Serie A 24/25 (33): Parma 1-0 JUVENTUS FC
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Katastrofa, nic nie grane cały mecz, natomiast Tudor nie wiem na co czeka z tymi zmianami? Jeśli totalnie nie idzie, to na co czekać? Stracone bardzo ważne punkty.

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- Maplu90
- Juventino
- Podziekował: 138 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Cisną się na usta mocne słowa ale nie chce kolejnego bana wiec przytoczę słynna okładkę z faktu... wyglądało to jak walenie kotka za pomocą młotka.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Sono un ultrà bianconero,
E amo soltanto due color,
Girando per lo stivale Intero,
La Juve per sempre Sosterrò,
Ale' ale' ale' oh, ale' ale' ale' Oh,
Ale' ale' ale' ale' ale' ooh..."

E amo soltanto due color,
Girando per lo stivale Intero,
La Juve per sempre Sosterrò,
Ale' ale' ale' oh, ale' ale' ale' Oh,
Ale' ale' ale' ale' ale' ooh..."
- YouCantCMe
- Juventino
No to co przygotowujmy się do grania meczy w czwartek
- Anelson
- Juventino
- Podziekował: 16 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Kalulu najlepszy piłkarz, fajnie próbował Conceicao..
Nie rozumiem decyzji Tudora, gówniane zmiany w gównianych momentach, gówniany pierwszy skład i gówniane pozycje. Najbardziej mnie frustruje wystawienie Mckeeniego na skrzydle mając dostępnego Yildiza i Conceicao oraz najgorszego najbardziej beznadziejnego piłkarza Gonzaleza na "10", który nie ma wyobraźni, ma najgorsze decyzje na świecie poprostu i jest tragiczny. Brnięcie w gówno też do końca to prym Tudora..
Wszyscy beznadziejni - środek thuram-loca coraz tragiczniejszy. Obrona to kryminał.
Cambiaso jak obniżył loty to szkoda gadać. Yildiz cienko - nic nie wynikało z jego szarpania. Bardzo słabo.
Cała drużyna była beznadziejna. Zero pomysłu, zgrania. Loca i Thuram jakby pierwszy raz się widzieli. Nie byłbym aż tak ostry wobec Mckeeniego. Wszyscy zagrali równie beznadziejnie. Wg mnie to koniec taryfy ulgowej wobec Manuela - jest gorszy od Rabiota o kilka klas. Zostaliśmy z gorszym z dwójki środkowych pomocników+ jedyni którzy coś w środku grali w tym sezonie to Thuram i Mckeenie. To co robi Tudor? Forsuje Westona na skrzydło jak ma skrzydłowych. Gra beznadziejnym Gonzalezem na "10" i wystawia dwóch zablokowanych napastników oraz 3-ke w obronie gdzie 2/3 tej obrony to sklep warzywny. No tak to się kończy. Tudor nie na Juve. Hype zakończony. Niestety... Myśli i pomysły Tudora wszystkie są do kitu.
Nie rozumiem decyzji Tudora, gówniane zmiany w gównianych momentach, gówniany pierwszy skład i gówniane pozycje. Najbardziej mnie frustruje wystawienie Mckeeniego na skrzydle mając dostępnego Yildiza i Conceicao oraz najgorszego najbardziej beznadziejnego piłkarza Gonzaleza na "10", który nie ma wyobraźni, ma najgorsze decyzje na świecie poprostu i jest tragiczny. Brnięcie w gówno też do końca to prym Tudora..
Wszyscy beznadziejni - środek thuram-loca coraz tragiczniejszy. Obrona to kryminał.
Cambiaso jak obniżył loty to szkoda gadać. Yildiz cienko - nic nie wynikało z jego szarpania. Bardzo słabo.
Cała drużyna była beznadziejna. Zero pomysłu, zgrania. Loca i Thuram jakby pierwszy raz się widzieli. Nie byłbym aż tak ostry wobec Mckeeniego. Wszyscy zagrali równie beznadziejnie. Wg mnie to koniec taryfy ulgowej wobec Manuela - jest gorszy od Rabiota o kilka klas. Zostaliśmy z gorszym z dwójki środkowych pomocników+ jedyni którzy coś w środku grali w tym sezonie to Thuram i Mckeenie. To co robi Tudor? Forsuje Westona na skrzydło jak ma skrzydłowych. Gra beznadziejnym Gonzalezem na "10" i wystawia dwóch zablokowanych napastników oraz 3-ke w obronie gdzie 2/3 tej obrony to sklep warzywny. No tak to się kończy. Tudor nie na Juve. Hype zakończony. Niestety... Myśli i pomysły Tudora wszystkie są do kitu.
- Distant Dreamer
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 79 razy
Pomysł grania gówno-dośrodkowań przez cały mecz gdzie Suzuki radził sobie z każdą to cudowny pomysł.
Zostało 5 meczy, w tym Bologna (punkt więcej) i Lazio (tyle samo pkt) chyba można się pakować z taką grą i nie jechać na puchary w ogóle.
Zostało 5 meczy, w tym Bologna (punkt więcej) i Lazio (tyle samo pkt) chyba można się pakować z taką grą i nie jechać na puchary w ogóle.
- Hołek
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nie no ale muszę osobne słowo napisać na temat Gonzia, co to wgl za piłkarz jest?
Jak dla mnie lepiej by zrobili jakby w ogóle nie trenowali, przecież to przepalone, wycieńczone i pożałowania godne stworzonka boże są.
Jak dla mnie lepiej by zrobili jakby w ogóle nie trenowali, przecież to przepalone, wycieńczone i pożałowania godne stworzonka boże są.
Niektórzy ludzie postrzegają rzeczy w ich naturalnym stanie i zadają sobie pytanie: Dlaczego? Ja marzę o rzeczach, których nigdy nie było i mówię sobie: Dlaczego nie?
- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 31 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Po fartownych zwycięstwach z Genuą i Lecce kunszt trenera powoli daje o sobie znać
.
Jeśli on nie widzi że Vlahovic i Gonzalez to manekiny a Makeni to nie wahadłowy to dlaczego ktoś oczekuje 3 punktów?
Wracamy do głębokiego allegrizmu czyli największe drewna na boisko bo to są "gwarancje"... do czasu aż jednak nie. Jeszcze paniczne zmiany i można wracać do domu.
Dwa strzały muchy w światło bramki oto dorobek Juventusu
.
Zostaje ukrzyżować Kelliego ale kiedy nic nie grasz to decydują detale.
Jedyny plus meczu to kontuzja śmiechowicza.
Jesteśmy poziom niżej od sąsiadów z tabeli i żaden terminarz tutaj nie pomoże.

Jeśli on nie widzi że Vlahovic i Gonzalez to manekiny a Makeni to nie wahadłowy to dlaczego ktoś oczekuje 3 punktów?
Wracamy do głębokiego allegrizmu czyli największe drewna na boisko bo to są "gwarancje"... do czasu aż jednak nie. Jeszcze paniczne zmiany i można wracać do domu.
Dwa strzały muchy w światło bramki oto dorobek Juventusu

Zostaje ukrzyżować Kelliego ale kiedy nic nie grasz to decydują detale.
Jedyny plus meczu to kontuzja śmiechowicza.
Jesteśmy poziom niżej od sąsiadów z tabeli i żaden terminarz tutaj nie pomoże.
- Marcin890124
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 45 razy
- nawimundo
- Juventino
- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Ten klub trzeba zaorać i zacząć od podstaw. Ja wiem, że kontuzja czołowego obrońcy na świecie naznaczyła sezon (dla nieMotty na pewno), ale nie wygrać ze słabą Parmą? Nie winię tu Tudora, tu gnije coś od środka. I to już od dłuższego czasu