Serie A 24/25 (23): JUVENTUS FC 4-1 Empoli

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Anelson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 16 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 02 lutego 2025, 23:46

Tab pisze: 02 lutego 2025, 23:33 Ah ten glupi Loca i glupi Thuram. Pomyslec co mogloby sie dziac, gdyby ten wielki Krolik dalej tu biegal, a gdyby jeszcze mogl nimi sterowac Maxio. Calma kolega, calma, bo popuscisz
Jest taki jeden na forum co to już chyba popuścił ale to nie mój problem. Loca i Thuram się wybijają po prostu. Ale nie stawiam nikogo wyżej od siebie z tej dwójki. Martwi mnie, że cała reszta od tej dwójki gra sporo gorzej. I generalnie w sumie aż tak mocno się nie wzmocnilismy jak się mi wydawało latem. Thuram denerwował mnie decyzjami, wciąż musi dużo poprawic, Loca też raz zagra jak król, a potem go nie ma. Ale w takim razie tacy zawodnicy jak Koop czy Luiz to nigdy więcej nie powinni założyć koszulki Juventusu. Ot taka smutna prawda. Wyobrażałem to sobie jako piękną rotację w środku, a tymczasem jest dwóch co ogarniają i reszta która zmieniła się w Artura. Jeszcze występ Nicoli z Lipskiem dawał nadzieję, że to się jakoś wyklaruje, będzie ta rotacja i poziom wysoki z każdym zestawieniem składu. Życie pokazało, że wszyscy oprócz tych dwóch się na Juventus nie nadają. Albo motta jest tak cienki jak sik pająka, że zabił nam największy nasz talent środka, a Luiza i koopa nie potrafi zbudować całkowicie. :)

Tab

Juventino
Juventino
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 02 lutego 2025, 23:59

Anelson pisze: 02 lutego 2025, 23:46 [/quote=Tab post_id=1034751 time=1738535599 user_id=66813]
Ah ten glupi Loca i glupi Thuram. Pomyslec co mogloby sie dziac, gdyby ten wielki Krolik dalej tu biegal, a gdyby jeszcze mogl nimi sterowac Maxio. Calma kolega, calma, bo popuscisz
Jest taki jeden na forum co to już chyba popuścił ale to nie mój problem. Loca i Thuram się wybijają po prostu. Ale nie stawiam nikogo wyżej od siebie z tej dwójki.
Absolutnie masz racje. Nigdy o tym nie mysl chlopie, jestes wyzej niz ktokolwiek na tym swiecie i to do Ciebie nie dojezdzaja. Jestes za mocny na dzisiejsze czasy. Problem polega na tym, ze to do Ciebie nie ma startu. Wyznacz prosze swoje granice, dopiero ktos moze bedzie cos probowal.

Zablokowany