Igor Tudor
- Distant Dreamer
- Juventino

- Podziekował: 37 razy
- Otrzymał podziękowanie: 129 razy
https://www.juventus.com/en/news/articl ... head-coach
Juventus Oficjalnie potwierdza zwolnienie trenera.
Juventus Oficjalnie potwierdza zwolnienie trenera.
- jackop
- Juventino

- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 75 razy
Już 13 września był do zwolnienia, ale nasi jak zwykle mają opóźniony zapłon.
Idź i nie wracaj tutaj ze swoją guwno-taktyką Tudorro.
Idź i nie wracaj tutaj ze swoją guwno-taktyką Tudorro.
Ostatnio zmieniony 27 października 2025, 14:18 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Maly
- Juventino

- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 31 razy
Brambilla na Udinese... i jaki to ma sens? Niech by sobie już Tudor poprowadził ten mecz chociaż tak po prawdzie to wczoraj człowiek miał wrażenie, że wielu gra na zwolnienie Igora z Locatellim na czele. Szkoda, że tak to się kończy, zawiodłem się na nim ale jeszcze bardziej na zarządzie, który wychodzi na jeszcze gorszy niż trener.
Z ostatnich 5 naszych trenerów był tylko jeden, którego trzymaliśmy się rekami i nogami - ten przez którego mamy teraz problemy.
Z ostatnich 5 naszych trenerów był tylko jeden, którego trzymaliśmy się rekami i nogami - ten przez którego mamy teraz problemy.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- 19
- Juventino

- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Tudor brnął w swoje racje. Nawet jeśli nie wierzył w Joao Mario to mógł udowodnić Comolliemu, że zrobił głupi transfer, to samo tyczy się napastników. Wybrać Opende, albo Davida i grać jednym.
- Hołek
- Juventino

- Podziekował: 11 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
No wspaniała wiadomość, wyjmijmy tamburyn i zacznijmy radośnie pląsać w ekstazie. To że to ten sam schemat od 5 lat nic nie daje do myślenia. Że kolejny trener zbyt nieudaczny na pięknie poukładany Juventus. Że na początku coś zaczynają grać, widać zalążki nowego, a kiedy zaczynają się pierwsze problemy, nagle <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nie potrafią grać w piłkę. Zdecydowanie wina trenera. Tu szaman i psycholog by się przydał a nie trener. Bardziej by mnie ucieszyło dziś: " Juventus postanowił zwolnić zarząd bo nie wiedzą dokąd zmierzają i piłkarzy z mentalem dziewczynki, której zabrano lizaka, dlatego nie zobaczymy już w naszych barwach Locatellego, Cambiasso i innych wynalazków. Zaczynamy od nowa."
Niektórzy ludzie postrzegają rzeczy w ich naturalnym stanie i zadają sobie pytanie: Dlaczego? Ja marzę o rzeczach, których nigdy nie było i mówię sobie: Dlaczego nie?