Wszystko o Interze
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 68 razy
Mogą nawet i 10 lat, koło <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> mi to lata. W sumie lepiej dla nas jak ich Zezol rozmontuje

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 74 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Wczorajszy mecz powinien posłużyć za przykład dla naszych, że jak chcesz wygrywać najważniejsze europejskie rozgrywki klubowe, to musisz umieć grać ofensywnie, bo na dobrej obronie i dopracowanych stałych fragmentach możesz sobie dojść do finału, ale jak w nim trafiasz na ekipę preferującą futbol do przodu, to najprawdopodobniej zakończy się to gwałtem (zresztą w naszym przypadku było to samo do pamiętnego finału z Realem i blamażu 1:4 to my straciliśmy zaledwie 4 bramki z czego 3 w fazie grupowej). Ponadto jak zmienne mogą być losy drużyny doskonale obrazuje to, że P$G w przedostatniej kolejce fazy grupowej przegrywało 0:2 z City i żeby wtedy ponieśli porażkę to nie awansowaliby nawet do fazy playoff...
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
To prawda, miałem podobne przemyślenia. inter rozegrał ten finał w bardzo "juventusowym" stylu, tzn. wejść w mecz spokojnie, powoli, na stojąco, najważniejsze to się nie podpalić w pierwszych minutach, dopóki 0:0, to wszystko pod kontrolą. I tak samo jak my, coraz bardziej robili pod siebie pod naciskiem paryżan, którzy nie bawili się w żadne kunktatorstwo, tylko od początku chcieli ten mecz wygrać. Czasami sobie myślę, że nawet gdybyśmy doszli do finału, to żeby go wygrać, musielibyśmy trafić w nim na drugą włoską drużynę, a i wówczas z genem Juventusu byłoby cholernie ciężko.dimebag11 pisze: ↑01 czerwca 2025, 20:46 Wczorajszy mecz powinien posłużyć za przykład dla naszych, że jak chcesz wygrywać najważniejsze europejskie rozgrywki klubowe, to musisz umieć grać ofensywnie, bo na dobrej obronie i dopracowanych stałych fragmentach możesz sobie dojść do finału, ale jak w nim trafiasz na ekipę preferującą futbol do przodu, to najprawdopodobniej zakończy się to gwałtem (zresztą w naszym przypadku było to samo do pamiętnego finału z Realem i blamażu 1:4 to my straciliśmy zaledwie 4 bramki z czego 3 w fazie grupowej). Ponadto jak zmienne mogą być losy drużyny doskonale obrazuje to, że P$G w przedostatniej kolejce fazy grupowej przegrywało 0:2 z City i żeby wtedy ponieśli porażkę to nie awansowaliby nawet do fazy playoff...
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 74 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Gdyby Milik trafił w bramkę na Euro w meczu przeciwko Portugalii to najprawdopodobniej mielibyśmy pierwszy medal ME w historii polskiej piłki nożnej

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Ej, co to za gruba afera?. Polskie media odgrzewają jakieś stare rzeczy czy rzeczywiście jest coś ma rzeczy? Włoskie media też o tym piszą coś konkretniej? Rzuciło mi się przypadkiem przed chwilą po oczach?
https://www.sport.pl/pilka/7,65083,3199 ... zenie.html

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- fivapoPL
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Tak dziś gruchał ta informacjaNicram_93 pisze: ↑03 czerwca 2025, 22:57 Ej, co to za gruba afera?. Polskie media odgrzewają jakieś stare rzeczy czy rzeczywiście jest coś ma rzeczy? Włoskie media też o tym piszą coś konkretniej? Rzuciło mi się przypadkiem przed chwilą po oczach?
- Szwamb
- Juventino
- Podziekował: 31 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Jeżeli Inter ciagle ma plecy w FIGC etc. to max ujemne punkty.Nicram_93 pisze: ↑03 czerwca 2025, 22:57 Ej, co to za gruba afera?. Polskie media odgrzewają jakieś stare rzeczy czy rzeczywiście jest coś ma rzeczy? Włoskie media też o tym piszą coś konkretniej? Rzuciło mi się przypadkiem przed chwilą po oczach?
Jeżeli Inter nie ma już pleców, znajdzie się ktoś nadgorliwy i/lub chorujący na uczciwość to może być różnie.
polecam www.sokker.org

menadżer piłkarski online z możliwością tworzenia własnych taktyk i oglądania meczów

menadżer piłkarski online z możliwością tworzenia własnych taktyk i oglądania meczów
- Distant Dreamer
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 79 razy
Niech karma wróci. Odebrać im mistrzostwo zdobyte za czasów hinoli.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Nic im nie zrobią, nie są objęci nawet śledztwem i nie będą. Zresztą jeśli to było w 2021 toku to dziwnym trafem właśnie minęło 4 lata więc sprawa się pewnie już przedawniła.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Tomek_29
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Jadąc na mecz Juve - Udine, w autobusie z lotniska w Bergamo słyszałem, jak Polak uczył Włocha z plecakiem Interu piosenki o tym klubie.
Zacytowałbym, ale nie wszystkie słowa się nadają do napisania
Zacytowałbym, ale nie wszystkie słowa się nadają do napisania