Nowy Trener

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2025, 09:27

Pisałem już, ok 10 kolejki Tudor będzie przez wszystkich zwalniany.

Obrazek
Anelson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2025, 17:44

Generalnie myślę, że Tudor zostaje na pokładzie z powodu nieudolności zarządu i odmowy objęcia drużyny przez choćby Conte, czy kogokolwiek innego. Dla nikogo wielkiego Juventus nie jest łakomym kąskiem do trenowania.

Stąd jesteśmy zwyczajnie skazani na Chorwata , a jeszcze gorsze pomysły z Xavim, czy innym piardem przyjdą jak Chorwat nie będzie się nawet obijał o top 4 i będzie dostawał baty od jakichś Empoli, czy Cagliari.

Juventus do przodu ciągnął upór pracy Allegriego/Agnelliego i Marotty. Gdy wszyscy trzej byli na pokładzie generalnie można było być spokojnym bo się uzupełniali i decyzje oraz gra była w porządku. CR7 wszystko podzielił, decyzje były później nieudane, a Allegri bez piłkarzy jakości tych dawanych mu pod skrzydła przez Marotte poległ. Z tym, że każdy kolejny z tymi grajkami, a i wzmocnionymi bardzo solidnie radzi sobie odpowiednio i tak dużo gorzej.

Źle to wygląda i fakt, że My jako klub z historią, aspiracjami nie możemy wziąć sobie budowniczych z wysokiej półki. A zamiast tego pogrążamy się w złych decyzjach personalnych i finansowych. Udowadniając sobie, że wszystkie decyzje wydania dużych pieniędzy na kogokolwiek od lat były nietrafione. Vlahovic, Koop,Luiz, Gonzalez. Żaden duży transfer od lat nic nam nie dał pożytecznego. Tylko długi, problem z wypchaniem nawet za darmo i pensjami.

xemi

Juventino
Juventino
Podziekował: 52 razy
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2025, 18:42

rzygam maxem, rzygam jego grą, rzygam jego pierdzeniem do dziennikarzy. Tak 8-10 lat temu coś jego drużyna grała. Powrót jego do Juve to była porażka. Gościowi odjechał peron!

tom_gru

Juventino
Juventino
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 16 razy

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2025, 19:51

xemi pisze: 07 sierpnia 2025, 18:42 rzygam maxem, rzygam jego grą, rzygam jego pierdzeniem do dziennikarzy. Tak 8-10 lat temu coś jego drużyna grała. Powrót jego do Juve to była porażka. Gościowi odjechał peron!
zwollennicy #allegriout znów się napinają :D by Allegri się skończył to musiałby z Milanem zająć miejsce poza Top 6 Serie A... bardziej obawiałbym się, że Milan skończy wyżej w tabeli niż Juventus.

"Stara miłość nie rdzewieje... z Juve od ponad 20 lat"
Anelson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2025, 21:15

tom_gru pisze: 07 sierpnia 2025, 19:51
xemi pisze: 07 sierpnia 2025, 18:42 rzygam maxem, rzygam jego grą, rzygam jego pierdzeniem do dziennikarzy. Tak 8-10 lat temu coś jego drużyna grała. Powrót jego do Juve to była porażka. Gościowi odjechał peron!
zwollennicy #allegriout znów się napinają :D by Allegri się skończył to musiałby z Milanem zająć miejsce poza Top 6 Serie A... bardziej obawiałbym się, że Milan skończy wyżej w tabeli niż Juventus.
No bo generalnie największy problem to czy My z naszym Igorem zbudujemy coś lepszego niż Max z Gasperinim. Tudor przecież nie ma do nich technicznie podejścia, a oni nie mają jakichś specjalnie gorszych zespołów od naszego. Obawiam się też tego, że doświadczenie, a raczej brak u naszego Igora nas zmiecie z planszy. Poprostu musimy punktować. A My już ani nie mamy stylu ani nie punktujemy. W mojej skromnej opinii ten sezon ma wszystkie predyspozycje żeby cały misterny plan poszedł w :) .

dimebag11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 87 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2025, 21:45

tom_gru pisze: 07 sierpnia 2025, 19:51
Jak dotrwa do końca sezonu, to zobaczymy jak sobie poradzi w następnym jak dojdzie im gra w europejskich pucharach, a przez to wpadnie więcej urazów, zmęczenie, itd.

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
xemi

Juventino
Juventino
Podziekował: 52 razy
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2025, 22:11

W dojpie mam maxa i milan. Mnie interesuje Juve!

ODPOWIEDZ