Polityka
- Rozgrzany Sturaro
- Juventino
- Podziekował: 39 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Zakłamywanie rzeczywistości przez rudego trwa w najlepsze. I nadal mu wierzą jego sekciarze.

- Volto
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Wszystko można znaleźć na filmikach na YouTube. Statystyka statystyką, a przepychają do nas tysiące uj wie kogo, poza jakąkolwiek kontrolą. Przecież w trybie natychmiastowym ten "rząd" powinien zostać zdymisjonowany

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
https://wpolityce.pl/polityka/734235-ku ... -premierem - chyba niedługo będzie można przestać się uśmiechać 
Hołownia: ja nie dam rady przebić spotkania Mentzen - Trzaskowski? To pa tera!

Hołownia: ja nie dam rady przebić spotkania Mentzen - Trzaskowski? To pa tera!

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 77 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
PO to chyba się już znudziło rządzenie. To, że im średnio zależy na wschodniej Polsce, bo tam na nich raczej nie głosują (a że są ku temu powody jak np. kilkuletnie opóźnienie w budowie ekspresówki z Białegostoku do Warszawy, bo pani B., która wsławiła się m.in. wypowiedzią, że za 6000 zł to pracuje tylko złodziej przesunęła kasę z S8 na jakieś inwestycje na Śląsk do okolic swoich wyborców, to już inna sprawa, ale pewne osoby nawet z tego forum będą wypisywały bzdury o zaściankowości tych regionów będąc ignorantami) nie powinno nikogo dziwić. Natomiast to, że pozwalają na te akcje z uchodźcami transportowanymi do nas z Niemiec na zachodniej ścianie Polski, a tym samym wkur... sporą część swoich wyborców przy takich nastrojach antyimigranckich w Polsce, to już wyższy poziom upośledzenia. Tylko żeby przy następnych wyborach nie płakali, że "faszyści" z Konfederacji czy od Brauna dostali łącznie z 20% głosów...
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Distant Dreamer
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 83 razy
To co się dzieje jest straszne i śmieszne zarazem. Ilu przewieźli przemytnicy i ilu Niemcy nam wrzucili nielegalsów skoro niemal od razu po wprowadzeniu tymczasowych kontroli już łapią przemytników?Granica z Litwą. Zatrzymany obywatel Estonii przewożący 4 nielegalnych migrantów, prawdopodobnie obywateli Afganistanu. Trwają czynności
Państwo z kartonu....
Ten rząd to kompromitacja po pełnej w każdym aspekcie, mam nadzieję że się już nigdy do koryta nie dostaną