Nowy Trener
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 11 razy
- Otrzymał podziękowanie: 28 razy
https://www.transfermarkt.pl/statistik/ ... aretrainer
Wolni trenerzy:
Z ciekawszych nazwisk:
- Terzić finał LM z BvB ale też frajerskie przerżnięcie ligi w ostatniej kolejce, poza 2 sezonami w BvB wcześniej tylko asystował, ponad rok bezrobotny;
- Postecoglou mistrz Azji, dwukrotny mistrz Szkocji, cud w Tottenhami w LE, ale tragiczny w lidze, świeżo zwolniony;
- Xavi dobry początek w Barcie, jedno mistrzostwo, czym dalej w las tym gorzej, ponad rok bezrobotny;
- Rose niezły sezon w Monchengladbach, ale ani w BvB ani w Lipsku nie rozbił nic co budziłoby podziw, pojedyncze puchary krajowe w gablocie, pół roku bezrobonty;
- Palladino raptem solidna robota we Florencji, kilka miesięcy bezrbotny;
- Ten Haag zapowiadał się po Ajaxie na bardzo dobrego szkoleniowca, ale przeorany w United, do tego po 3 meczach wyyebany z Leverkusem, bezrobotny od niedawna;
- Spaletti solidny Włoch, ale wiecznie mu czegoś brakowało, z Romą 4x był drugi, dopiero w Napoli zdobył upragnione scudetto, przywracał merdaczy po kilku latach posuchy do LM,
- Zidane chyba już legenda trenerska 3x LM, 2x mistrzostwo, bezrobotny od ponad 4 lat
- Mancini wiadomo mistrz Euro, ale potem klapa totalna, w klubach ostatnio ponad 7 lat temu w Zenicie, ostatnie sukcesy to sprzed kilkunastu lat w City, sukcesy z merdaczami po calcioppoli, ale nie odbudował merdaczy przy drugim podejściu;
Szału wśród wolny gości nie ma. Szczerze na obecną sytuację ciężko wskazać kogoś kto by to ogarnął w dłuższej perspektywie czasu.
Wolni trenerzy:
Z ciekawszych nazwisk:
- Terzić finał LM z BvB ale też frajerskie przerżnięcie ligi w ostatniej kolejce, poza 2 sezonami w BvB wcześniej tylko asystował, ponad rok bezrobotny;
- Postecoglou mistrz Azji, dwukrotny mistrz Szkocji, cud w Tottenhami w LE, ale tragiczny w lidze, świeżo zwolniony;
- Xavi dobry początek w Barcie, jedno mistrzostwo, czym dalej w las tym gorzej, ponad rok bezrobotny;
- Rose niezły sezon w Monchengladbach, ale ani w BvB ani w Lipsku nie rozbił nic co budziłoby podziw, pojedyncze puchary krajowe w gablocie, pół roku bezrobonty;
- Palladino raptem solidna robota we Florencji, kilka miesięcy bezrbotny;
- Ten Haag zapowiadał się po Ajaxie na bardzo dobrego szkoleniowca, ale przeorany w United, do tego po 3 meczach wyyebany z Leverkusem, bezrobotny od niedawna;
- Spaletti solidny Włoch, ale wiecznie mu czegoś brakowało, z Romą 4x był drugi, dopiero w Napoli zdobył upragnione scudetto, przywracał merdaczy po kilku latach posuchy do LM,
- Zidane chyba już legenda trenerska 3x LM, 2x mistrzostwo, bezrobotny od ponad 4 lat

- Mancini wiadomo mistrz Euro, ale potem klapa totalna, w klubach ostatnio ponad 7 lat temu w Zenicie, ostatnie sukcesy to sprzed kilkunastu lat w City, sukcesy z merdaczami po calcioppoli, ale nie odbudował merdaczy przy drugim podejściu;
Szału wśród wolny gości nie ma. Szczerze na obecną sytuację ciężko wskazać kogoś kto by to ogarnął w dłuższej perspektywie czasu.
- Maplu90
- Juventino
- Podziekował: 147 razy
- Otrzymał podziękowanie: 15 razy
Potrzebujemy trenera ktory "nie z jednego pieca chleb jadł.. " doświadczonego, z sukcesami a nie amatorów na dorobku jak Motta czy Tudor.
"Sono un ultrà bianconero,
E amo soltanto due color,
Girando per lo stivale Intero,
La Juve per sempre Sosterrò,
Ale' ale' ale' oh, ale' ale' ale' Oh,
Ale' ale' ale' ale' ale' ooh..."

- Principino
- Juventino
A ja bym już ten sezon dociągnął do końca z tym parodystom na ławce bo nikogo wartościowego na ten moment tu nie ściągniemy (jedynie ten Palladino byłby troche sensowny). Po sezonie brać Fariolego z Porto bo on z De Zerbim zapowiadają się na najlepszych włoskich trenerów z tego nowego pokolenia. Zagraniczniaków nawet nie biore pod uwage bo Juventus jest zabetonowany na trenerów z własnego podwórka.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 46 razy
- Otrzymał podziękowanie: 50 razy
Ten faraoli co przepierd..olil mistrzostwo w Holandii na 4 kolejki przed końcem mając 9 pkt przewagi ?Principino pisze: ↑19 października 2025, 19:15 A ja bym już ten sezon dociągnął do końca z tym parodystom na ławce bo nikogo wartościowego na ten moment tu nie ściągniemy (jedynie ten Palladino byłby troche sensowny). Po sezonie brać Fariolego z Porto bo on z De Zerbim zapowiadają się na najlepszych włoskich trenerów z tego nowego pokolenia. Zagraniczniaków nawet nie biore pod uwage bo Juventus jest zabetonowany na trenerów z własnego podwórka.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 11 razy
- Otrzymał podziękowanie: 28 razy
Ta weźmy kolejnego nieogara kompletnie bez osiągnieć, no w końcu musi wypalićPrincipino pisze: ↑19 października 2025, 19:15 A ja bym już ten sezon dociągnął do końca z tym parodystom na ławce bo nikogo wartościowego na ten moment tu nie ściągniemy (jedynie ten Palladino byłby troche sensowny). Po sezonie brać Fariolego z Porto bo on z De Zerbim zapowiadają się na najlepszych włoskich trenerów z tego nowego pokolenia. Zagraniczniaków nawet nie biore pod uwage bo Juventus jest zabetonowany na trenerów z własnego podwórka.

Teraz tak szczerz mówiąc to bym tym Sapallem nie pogardził. Jak sprawdzałem osiągniecia co ciekawszych nazwisk to Spall rzadko gdzie się totalnie wykładał, a ma też pewne sukcesy. nam teraz potrzeba kogoś kto wprowadzi trochę normalności do tego klubu a nie kogoś kto znowu przyjdzie z jakąś chorą filozofią nie popartą jakimikolwiek osiągnięciami z przeszłości. O ile byłem pewny, że Maxio a nawet Motta dociągnęliby do top 4 jakby nie zostali zwolnieni to szczerze teraz nie mam pewności czy Tudor dałby rade. Zmieniać niestety trzeba bo Igor kompletnie nie ogarnia.
- Maplu90
- Juventino
- Podziekował: 147 razy
- Otrzymał podziękowanie: 15 razy
Trzeba trenera który bedzie pasował pod pilkarzy ktorych mamy. Bo po co kolejny ktory bedzie wystawiał Kalulu na wahadle i gola 3 obrońcami?
"Sono un ultrà bianconero,

- xemi
- Juventino
- Podziekował: 55 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
My potrzebujemy DS który wywali caly szrot a zacznie zatrudniać zawodników którzy nadają się do grania. W tym momencie nie mamy obrony i pomocy. Zizu czy Conte z g00wna bicza nie ukręcą!
- Distant Dreamer
- Juventino
- Podziekował: 35 razy
- Otrzymał podziękowanie: 117 razy
Tymczasem Jurgen na dniach:
+ już kilkadziesiąt razy mówił wprost jak bardzo podoba mu się na emeryturze i że nie wróci do trenerki.Były szkoleniowiec The Reds został nowym członkiem komitetu eksprtów w strukturach Niemieckiej Ligi Piłkarskiej (DFL). 58-latek będzie łączył pracę w tym miejscu z funkcją dyrektora do spraw piłkarskich Red Bulla. Na tym drugim stanowisku jest już od dwóch lat.
Przestańmy sobie wmawiać że on przyjdzie, w szczególności do takiego Juve a jeśli już to może za X lat jak (jeśli) mu się emeryt znudzi.
Choć marzenia można niby mieć...
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 96 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Jak coś to brać jakiegoś strażaka do końca sezonu (może Massimo Carrera się zgodzi), a w międzyczasie dogadywać się z De Zerbim i tyle.Principino pisze: ↑19 października 2025, 19:15 A ja bym już ten sezon dociągnął do końca z tym parodystom na ławce bo nikogo wartościowego na ten moment tu nie ściągniemy (jedynie ten Palladino byłby troche sensowny). Po sezonie brać Fariolego z Porto bo on z De Zerbim zapowiadają się na najlepszych włoskich trenerów z tego nowego pokolenia. Zagraniczniaków nawet nie biore pod uwage bo Juventus jest zabetonowany na trenerów z własnego podwórka.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- dimebag11
- Juventino
W naszej sytuacji jedyny trener, który jest gwarantem czegokolwiek to Conte, który obecnie trenuje Napoli, więc nie wchodzi nawet w grę. W kontekście Carrery chodziło mi o to, że właśnie taki Palladino może się nie zgodzić na pracę tylko do końca sezonu i będzie chciał np. obowiązku przedłużenia kontraktu nawet o 1 sezon jakby się zakwalifikował z nami do LM. Carrera raczej zaakceptowałby propozycję "strażaka". Ponadto z tym Carrerą to tylko tak luźna propozycja.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- 19
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Carrera to nie jest materiał na trenera, nawet do końca sezonu.
https://www.transfermarkt.pl/massimo-ca ... iner/20773
- marlo_Juventus
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Zizou napewno nie. Jest mocno przereklamowany. Natomiast Conte jak najbardziej. Napoli personalnie jakos mocnego składu nie ma. Myślę ze gorszy niż my. Ale ma kolektyw dzięki Conte. Czyli ?
- dimebag11
- Juventino
To niestety przeczuwam, że jak dojdzie do zwolnienia Tudora, to znów będziemy zmuszeni związać się z kimś na dłużej niż do końca sezonu spośród trenerów, którzy są do dyspozycji na teraz, a nie kogoś lepszego latem.19 pisze: ↑19 października 2025, 20:59 Carrera to nie jest materiał na trenera, nawet do końca sezonu.