Mercato (LATO 2025) DYSKUSJA
- Verse
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Myślę, że każdy z nich przydałby się w Juventusie, ale Fernandes to naprawdę byłaby zacna opcja. Mógłby powiedzieć jak KDB, że nie zagra w Premier League ze względu na szacunek do Manchesteru, co trochę by nam ułatwiło zadanie. Kontrakt ma jeszcze 2 lata, Manchester jest po tym sezonie finansowo w du.. Z tym, że kontrakt jak widzę to (wg. capology 10M netto). Choć sam powiedział, że dla niego rywalizacja jest ważniejsza, niż kasa, bo tę jeszcze zarobi.
Cytuje przetłumaczony wywiad z meczyki.pl "Mój punkt widzenia nigdy nie był związany z finansami. Jeśli będzie mi zależało na pieniądzach, zawsze będę miał taką możliwość, ale to nie to jest teraz najważniejsze. Chcę wygrywać trofea i grać w najlepszych rozgrywkach. Niestety, w przyszłym sezonie nie będziemy mieć takiej szansy - zakończył. Jakby zszedł trochę z kasy to może może.
Nasze mercato będzie bardzo mocno zależało od kwalifikacji do LM, bo jak będziemy tam grać, to może być parę ciekawych opcji
Cytuje przetłumaczony wywiad z meczyki.pl "Mój punkt widzenia nigdy nie był związany z finansami. Jeśli będzie mi zależało na pieniądzach, zawsze będę miał taką możliwość, ale to nie to jest teraz najważniejsze. Chcę wygrywać trofea i grać w najlepszych rozgrywkach. Niestety, w przyszłym sezonie nie będziemy mieć takiej szansy - zakończył. Jakby zszedł trochę z kasy to może może.
Nasze mercato będzie bardzo mocno zależało od kwalifikacji do LM, bo jak będziemy tam grać, to może być parę ciekawych opcji
- Marcin890124
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 45 razy
Fiorentina zdecydowała, że nie podpisze stałego kontraktu z Nicolò Fagiolim. Ponieważ Viola jest teraz matematycznie wykluczona z europejskich rozgrywek, klub postanowił nie realizować obowiązku kupna. Fiorentina uważa, że zawodnikowi brakuje umiejętności wytrzymywania presji i utrzymywania koncentracji w kluczowych momentach.
Fagioli wróci teraz do Juventusu, ale jego przyszłość nie jest pewna. Będzie miał jednak okazję pokazać się na Klubowych Mistrzostwach Świata, które odbędą się tego lata.
( @tuttosport )
Conte zrobi z niego swojego registe.
Fagioli wróci teraz do Juventusu, ale jego przyszłość nie jest pewna. Będzie miał jednak okazję pokazać się na Klubowych Mistrzostwach Świata, które odbędą się tego lata.
( @tuttosport )
- Szwamb
- Juventino
- Podziekował: 31 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
to jest naprawdę fantastyczne infoMarcin890124 pisze: ↑23 maja 2025, 16:29 Fiorentina zdecydowała, że nie podpisze stałego kontraktu z Nicolò Fagiolim. Ponieważ Viola jest teraz matematycznie wykluczona z europejskich rozgrywek, klub postanowił nie realizować obowiązku kupna. Fiorentina uważa, że zawodnikowi brakuje umiejętności wytrzymywania presji i utrzymywania koncentracji w kluczowych momentach.
( @tuttosport )
polecam www.sokker.org

menadżer piłkarski online z możliwością tworzenia własnych taktyk i oglądania meczów

menadżer piłkarski online z możliwością tworzenia własnych taktyk i oglądania meczów
- Distant Dreamer
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 79 razy
Oby tylko dojechał fizycznie i psychicznie, jeśli nie to Conte go odpali, on nie ma sentymentówSzwamb pisze: ↑23 maja 2025, 20:45to jest naprawdę fantastyczne infoMarcin890124 pisze: ↑23 maja 2025, 16:29 Fiorentina zdecydowała, że nie podpisze stałego kontraktu z Nicolò Fagiolim. Ponieważ Viola jest teraz matematycznie wykluczona z europejskich rozgrywek, klub postanowił nie realizować obowiązku kupna. Fiorentina uważa, że zawodnikowi brakuje umiejętności wytrzymywania presji i utrzymywania koncentracji w kluczowych momentach.
( @tuttosport )
- Maplu90
- Juventino
- Podziekował: 138 razy
Gianluca Di Marzio:
"Juventus w ostatnich godzinach przyspieszył działania mające na celu pozyskanie Jonathana Davida, mając na celu spełnienie życzeń zawodnika. Napoli prowadziło negocjacje w sprawie transferu 25-latka przez pewien czas, ale piłkarze Bianconeri są coraz bardziej pewni, że pokonają krajowych rywali w walce o podpis 25-latka."
Wg mnie transfer za free (automatycznie zostaje ci w kasie parędziesiąt mln euro), plus bonusy i wyplata (myślę że 15mln brutto/sezon) na 5 lat i mamy TOPa o którego biją się największe kluby.
Do kompletu proszę o Gÿokeresa i make juventus great again .
"Juventus w ostatnich godzinach przyspieszył działania mające na celu pozyskanie Jonathana Davida, mając na celu spełnienie życzeń zawodnika. Napoli prowadziło negocjacje w sprawie transferu 25-latka przez pewien czas, ale piłkarze Bianconeri są coraz bardziej pewni, że pokonają krajowych rywali w walce o podpis 25-latka."
Wg mnie transfer za free (automatycznie zostaje ci w kasie parędziesiąt mln euro), plus bonusy i wyplata (myślę że 15mln brutto/sezon) na 5 lat i mamy TOPa o którego biją się największe kluby.
Do kompletu proszę o Gÿokeresa i make juventus great again .
"Sono un ultrà bianconero,
E amo soltanto due color,
Girando per lo stivale Intero,
La Juve per sempre Sosterrò,
Ale' ale' ale' oh, ale' ale' ale' Oh,
Ale' ale' ale' ale' ale' ooh..."

- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 74 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Jeśli Manna chce Vlahovica na życzenie Allegriego, to niech robią z nami wymianę jeden do jednego za Osimhena. Obu napastnikom zostanie tylko rok ważnego kontraktu i raczej ich obecne kluby za wiele za nich nie dostaną. Do tego nie ładować się w żaden wykup Kolo Muaniego (zwłaszcza że P$G raczej nie puścić go za mniej niż 40 mln EUR) i wziąć tego Davida z darmowego transferu.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Elohi
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Fagioli - po problemach z hazardem nie wrócił do tej pory do tamtej dyspozycji. Nie dojeżdża psychicznie, Viola go nie chce. Nie wiem czy za drogi czy za słaby. Występ przeciwko nam miał bardzo dobry. Ciężko mi powiedzieć czy nadawałby się na 11stke czy tylko na ławkę, co mu ostatnio bardzo przeszkadzało.
David - skoro to jest taki kozak i w dodatku za darmo to czemu o podpis walczy tylko Juve z Napoli? To jest podejrzane.
Osimehn - nie przepadałem za nim, ale to klasowy napastnik. Czy po roku czasu spędzonym na wygnaniu dalej będzie prezentował się tak dobrze tego nie wiem. Negocjacje z AdL będą trudne i na pewno przepłacimy sporo by go ściągnąć.
Wszystkie znaki na niebie wskazują na powrót Conte. Nie jestem ani na tak, ani na nie. Wciąż mam do Niego żal za sposób w jaki odszedł, ale z drugiej strony to było najlepsze co spotkało Juve w tamtym czasie i pozwoliło dotrzeć dwukrotnie do finału LM. Jeśli ma nam pomóc w odbudowaniu na krajowym podwórku to OK, ale z nim w Europie nie poszalejemy.
David - skoro to jest taki kozak i w dodatku za darmo to czemu o podpis walczy tylko Juve z Napoli? To jest podejrzane.
Osimehn - nie przepadałem za nim, ale to klasowy napastnik. Czy po roku czasu spędzonym na wygnaniu dalej będzie prezentował się tak dobrze tego nie wiem. Negocjacje z AdL będą trudne i na pewno przepłacimy sporo by go ściągnąć.
Wszystkie znaki na niebie wskazują na powrót Conte. Nie jestem ani na tak, ani na nie. Wciąż mam do Niego żal za sposób w jaki odszedł, ale z drugiej strony to było najlepsze co spotkało Juve w tamtym czasie i pozwoliło dotrzeć dwukrotnie do finału LM. Jeśli ma nam pomóc w odbudowaniu na krajowym podwórku to OK, ale z nim w Europie nie poszalejemy.
Ostatnio zmieniony 24 maja 2025, 13:02 przez Elohi, łącznie zmieniany 1 raz.
""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
- Maplu90
- Juventino
Pisząc "davis" miałeś chyba na myśli Davida. Otóż zainteresowane nim są takie kluby jak Juve, Inter, Napoli, Aston Villa, Tottenham czy Arsenal... wiec zainteresowanie jest.Elohi pisze: ↑24 maja 2025, 12:00 Fagioli - po problemach z hazardem nie wrócił do tej pory do tamtej dyspozycji. Nie dojeżdża psychicznie, Viola go nie chce. Nie wiem czy za drogi czy za słaby. Występ przeciwko nam miał bardzo dobry. Ciężko mi powiedzieć czy nadawałby się na 11stke czy tylko na ławkę, co mu ostatnio bardzo przeszkadzało.
Davis - skoro to jest taki kozak i w dodatku za darmo to czemu o podpis walczy tylko Juve z Napoli? To jest podejrzane.

- Maplu90
- Juventino
Oby do przodu w kontekście Jonathana Davida i lecimy dalej.
@GiokerMusso
Ostatnio zmieniony 24 maja 2025, 13:20 przez Maplu90, łącznie zmieniany 1 raz.

- Distant Dreamer
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 79 razy
Patrzę na te liczby (kontrakt) Davidka i
To że jest alternatywą dla jeszcze gorszego dealu kontraktowego w postaci Osimhena to nie znaczy że Davidek to dobry deal.
To że jest alternatywą dla jeszcze gorszego dealu kontraktowego w postaci Osimhena to nie znaczy że Davidek to dobry deal.