Serie A 25/26 (4): Hellas Verona 1-1 JUVENTUS FC
- Ein
- Juventino
- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dlaczego Hellas nie gra w 10 to wie tylko sędzia.
Myślę, że chłopaki wybiegają zwycięstwo
Myślę, że chłopaki wybiegają zwycięstwo

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 28 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Trzeba było wystawić drugi garnitur, to byłoby usprawiedliwienie dla tej degrengolady.
One trick Kąsęsją odpalił
i 0 gry w piłkę przez resztę czasu.
Flako jako rezerwowy

Flako jako podstawowy

One trick Kąsęsją odpalił

Flako jako rezerwowy
Flako jako podstawowy

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Distant Dreamer
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 109 razy
Słaby Gatti do zmiany, niech już Rugani wejdzie. Mario nie winiłbym za tą rękę. Vlahović oczywiście nagi i bez niczego do zaoferowania.
Z przykrością muszę stwierdzić że mecz z kategorii tych koniecznie do wygrania, a nie potrafię wskazać kogokolwiek o kim mógłbym powiedzieć że rozgrywa u nas dobry mecz, praktycznie każdy bezjajeczny. Conceicao zrobił jedną dobrą akcję i zdobył bramkę, chwała mu za to, ale nic po za tym nie pokazał.
Jak widzę że do zmiany Tudor szykuje Koopa to o jezu....... szkoda klawiatury
Osobny akapit dla przekrętu jakim był brak czerwonej dla Orbana, Yildiz i Cambiaso dostawali za takie same sytuacje czerwo z miejsca (i słusznie) tak samo jak każdy inny piłkarz by dostał, ale oczywiście tutaj Var nawet nie starał się tego sprawdzić. Wstyd.
Z przykrością muszę stwierdzić że mecz z kategorii tych koniecznie do wygrania, a nie potrafię wskazać kogokolwiek o kim mógłbym powiedzieć że rozgrywa u nas dobry mecz, praktycznie każdy bezjajeczny. Conceicao zrobił jedną dobrą akcję i zdobył bramkę, chwała mu za to, ale nic po za tym nie pokazał.
Jak widzę że do zmiany Tudor szykuje Koopa to o jezu....... szkoda klawiatury
Osobny akapit dla przekrętu jakim był brak czerwonej dla Orbana, Yildiz i Cambiaso dostawali za takie same sytuacje czerwo z miejsca (i słusznie) tak samo jak każdy inny piłkarz by dostał, ale oczywiście tutaj Var nawet nie starał się tego sprawdzić. Wstyd.
- Ein
- Juventino
- Podziekował: 10 razy
No nic. Pompa zeszła i nie daliśmy rady. Cenny punkt i jedziemy dalej.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Distant Dreamer
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 109 razy
Drugi mecz z rzędu który powinien być wygrany a został zremisowany. Nic nie gramy, taka jest prawda i daleko tak nie zajedziemy.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Każdy kto po dwóch poprzednich bardzo przecietnych wstępach i meczach na wariackich papierach spodziewał sie czegoś innego niż remis po drodze krzyżowej, byl wielkim optymistą.
Swoje dołożył sędzia, którego mozna śmiało nazwać drukarzem i Tudor. Gdyby mocno prseszukac archiwum forum, znalazłoby sie tylko parę rownie głupich pomysłów co środek pola Adzic-Koop.
Nastoletni ofensywny pomocnik i zawodnik z dynamika emeryta. WTF panie trenerze?
Swoje dołożył sędzia, którego mozna śmiało nazwać drukarzem i Tudor. Gdyby mocno prseszukac archiwum forum, znalazłoby sie tylko parę rownie głupich pomysłów co środek pola Adzic-Koop.
Nastoletni ofensywny pomocnik i zawodnik z dynamika emeryta. WTF panie trenerze?
calma calma
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 209 razy
Tragiczny mecz a to, że graliśmy w środku tygodnia nie jest usprawiedliwieniem. W drugiej połowie nie mieliśmy ani jednej akcji bramkowej a zmiany nic nie dały. Openda, Zegrova i David wyglądają póki co beznadziejnie. Tak będą wyglądać mecze z takimi wieśniakami i pogubimy punktów na nich sporo. Czy tą szmatę Cambiaso czy Locatelliego zabierze ktoś z tego klubu wreszcie ? Zastanawia mnie dlaczego nie gra Rugani, nic jak byliśmy bez jaj tak nadal jesteśmy bo remis z takimi pyrami to kompro, inna sprawa sędzia - kolejny, który jest skrupulatny tylko na niekorzyść Juve, dwa strzały w ryje naszych zawodników i nic, nasi już by lecieli do szatni.

- marcinek
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Ja rozumiem że warto narzekać na Koopa ale on zagrał lepiej niż Loca więc warto byc obiektywnym.
Mecz typu nasi zarżnięci fizycznie i nie byli w stanie nic zdziałać, dobrze że jest chociaz remis.
Jakby Juventus miał taki faul jak uderzenie w twarz to Var i czerwoną, ale po co używać Varu jeżeli jest odwrotna sytuacja?
Mecz typu nasi zarżnięci fizycznie i nie byli w stanie nic zdziałać, dobrze że jest chociaz remis.
Jakby Juventus miał taki faul jak uderzenie w twarz to Var i czerwoną, ale po co używać Varu jeżeli jest odwrotna sytuacja?
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 30 razy
- Otrzymał podziękowanie: 56 razy
Masakra, wygrać z Interem by stracić punkty z bażantami, którzy ledwo jedną bramkę do meczu z nami strzelili.
Tak jak mówiłem w poprzednich postach - Flaković do podstawy się nie nadaję. Wpuszczać gościa w roli Jokera w 70 minucie na zmęczonego rywala. W przeciwnym wypadku zaczynamy w 10, a nawet w 9, bo jeszcze jest ręcznik Di Grzegorz.
P.S. Sędzia ujj.
Tak jak mówiłem w poprzednich postach - Flaković do podstawy się nie nadaję. Wpuszczać gościa w roli Jokera w 70 minucie na zmęczonego rywala. W przeciwnym wypadku zaczynamy w 10, a nawet w 9, bo jeszcze jest ręcznik Di Grzegorz.
P.S. Sędzia ujj.

- Tab.
- Juventino
Ze zdumieniem patrzyłem, jak po zejściu Locatellego , Hellas wjeżdżał w Juve w drugiej połowie. Pytanie tylko ile w tym zasługi samego Koopa, który próbował coś grać całe 5 minut.
Ogólnie praktycznie cała ta formacja jest do wymiany, po raz kolejny zresztą...
Adzic zagrał chwilę, więc coś już o nim na poziomie Serie A powiedzieć można. Porusza się , jak wóz z węglem. Mobilności -1, gra na stojąco. On i Koop na boisku w jednym momencie , to proszenie się o kłopoty, co było widać.
Tracę powoli cierpliwość do Cambiaso. Lubię gościa, ale nie można się próbować odgruzować tyle czasu.
Vlahovic nie nadaje się do pierwszego składu. Nic nie robi, z tym że David też nic nie robi. Miałem nadzieję , że sumarycznie okaże się trochę innego rodzaju napastnikiem, bo niższa wersja Vlaho nie jest pożądana , no ale w tym przypadku wiadomo, jeszcze zobaczymy.
Ogólnie mecze Juve ogląda się fajnie ostatnimi czasy. Taka wolna amerykanka jak Real za Zidana. Jeśli tak, jak w tamtym przypadku pójdą za tym wyniki , to nie mam nic przeciwko, chociaż obawiam się, że tu nie ma składu na takie granie.
Ogólnie praktycznie cała ta formacja jest do wymiany, po raz kolejny zresztą...
Adzic zagrał chwilę, więc coś już o nim na poziomie Serie A powiedzieć można. Porusza się , jak wóz z węglem. Mobilności -1, gra na stojąco. On i Koop na boisku w jednym momencie , to proszenie się o kłopoty, co było widać.
Tracę powoli cierpliwość do Cambiaso. Lubię gościa, ale nie można się próbować odgruzować tyle czasu.
Vlahovic nie nadaje się do pierwszego składu. Nic nie robi, z tym że David też nic nie robi. Miałem nadzieję , że sumarycznie okaże się trochę innego rodzaju napastnikiem, bo niższa wersja Vlaho nie jest pożądana , no ale w tym przypadku wiadomo, jeszcze zobaczymy.
Ogólnie mecze Juve ogląda się fajnie ostatnimi czasy. Taka wolna amerykanka jak Real za Zidana. Jeśli tak, jak w tamtym przypadku pójdą za tym wyniki , to nie mam nic przeciwko, chociaż obawiam się, że tu nie ma składu na takie granie.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 209 razy
Jeżeli Di Gregorio to ręcznik to co powiedzieć o Locatellim i Cambiaso, którzy nie nadają się nawet na korek. Cambiaso koszmarny poprzedni sezon i tak samo jest w tym sezonie ale gra cały mecz. Tudor zaczyna ustawiać zawodników jak Allegri powoli bo nie ma pomysłu na grę.

- marlo_Juventus
- Juventino
Nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego tam po uderzeniu w twarz nie było Var.. przeciesz to jest czerwona dla Orbana. Yildiz za dużo mniejsze uderzenie dostał kartkę. Sędzia