Koszulki Juve - Informacje/Plotki/Opinie
- Distant Dreamer
- Juventino
- Podziekował: 27 razy
- Otrzymał podziękowanie: 92 razy
Logo powinno być przynajmniej widoczne......
A o całej koszulce wstyd mówić coś więcej
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Coś te spodenki nie pasują do koszulki chyba. I ogólnie to znów jasne więc będziemy w nich grać na przemian z pierwszymi a nie tylko jak się kontrast nie będzie zgadzał.
Sezon temu 19 razy nie zagraliśmy w 1 komplecie, ciekawe jak będzie teraz...
Sezon temu 19 razy nie zagraliśmy w 1 komplecie, ciekawe jak będzie teraz...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Distant Dreamer
- Juventino
Dobrze że przypomniałeś to zacznę robić nową tabelę i od razu KMŚ wpisze na nowy sezon bo koszulki będą nowe

- Distant Dreamer
- Juventino

- Distant Dreamer
- Juventino
- Distant Dreamer
- Juventino
Z okazji rocznicy urodzin Juventus wypuścił kolekcje dedykowną Vialliemu
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
https://store.juventus.com/pl/juventus- ... ey-2025-26
koszulka bramkarska ledwo się pojawiła a już wyprzedana, słabo, słabo
koszulka bramkarska ledwo się pojawiła a już wyprzedana, słabo, słabo
- Marcin890124
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 46 razy
W nowym sezonie wraca dodatek w kolorze złotym
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nie wiem, czy ta kolekcja jest jeszcze dostępna i czy okazała się sukcesem czy nie, ale muszę powiedzieć, że coś mi w niej mocno zgrzyta.Distant Dreamer pisze: ↑10 lipca 2025, 01:19 Z okazji rocznicy urodzin Juventus wypuścił kolekcje dedykowną Vialliemu
Mam wrażenie, że Juventus stał się klubem tak bardzo pozbawionym nie tylko jakości sportowej, ale też czegoś, co z braku lepszego słowa, nazwę "duszą", że jedyne, co ma do zaoferowania kibicom, to nostalgia i wspomnienie drużyny z przełomu wieków. I chyba klub już nawet tego jakoś specjalnie nie ukrywa.
Trzecie komplety z retro herbami - spoko. Serie Adidas Originals, które mają ten klasyczny, vintage'owy vibe? Też fajna sprawa. Ale wypuszczenie tej nowej kolekcji pod szyldem "Vialli Pack" jest w moim odczuciu już jednak przekroczeniem pewnej granicy dobrego smaku. To już nie jest sprzedawanie nostalgii za mistrzowską drużyną, tylko robienie kasy na nostalgii za ulubieńcem kibiców, którego odejście jest mimo wszystko nadal dość świeżą sprawą. To nawet nie jest z okazji jego okrągłych urodzin czy na upamiętnienie roku, w którym podniósł puchar Champions League, tylko ot tak. No nie wiem...
Dodam jeszcze tylko, że nie wiem, jakie było tło wypuszczenia tej kolekcji: czy działo się to w porozumieniu z rodziną piłkarza, czy jakiś procent ze sprzedaży idzie na jakieś cele charytatywne etc. Może być więc tak, że oceniam ten ruch zbyt surowo, ale jeśli nie ma tu większej idei, to wygląda to dla mnie na klasyczne trzepanie hajsu na bardzo lubianym piłkarzu, którego chorobą i śmiercią żyły tysiące kibiców.
PS. Zupełnie pominąłem w tym wpisie aspekt wizualny tej kolekcji, która zupełnie niczym nie wyróżnia się spośród ciuchów, jakie Adidas serwuje klubom, które ubiera. Ten sam styl, nie ma niczego, co choćby przywoływałoby stylistykę lat 90. - po prostu odcienie, na widok których kibice Juventusu mają przed oczami puchar Ligi Mistrzów, stary herb i podpis Vialliego. Byle tylko jak najmniejszym wysiłkiem zarobić jak najwięcej kasy.