Mercato (LATO 2025) DYSKUSJA
- Anelson
- Juventino
- Podziekował: 23 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Co do Neymara - to on tu chyba by przyszedł tylko by już kompletnie zrujnować budżet płacowy.
Już wolę by wrócił Dybala. Takim waflem się interesować to jest hit - niczego nie ciągnął w swojej karierze jako gwiazda. PSG osiągnęło największe sukcesy bez niego i bez żółwia, a Barcelona bardziej się opierała na Messim i Suarezie.
Zestawienie go z CR7 to żenada.
Już wolę by wrócił Dybala. Takim waflem się interesować to jest hit - niczego nie ciągnął w swojej karierze jako gwiazda. PSG osiągnęło największe sukcesy bez niego i bez żółwia, a Barcelona bardziej się opierała na Messim i Suarezie.
Zestawienie go z CR7 to żenada.
- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Kiepski zawsze byłem z analizy tego, co ma podmiot liryczny na myśli. To znaczy, że wciąż nie możemy domknąć jego transferu, czy bardziej coś w stylu "transfer Sancho jeszcze nie upadł"?
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2025, 16:25 przez B@rt, łącznie zmieniany 1 raz.
- Szwamb
- Juventino
- Podziekował: 31 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Czytam plotki o tym Hjulmandzie. Facet grał w Lecce przez 2 lata, odszedł do Sportingu za 20m E. Nie było u nas w klubie specjalistów wówczas którzy ze swojego podwórka kupiliby go za 15-22m? Serio nagle tak odpalił w Sportingu, a w Lecce grał "tak sobie"?
polecam www.sokker.org

menadżer piłkarski online z możliwością tworzenia własnych taktyk i oglądania meczów

menadżer piłkarski online z możliwością tworzenia własnych taktyk i oglądania meczów
- Distant Dreamer
- Juventino
- Podziekował: 27 razy
- Otrzymał podziękowanie: 92 razy
Były wtedy doniesienia że interesujemy się nim, jednakże nasi fachowcy stwierdzili wtedy że jest za drogi i nieprzekonujący

- Verse
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Czy może mi ktoś powiedzieć dlaczego my się tak uparliśmy na tę 6-tkę? To jest "klucz" Tudora do zwycięstw? Nie jestem jakimś ekspertem, ale dużą kasę to my powinniśmy dać za LŚO, a nie 6-tkę.
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 82 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
W Juventusie od dłuższego czasu jest tak, że nasi wolą kupować za sporą kasę zawodników, którzy już się ograli w większych klubach niż za mniejsze pieniądze mieć z dwóch czy nawet trzech młodszych piłkarzy z potencjałem sprowadzonych z mniejszych drużyn. Niestety do tej pory nikt chyba nie zauważył, że taki mechanizm nie jest gwarantem uniknięcia wtopy, bo co z tego, że tacy Koopmeiners, Doulas Luiz, Kelly występowali wcześniej w całkiem mocnych ekipach, kosztowali nas krocie, ale zupełnie się u nas nie sprawdzają.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Marcin890124
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 46 razy
Ja bym w to szedł. Pozyskać dobrego pomocnika i to Włocha a przy okazji pozbywając się Vlahovicia oraz Luiza z ich przepłaconymi kontraktami.
Generalnie jestem rozczarowany postawą klubu wobec Luiza. Gość okazał się niewypałem więc trzeba było się go pozbyć już w styczniu bo były większe szanse. Tymczasem dostał kolejne pół roku i nic z tego nie wyszło. Jak można przez cały sezon nie zagrać jednego pełnego dobrego meczu ? Wygląda ma to że Luiz przejmie pałeczkę od Arthura i będziemy go wypożyczać do końca kontraktu.
Generalnie jestem rozczarowany postawą klubu wobec Luiza. Gość okazał się niewypałem więc trzeba było się go pozbyć już w styczniu bo były większe szanse. Tymczasem dostał kolejne pół roku i nic z tego nie wyszło. Jak można przez cały sezon nie zagrać jednego pełnego dobrego meczu ? Wygląda ma to że Luiz przejmie pałeczkę od Arthura i będziemy go wypożyczać do końca kontraktu.
- piterjuve
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Zdecydowanie się widzi takie rozwiązanie, o ile ktoś się skusi. Prędzej Luiz w to pójdzie, niż Serb.Anelson pisze: ↑09 sierpnia 2025, 20:58 https://www.goal.pl/transfery/juventus- ... e-wymiana/
Jak Wam się to widzi ?
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 44 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Nie chcę tu bronić Luiza, ale z drugiej strony, kiedy on dostał poważną szansę żeby zagrać ten przyzwoity mecz? Nie porównujmy Vlaho czy nawet Koopa do Luiza, na którego nie postawiono nigdy. Ewidentnie zakup Luiza to wymysł działaczy, w sam piłkarz zupełnie nie pasował do koncepcji zarówno Mottcie, a tym bardziej Tudorowi. Nie zdziwi mnie wcale, jeśli Luiz w kolejnym w klubie, może nie będzie jakimś topem, ale zacznie grać na przyzwoitym poziomie.Marcin890124 pisze: ↑10 sierpnia 2025, 08:02 Ja bym w to szedł. Pozyskać dobrego pomocnika i to Włocha a przy okazji pozbywając się Vlahovicia oraz Luiza z ich przepłaconymi kontraktami.
Problem, że u nas robi się wiele transferów bez większego myślenia czy jak taki piłkarz jest potrzebny, z czego wychodzą takie kwiatki jak Luiza, który w zasadzie u dwóch trenerów nawet nie powąchał murawy, będąc ściąganym za takie pieniądze. Ja sam nie widzę w trzymaniu dalszym Luiza sensu, bo zdecydowanie Tudorowi z nim nie po drodze.

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- Marcin890124
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 46 razy
I to mnie właśnie dziwi ,co on u nas jeszcze robi ? Mało czasu było żeby go wypchnąć? Pewnie skończy się suchym wypożyczeniem aby tylko uwolnić się od jego pensji.