Serie A 24/25 (37): JUVENTUS FC 2-0 Udinese
- Maplu90
- Juventino
- Podziekował: 138 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Na chłodno. Mieliśmy przewagę. Zabrakło w paru sytuacjach szczęścia. Trafiłem wynik i że na zakończenie Dusan strzeli gola w domowym meczu
obrona bardzo dobrze się prezentowała no i magiczny Kenan, trzeba tego chłopaka chronić przed wszystkimi zakusami innych klubów.
Edit. Jakkolwiek na to nie patrzeć to trzeba mimo wszystko przyznać że top4 (jeśli się uda) to będzie mega sukces sprawdzając kogo trener ma do dyspozycji i w jakiej sa formie. Patrząc też na ilość absencji, kontuzji, zawieszeń to i tak jestem zdziwiony ze ciagle jesteśmy "w grze".

Edit. Jakkolwiek na to nie patrzeć to trzeba mimo wszystko przyznać że top4 (jeśli się uda) to będzie mega sukces sprawdzając kogo trener ma do dyspozycji i w jakiej sa formie. Patrząc też na ilość absencji, kontuzji, zawieszeń to i tak jestem zdziwiony ze ciagle jesteśmy "w grze".
"Sono un ultrà bianconero,
E amo soltanto due color,
Girando per lo stivale Intero,
La Juve per sempre Sosterrò,
Ale' ale' ale' oh, ale' ale' ale' Oh,
Ale' ale' ale' ale' ale' ooh..."

E amo soltanto due color,
Girando per lo stivale Intero,
La Juve per sempre Sosterrò,
Ale' ale' ale' oh, ale' ale' ale' Oh,
Ale' ale' ale' ale' ale' ooh..."
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 68 razy
Kenan <3 W normalnym klubie miałby double double na lajcie.Garreat • 18 maja 2025, 21:26
yildiz beznadziejny, usiądź chłopcze

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 31 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
W pierwszej połoiwie fatalny, później ochłonął, ostatecznie dwie asysty i wazonik motm.
Double double blisko - 8/7 i może jeszcze podkręci. Tym samym przebita kanadyjka Chiesy z zeszłego sezonu, co miało nie nastąpić @Maly

Mecz niby do jednego gola, ale nawet przy wyniku 1:0 Locatelli blokował strzały twarzą, a na przedpolu mieliśmy potężne dziurska.
Props dla Vlaho za bramkę, wcześniej popełnił parę żenujących błędów już mniejsza z tym. Jakoś nie wyczułem emocji pożegnania (?).
Przyzwoite 10 minut

Z minusów to Roma dowiozła więc w Wenecji tylko zwycięstwo. Średnio mi się kojarzy ten teren, czas odczarować. Thuramie wracaj.