# 8 Teun Koopmeiners

Dyskutuj na temat aktualnych piłkarzy Starej Damy. Oceń formę zawodnika, jego rolę w drużynie, podziel się ciekawostkami.
ODPOWIEDZ
Szwamb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 37 razy
Otrzymał podziękowanie: 33 razy

Nieprzeczytany post 28 lipca 2025, 17:18

Methodman pisze: 27 lipca 2025, 16:22 Ciekaw jestem jaką on będzie pełnił rolę w nowym sezonie. U Tudora przy 3-4-3 jakoś nie widzę dla niego miejsca na boisku. Do dwójki w środku pola on raczej się nie nadaje podobnie jak na skrzydło. Mam nadzieję, że Chorwat ma jakiś pomysł na niego.
Na KMŚ grał w ofensywnej trójce. Różne sytuacje na boisku wymagają różnych piłkarzy. Na KMŚ nie grał źle, okresowo nieźle głęboko rozgrywał i miał nosa do dojścia do piłki w meczu przeciwko MC.
Pewnie Tudor będzie go wprowadzał gdy skrzydła nie będą funkcjonować jak należy lub/i by przechodzić do 352 a KOOP miałby być w takim 352 lewym/prawym ŚP.
Mam nadzieję, że po przepracowaniu fizycznie i psychicznie lata będzie gotów jakkolwiek nawiązać do gry z Atalanty.

polecam www.sokker.org
:)
menadżer piłkarski online z możliwością tworzenia własnych taktyk i oglądania meczów
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 12 razy
Otrzymał podziękowanie: 30 razy

Nieprzeczytany post 23 października 2025, 09:15

Nie no pozycja Koopa to jest ławka, gdzieś pomiędzy Rouhim i Pinsoglio xd

Methodman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 23 października 2025, 11:33

Byłem mega zwolennikiem tego transferu ale gościu od momentu przyjścia chyba zapomniał jak się gra w piłkę. U gościa nie widać żadnych piłkarskich atutów, w Atalancie słynął z dobrego strzału z dystansu a w Juve przez 1,5 roku chyba strzału nie oddał jednego dobrego zza szesnastki. Nie wiem co z chłopem się stało i czy w ogóle jest w stanie jeszcze się odbudować.

B@rt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 10 razy
Otrzymał podziękowanie: 27 razy

Nieprzeczytany post 23 października 2025, 11:42

Ale smuty pociska. Od kiedy jest w Juve, chyba tylko na wahadle nie był próbowany. Nie chce mi się tego szczegółowo analizować, ale to nie jest tak, że od ponad roku jest przyspawany do roli podwieszonego pomocnika. Na pozycji, do której tak wzdycha, również dostawał mnóstwo szans i nie było widać żadnej różnicy. Kopiesz się po czole, chłopaku, bądź mężczyzną i weź to na klatę, a nie opowiadasz bzdury o pozycjach.

xemi

Juventino
Juventino
Podziekował: 57 razy
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 23 października 2025, 17:51

A gdzie on w Atalante gral? CAM czy CM? Bramek miał tyle ze wygląda jakby byc CAM. A z heatmap wyglada jakby bywał wszędzie w pomocy.

ODPOWIEDZ