Polityka
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Dramat. Konfa zawsze musi coś odwalić, jak już rośnie im poparcie. Jedyna nadzieja była w Braunie, który mówi jak jest (masoneria, żydzi, eurokołchoz). Niestety ludzie jeszcze nie dojrzali do tego. Czy dojdą nim będzie za późno?
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 68 razy
Przedwczoraj Mentzen był PiSiorem, dzisiaj jest POwcem
Zdecydowanie jak w komentarzach pod filmem komu udzielić poparcia w drugiej turze. Media też mają pole do popisu.

Ja tam się jeszcze wstrzymam z osądami i dam czas Sławkowi by grał w swoją grę, zamiast dać się rozgrywać przez duopol.Trzymaj swoich przyjaciół blisko, ale jeszcze bliżej trzymaj swoich wrogów.
Mario Puzo, Ojciec Chrzestny. Trylogia
BTW Sikorski już był rok temu. Jak im ręce nie uschły od trzymania kufla siedząc obok tej ruskiej onucy, zatwardziałego przeciwnika aborcji to ja nie wiem

Gdyby był to bar pana Grzegorza to gaśnica i miecz z pewnością poszłyby w ruch XDAlexinhio-10 pisze: ↑25 maja 2025, 11:38 Jedyna nadzieja była w Braunie, który mówi jak jest (masoneria, żydzi, eurokołchoz).

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Też kwestia jak do tego podejdą ludzi od Holowni, Biejat a przede wszystkim razemki od Zandberga, dodatkowo Trzaskowski bardzo grał na mobilizację ludzi, którzy nie głosowali, ale w jakiś tam stopniu boją się rządów szeroko w nas rozumianej prawej strony. A tutaj zonk i siedzi przy jednym stole przy poiwie z tymi, których jego koledzy co chwila wyzywają od faszystow. To taka legitymizacja Mentzena w szeroko rozumianym mainstreamie. Ale to też zapewne większą mobilizacja ludzi od Brauna, którzy pójdą na Nawrockiego i pewnie mniejsza koalicjantów Tuska i jeszcze mniejsza razemkow. Nie mniej najważniejsze jest to na ile to sprawi, że nie głosujący w 1 turze także nie zagłosują w 2 bo to był ostatnio targetem Trzaskowskiego.
Jeszcze kilka dni kampanii i możemy być świadkami wielu dziwnych akcji i zwrotów akcji.
A co do samego Mentzena to on raz na jakiś czas włącza tryb Korwina i robi totalnie idiotyczne rzeczy z punktu widzenia swojej partii.
Jeszcze kilka dni kampanii i możemy być świadkami wielu dziwnych akcji i zwrotów akcji.
A co do samego Mentzena to on raz na jakiś czas włącza tryb Korwina i robi totalnie idiotyczne rzeczy z punktu widzenia swojej partii.
- Rozgrzany Sturaro
- Juventino
- Podziekował: 35 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Ale piwo wypić ze Zdradkiem Sikorskim to jednak wstyd.

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- BlackJacky
- Juventino
- AdiJuve
- Juventino
Mentzen zbyt ogarnięty nie jest. Przecież jak wygra Trzaskowski to potem przy każdej decyzji antyspołecznej będzie to Mentzenowi wyciągane, ale osobiście wcale się nie zdziwię jak będzie to mimo wszystko na "+" dla Nawrockiego, bo razemki oburzone fest, brauniści zmobilizowani znacznie bardziej. Spora część konfederatów zjechała Mentzena zupełnie. Uśmiechnięci legitymizują Mentzena i go nawet chwalą
Ale sam Mentzen i konfa na tym na pewno stracą, chłop za dużo chciał, a jak się za bardzo chce to się głupoty robi. Jednak Korwin z konfy wyszedł, ale konfa
z Korwina nie
To tak jak się pisowcy i ich poplecznicy cieszyli zaraz po 1 turze, że szeroko pojęta prawica i ogólnie opozycja zdobyła znacznie więcej głosów niż rządzący tak teraz cieszą się uśmiechnięci, ale według mnie obie te radości są przedwczesne. 5dni kampanii może jeszcze wiele namieszać.

z Korwina nie

To tak jak się pisowcy i ich poplecznicy cieszyli zaraz po 1 turze, że szeroko pojęta prawica i ogólnie opozycja zdobyła znacznie więcej głosów niż rządzący tak teraz cieszą się uśmiechnięci, ale według mnie obie te radości są przedwczesne. 5dni kampanii może jeszcze wiele namieszać.
- AdiJuve
- Juventino
No to teraz z grubej rury ruszyli na Nawrockiego:
https://wiadomosci.wp.pl/w-sieci-zawrza ... 087587776a
A mógł Jarek wystawić jakiegoś Płażyńskiego czy nawet Bocheńskiego, jak widać na Trzaskowskiego wystarczyłby ktoś komu nie można za bardzo przypiąć jakieś kompromitującej łatki.
Swoją drogą to oni w pisie tego Nawrockiego w ogóle sprawdzili prze wyborami, ile i jakich "trupów" ma w szafie?

https://wiadomosci.wp.pl/w-sieci-zawrza ... 087587776a
A mógł Jarek wystawić jakiegoś Płażyńskiego czy nawet Bocheńskiego, jak widać na Trzaskowskiego wystarczyłby ktoś komu nie można za bardzo przypiąć jakieś kompromitującej łatki.
Swoją drogą to oni w pisie tego Nawrockiego w ogóle sprawdzili prze wyborami, ile i jakich "trupów" ma w szafie?

- BlackJacky
- Juventino
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 68 razy
@BlackJacky Argument o Jezusie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> w <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> XD
Kiedyś to już pisałem, ale to niesamowite że na Mentzena nie znaleźli zupełnie nic. Trzeba było uprawiać propagandę przekręcania i wyrywania z kontekstu wypowiedzi sprzed X lat. 0 czynów zabronionych albo moralnie wątpliwych, 0 skandali, z nikim szemranym wódki nie pił itp. Jego kilku biznesów też nie było jak ugryźć, poza jakimiś marnymi spekulacjami, czyli wszystko musiało być w pełni legalne - bez przekrętów, załatwiania, kombinowania, wyłudzania, obchodzenia.
Chłop w młodości to musiał być turbo nudny gościu, który "nie miał życia", bo najpierw dużo się uczył, a później ciężko pracował na obecny majątek
Już przy kawalerce zastanawiałem się, czy Kaczyński był tak naiwny, że nie kazał go prześwietlić z góry na dół od lat przedszkolnych. W USA pewnie byliby mu brawo, ale nie wiem czy Polska jest gotowa na takiego prezydenta-zawadiakę po przejściach

Kiedyś to już pisałem, ale to niesamowite że na Mentzena nie znaleźli zupełnie nic. Trzeba było uprawiać propagandę przekręcania i wyrywania z kontekstu wypowiedzi sprzed X lat. 0 czynów zabronionych albo moralnie wątpliwych, 0 skandali, z nikim szemranym wódki nie pił itp. Jego kilku biznesów też nie było jak ugryźć, poza jakimiś marnymi spekulacjami, czyli wszystko musiało być w pełni legalne - bez przekrętów, załatwiania, kombinowania, wyłudzania, obchodzenia.
Chłop w młodości to musiał być turbo nudny gościu, który "nie miał życia", bo najpierw dużo się uczył, a później ciężko pracował na obecny majątek

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Distant Dreamer
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 80 razy
- AdiJuve
- Juventino
Spokojnie jak Mentzen będzie miał 30%+ to i na niego coś wypuszczą. Już kiedyś coś tam za brata się tłumaczył. Biznes na taką skalę jak prowadzi też w naszym kraju można położyć. Dal chcących znajdzie się coś co mu będą chcieli przykleić. Taki Duda przed 1 wygraną był kompletnym nonamem w politycy z pierwszych stron gazet, dodatkowo nie było czegokolwiek mu przykleić, bo chłop za wiele nie zrobił i się nie dorobił przed wygraną w 2015.jackop pisze: ↑26 maja 2025, 19:38 @BlackJacky Argument o Jezusie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> w <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> XD
Już przy kawalerce zastanawiałem się, czy Kaczyński był tak naiwny, że nie kazał go prześwietlić z góry na dół od lat przedszkolnych. W USA pewnie byliby mu brawo, ale nie wiem czy Polska jest gotowa na takiego prezydenta-zawadiakę po przejściach![]()
Chłop w młodości to musiał być turbo nudny gościu, który "nie miał życia", bo najpierw dużo się uczył, a później ciężko pracował na obecny majątek![]()
- BlackJacky
- Juventino
- Rozgrzany Sturaro
- Juventino
- Podziekował: 35 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Tusk cytujący Murana w TV to rzecz bardzo abstrakcyjna. Strach myśleć, co jeszcze się odwali w tych wyborach.
A dziś Nawrocki zrobił se testy narkotykowe do czego zachęca również Rafała. Mam wrażenie, że od samego przebywania w okolicy Nitrasa by mógł mieć coś w organizmie tak czy tak.
Radek "mam żonę żydówkę i złego słowa na izrael nie powiem" Sikorski wczoraj w Kanale Zero tylko pokazał, że politycy PO są fenomenalni w odwracaniu kota dupą, że wszystko co złe w kraju to wina pisu, a oni robią wszystko dobrze. A jak coś mają za uszami to akurat nie słyszeli albo nie mają wiedzy i to sprawdzą.
Zastanawiam się, czy mają gdzieś specjalny budynek do szkoleń jeśli chodzi o wypowiedzi w mediach. Większość brzmi bardzo podobnie z tym wywyższającym się tonem i próbą odwrócenia uwagi i użycia "ale my nie o tym mówimy".

A dziś Nawrocki zrobił se testy narkotykowe do czego zachęca również Rafała. Mam wrażenie, że od samego przebywania w okolicy Nitrasa by mógł mieć coś w organizmie tak czy tak.

Radek "mam żonę żydówkę i złego słowa na izrael nie powiem" Sikorski wczoraj w Kanale Zero tylko pokazał, że politycy PO są fenomenalni w odwracaniu kota dupą, że wszystko co złe w kraju to wina pisu, a oni robią wszystko dobrze. A jak coś mają za uszami to akurat nie słyszeli albo nie mają wiedzy i to sprawdzą.
Zastanawiam się, czy mają gdzieś specjalny budynek do szkoleń jeśli chodzi o wypowiedzi w mediach. Większość brzmi bardzo podobnie z tym wywyższającym się tonem i próbą odwrócenia uwagi i użycia "ale my nie o tym mówimy".
- Distant Dreamer
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 80 razy
Raduś co mówi że Niemiec Donald to "wybitny mąż stanu" i "najwyższej rangi polityk" i najlepszy polak (po JP2) w ostatniej 1000 letniej historii, a to dlatego że 'przewodził' UERozgrzany Sturaro pisze: ↑27 maja 2025, 13:36 Radek "mam żonę żydówkę i złego słowa na izrael nie powiem" Sikorski wczoraj w Kanale Zero tylko pokazał, że politycy PO są fenomenalni w odwracaniu kota dupą, że wszystko co złe w kraju to wina pisu, a oni robią wszystko dobrze. A jak coś mają za uszami to akurat nie słyszeli albo nie mają wiedzy i to sprawdzą.

To już dopiero odklejenie