Randal Kolo Muani

Dyskutuj na temat aktualnych piłkarzy Starej Damy. Oceń formę zawodnika, jego rolę w drużynie, podziel się ciekawostkami.
ODPOWIEDZ
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 206 razy

03 września 2025, 14:01

To, że on się odbije od PL to jestem pewien bo on tutaj tak naprawdę się odbił. Strzelił kilka bramek na początku i zgasł jak świeczka nie wnosząc niczego do gry. Jeżeli Dusan odejdzie, będziemy mogli sobie pozwolić na lepszego napastnika niż KM, mam nadzieję, że ten pociąg odjechał i dobrze, że pozyskaliśmy Opendę.

Obrazek
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 10 razy
Otrzymał podziękowanie: 26 razy

03 września 2025, 14:29

Też mam nadzieję, ze do Kolo nie wrócimy, nie wart tej kasy jaką woła. Już mamy jednego Vlaho, nie ma sensu pchać się w kolejne koszmarnie drogie deale.

Urbi27

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 19 razy

03 września 2025, 15:22

Chyba wszyscy są zgodni, ze dobrze sie stało, ze do nas nie trafił na takich warunkach. Nie bardzo natomiast widzę powód dla którego miałby sie odbić od Tottenhamu. Zespół dobry, ofensywny, w Anglii okazji będzie miał z 4x wiecej niż u nas.

Ja tam życzę mu samych sukcesów, miedzy innymi dzięki temu ze na początku przygody z Juve wygrał nam praktycznie sam kilka spotkan, dzis gramy w LM i stać nas bylo na takiego Opende.

Anelson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 27 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

03 września 2025, 17:05

Urbi27 pisze: 03 września 2025, 15:22 Chyba wszyscy są zgodni, ze dobrze sie stało, ze do nas nie trafił na takich warunkach. Nie bardzo natomiast widzę powód dla którego miałby sie odbić od Tottenhamu. Zespół dobry, ofensywny, w Anglii okazji będzie miał z 4x wiecej niż u nas.

Ja tam życzę mu samych sukcesów, miedzy innymi dzięki temu ze na początku przygody z Juve wygrał nam praktycznie sam kilka spotkan, dzis gramy w LM i stać nas bylo na takiego Opende.
4 zespół od końca premier league jest lepszy od Juventusu?
Aston villę nawet Legia lała.

Czyli co jesteśmy na poziomie Korony Kielce i mamy się ich bać bo może trafi do nich była legenda totkow - Delle Alli?

Urbi27

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 19 razy

03 września 2025, 17:17

Anelson pisze: 03 września 2025, 17:05
Urbi27 pisze: 03 września 2025, 15:22 Chyba wszyscy są zgodni, ze dobrze sie stało, ze do nas nie trafił na takich warunkach. Nie bardzo natomiast widzę powód dla którego miałby sie odbić od Tottenhamu. Zespół dobry, ofensywny, w Anglii okazji będzie miał z 4x wiecej niż u nas.

Czyli co jesteśmy na poziomie Korony Kielce i mamy się ich bać bo może trafi do nich była legenda totkow - Delle Alli?
A gdzie napisałem ze oni są lepsi od Juventusu?

Volto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 45 razy

03 września 2025, 17:31

Suma sumarum koszt całkowity Kolo, sfinansował nam dwa transfery, oraz jego roczne wynagrodzenie - pensje tychże dwóch nowych. On niestety otrzymał pieniądze ponad stan od szejków i nie wiem czy ktokolwiek to wyrówna. Przewiduję brak wykupu przez Tottenham. Widać mieli (wg. nich) za wąski skład i sobie takim wypożyczeniem uzupełnili lukę. Myślę, że na Zhegrovie i Opieńce wyjdziemy o niebo lepiej, a Kolo życzę powodzenia, nie jest złym piłkarzem i do końca, u nas, dawał z siebie wszystko.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 26 razy

03 września 2025, 18:10

Też uważam że to koniec tematu Kolo w Juve. Jak będzie strzelał to zostanie w PL, jak nie będzie tzn że i nam nie potrzebny, tym bardziej że zarabia jak top.

Aczkolwiek to fajny grajek i chyba fajny człowiek. Nie gadał głupot, nie strzelał fochòw, nie machał łapami, nie stał do szafek... Czuję że Anglia będzie dla niego dobra ligą i swoje strzeli.

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
B@rt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 10 razy
Otrzymał podziękowanie: 23 razy

03 września 2025, 18:27

Fajny Kolo był, dał się lubić i życzę mu powodzenia. Tak gdzieś po ludzku może być go szkoda, bo mu zależało na pozostaniu w Juve, ale z punktu widzenia interesu klubu dobrze się stało, że skończyło się to tak, a nie inaczej.

Na dzień dzisiejszy dla mnie jest to nie do przewidzenia, jak zakończy się jego przygoda w Tottenhamie, ale jeżeli go nie wykupią, to nie zdziwię się, jeśli jednak pozostanie w orbicie naszych zainteresowań. Może nie jako pierwszy wybór, ale jako jedna z opcji. Coś jak kiedyś Morata, który doczekał się powrotu. Trzeba pamiętać, że jeśli Totki go nie wykupią, zostaną mu dwa lata kontraktu. PSG będzie mieć coraz mniej argumentów, żeby żądać kwot z kosmosu, cena będzie spadać.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 206 razy

03 września 2025, 18:43

Urbi27 pisze: 03 września 2025, 15:22 Nie bardzo natomiast widzę powód dla którego miałby sie odbić od Tottenhamu.
Naturalnie nie napisałem tego złośliwie bo mam szacunek dla niego ze względu na to, że uparcie czekał na Juve i odrzucał wszystko dla nas. Także życzę mu powodzenia ale w Serie A przy twardo grających obrońcach nie bardzo sobie radził i szybko został rozszyfrowany. Może był krótko ale w Anglii grają też twardo a sędziowie pozwalają na więcej. Openda jest szybszy, sprytniejszy i lepiej wyszkolony technicznie, to samo Zegrova ale podstawa to zdrowie. To nie zawodnik za taką kasę i nie zasługujący na taki kontrakt, tutaj plus dla Comolliego. No i też liczę na to, że w dalszym ciągu będziemy olewać rynek włoski aby nie pompować kasy naszym wrogom.

Obrazek
19

Juventino
Juventino
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

03 września 2025, 19:12

Za rok temat Muaniego może wrócić. Tottenham nie ma nawet opcji wykupu. Choć trzeba mieć na uwadze relacje z PSG które się podobno zepsuły

Anelson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 27 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

03 września 2025, 20:42

Urbi27 pisze: 03 września 2025, 17:17
Anelson pisze: 03 września 2025, 17:05

A gdzie napisałem ze oni są lepsi od Juventusu?
Zasugerowałeś, że nasza ofensywa jest 4x gorsza.

Kolo dałby się lubić max za 30 baniek. Sam fakt jak łatwo tanio go oddali na wypożyczenie do Totkow świadczy o tym jakich jeleni chcieli z nas zrobić. Dobrze, że naszym się sufit na łeb nie spadł.

ODPOWIEDZ