trenera, który poziom sportowej ambicji określa na minimum.

No i się nie zgadzamy. Zwolniony został z jednego zasranego i głupiego powodu - ligi mistrzów. Z powodu początków złego zarządzania klubem. Z powodu gównianego przeświadczenia że Sarri i CR7 w miejsce Allegriego i Marotty będą robić z Juventusu hegemona. Staliśmy się drugim Realem Madryt przed erą CR7 , a teraz stajemy się Man utd obecnym.

Ja się nigdy nie pogodziłem z tym, że Juventus jest tak głupi, tak infantylny, że bandzie idiotów się wydaje że Marotte zastąpią kimkolwiek bo jest CR7, a Allegro jakimiś Pirlo, kiepem, Mottą, tudorem teraz. Ja nie miałem nic przeciwko temu by wrócił bo to była próba rozpaczliwa by zniszczony klub znów nawiązał do walki o majstra już bez ambicji sięgających ligi mistrzów.

Allegri nie był nie jest i nie będzie problemem. To kim go zastępujemy jest problemem tak wielkim że będę szczekał na Was głośno bo to banda amatorów i dziadów, a nie trenerzy Ci którzy go zastąpili. Jesteśmy krótkowzroczni. Ponowny Allegri to generalnie przyznanie racji Maxowi , że jego zwolnienie to błąd . Teraz kolejni trenerzy pokazują że jego powtórne zwolnienie i nie zastąpienie lepszym trenerem to błąd powtórnie, potrójnie popełniany.

Jesteśmy w dupie! Spójrzcie gdzie jest Juventus. Nie ma szans na puchar Włoch, półfinał żadnego europejskiego trofeum, null, zero. Nie ma młodzieży, nie ma potencjału. Zwalanie tego wszystkiego na łeb gościa którego tu drugi sezon nie ma - jest hipokryzją czystej postaci.

A już dokładanie spalettiemu zasług, przekonanie o jego klasie to jest hipokryzja nr.2. Rzucamy się w objęcia łysego dziada który o Juventusie mniemanie ma jak naziści o żydach. I jeszcze witamy go jak zbawcę. Ten klub to jest tak wielki mem....

Ale co tam. Cieszmy się, że ostatni trener co cokolwiek choćby "próbował" zdobyć jest winny wszystkiemu i jak będziemy szorować po dnie to też sobie tak gadajcie.

" Hehe - fajnie że Juventus na dnie bo nie ma łysego bajeranta", "jego fani to dzbany". "Spaletti objawiony ", "hehe to normalne żeby mieć na ręku Napoli wytatuowane", "walczymy walczymy przychodzi trener wreszcie wielki ale z takimi osiągnięciami że więcej Allegri w jeden sezon ugrał niż on przez całe życie trenowania - ale ok 🤣".

Jak dla mnie wszystko jest zupełnie odwrotnie niż to "proponujecie". Mem sezon nr. 2 czas rozpocząć drugą część epopei "Juventus dziady cz.3.".

Klub już nie tylko nie ma ambicji, kadry ale i honoru też nie ma. Ciekawe z czego kolejnego odarty zostanie Juventus.

marlo_Juventus

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

30 października 2025, 12:48

Anelson pisze: 30 października 2025, 12:28
szczypek pisze: 29 października 2025, 21:31

No i się nie zgadzamy. Zwolniony został z jednego zasranego i głupiego powodu - ligi mistrzów. Z powodu początków złego zarządzania klubem. Z powodu gównianego przeświadczenia że Sarri i CR7 w miejsce Allegriego i Marotty będą robić z Juventusu hegemona. Staliśmy się drugim Realem Madryt przed erą CR7 , a teraz stajemy się Man utd obecnym.

Ja się nigdy nie pogodziłem z tym, że Juventus jest tak głupi, tak infantylny, że bandzie idiotów się wydaje że Marotte zastąpią kimkolwiek bo jest CR7, a Allegro jakimiś Pirlo, kiepem, Mottą, tudorem teraz. Ja nie miałem nic przeciwko temu by wrócił bo to była próba rozpaczliwa by zniszczony klub znów nawiązał do walki o majstra już bez ambicji sięgających ligi mistrzów.

Allegri nie był nie jest i nie będzie problemem. To kim go zastępujemy jest problemem tak wielkim że będę szczekał na Was głośno bo to banda amatorów i dziadów, a nie trenerzy Ci którzy go zastąpili. Jesteśmy krótkowzroczni. Ponowny Allegri to generalnie przyznanie racji Maxowi , że jego zwolnienie to błąd . Teraz kolejni trenerzy pokazują że jego powtórne zwolnienie i nie zastąpienie lepszym trenerem to błąd powtórnie, potrójnie popełniany.

Jesteśmy w dupie! Spójrzcie gdzie jest Juventus. Nie ma szans na puchar Włoch, półfinał żadnego europejskiego trofeum, null, zero. Nie ma młodzieży, nie ma potencjału. Zwalanie tego wszystkiego na łeb gościa którego tu drugi sezon nie ma - jest hipokryzją czystej postaci.

A już dokładanie spalettiemu zasług, przekonanie o jego klasie to jest hipokryzja nr.2. Rzucamy się w objęcia łysego dziada który o Juventusie mniemanie ma jak naziści o żydach. I jeszcze witamy go jak zbawcę. Ten klub to jest tak wielki mem....

Ale co tam. Cieszmy się, że ostatni trener co cokolwiek choćby "próbował" zdobyć jest winny wszystkiemu i jak będziemy szorować po dnie to też sobie tak gadajcie.

" Hehe - fajnie że Juventus na dnie bo nie ma łysego bajeranta", "jego fani to dzbany". "Spaletti objawiony ", "hehe to normalne żeby mieć na ręku Napoli wytatuowane", "walczymy walczymy przychodzi trener wreszcie wielki ale z takimi osiągnięciami że więcej Allegri w jeden sezon ugrał niż on przez całe życie trenowania - ale ok 🤣".

Jak dla mnie wszystko jest zupełnie odwrotnie niż to "proponujecie". Mem sezon nr. 2 czas rozpocząć drugą część epopei "Juventus dziady cz.3.".

Klub już nie tylko nie ma ambicji, kadry ale i honoru też nie ma. Ciekawe z czego kolejnego odarty zostanie Juventus.
Weś zamilcz już bo słuchać się tego nie da. Ten Allegri to twój stary? Wujek ? Nie wiem kto jeszcze. Ileż możesz to samo pieprzyć. Każda wypowiedź krąży wokół niego. Ten gość jest dawno przeszłością. Dzięki bogu. Zaglądam tu chcę coś poczytać i ciągle widzę Ciebie a w treści Allegri to Allegri tamto.
Chłopie ty jakiś chory jestes?

lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

30 października 2025, 13:00

Polecam opcje ignoruj, od razu czystsze forum, nie trzeba czytac wysrywów o :allegri:

Urbi27

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 26 razy

30 października 2025, 13:28

Ciekawi mnie czy od pierwszego meczu zmieni sie ustawienie. Pomimo ze jestem wielkim zwolennikiem przejscia Juve na 4-3-3 bądź jakies 4-2-3-1 to jednak nie robiłbym tego w pierwszym tygodniu. Obrona jest mocno przyzwyczajona do gry w trojce. Notabene wyszedłbym bardzo podobnym ustawieniem co wczoraj, tylko za Kostica wrzucil Joao Mario i za wciąż słabiutkiego McKennie'iego Thurama o ile bedzie zdrowy. Później dopiero kombinował na jakies docelowe rozwiązanie.

ODPOWIEDZ