Tab pisze: ↑02 lutego 2025, 23:33
Ah ten glupi Loca i glupi Thuram. Pomyslec co mogloby sie dziac, gdyby ten wielki Krolik dalej tu biegal, a gdyby jeszcze mogl nimi sterowac Maxio. Calma kolega, calma, bo popuscisz
Jest taki jeden na forum co to już chyba popuścił ale to nie mój problem. Loca i Thuram się wybijają po prostu. Ale nie stawiam nikogo wyżej od siebie z tej dwójki. Martwi mnie, że cała reszta od tej dwójki gra sporo gorzej. I generalnie w sumie aż tak mocno się nie wzmocnilismy jak się mi wydawało latem. Thuram denerwował mnie decyzjami, wciąż musi dużo poprawic, Loca też raz zagra jak król, a potem go nie ma. Ale w takim razie tacy zawodnicy jak Koop czy Luiz to nigdy więcej nie powinni założyć koszulki Juventusu. Ot taka smutna prawda. Wyobrażałem to sobie jako piękną rotację w środku, a tymczasem jest dwóch co ogarniają i reszta która zmieniła się w Artura. Jeszcze występ Nicoli z Lipskiem dawał nadzieję, że to się jakoś wyklaruje, będzie ta rotacja i poziom wysoki z każdym zestawieniem składu. Życie pokazało, że wszyscy oprócz tych dwóch się na Juventus nie nadają. Albo motta jest tak cienki jak sik pająka, że zabił nam największy nasz talent środka, a Luiza i koopa nie potrafi zbudować całkowicie.