SuperPuchar Włoch (1/2): JUVENTUS FC 1-2 AC Milan*
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Mecz 1/2 Super Pucharu Włoch
JUVENTUS FC - AC Milan
MIEJSCE:
Riyadh / Arabia Saudyjska - Kingdom Arena (26 000)
CZAS:
03.01.2025 (piątek), godzina 20:00
O PRZECIWNIKU
LIGOWA FORMA U SIEBIE:
Zwycięstw: 4
Remisów: 4
Przegranych: 1
LIGOWA FORMA NA WYJEŹDZIE:
Zwycięstw: 3
Remisów: 2
Przegranych: 3
OSTATNIE MECZE

NAJLEPSZY STRZELEC – Christian Pulisic, Tijjani Reijnders

NAJLEPSZY ASYSTENT - Christian Pulisic Youssouf Fofana

JUVENTUS
LIGOWA FORMA U SIEBIE:
Zwycięstw: 3
Remisów: 7
Przegranych: 0
LIGOWA FORMA NA WYJEŹDZIE:
Zwycięstw: 4
Remisów: 4
Przegranych: 0
OSTATNIE MECZE

NAJLEPSZY STRZELEC - Dusan Vlahovic, Timothy Weah

NAJLEPSZY ASYSTENT - Francisco Conceicao, Teun Koopmeiners

PRZEWIDYWANE SKŁADY
JUVENTUS (4-2-3-1): Di Gregorio; Savona, Gatti, Kalulu, Cambiaso; Locatelli, Thuram; Yildiz, Koopmeiners, Nico Gonzalez; Vlahovic.
MILAN (4-2-3-1): Maignan; Emerson Royal, Gabbia, Thiaw, Theo Hernandez; Fofana, Reijnders; Pulisic, Morata, Leão; Abraham.
SYTUACJA W TABELI:

SĘDZIA: Andrea Colombo
Ostatni mecz z Fiorentiną - ligowa remis 0:0
MECZ NA ŻYWO W TV
Polsat Sport 2
Ostatnio zmieniony 04 stycznia 2025, 14:44 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 3 razy.

- Maplu90
- Juventino
- Podziekował: 138 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Powiem krótko. Jestem pełen obaw przed tym meczem. Wiadomo że często pod wodzą nowego trenera drużyny prezentują się lepiej, "świeżej" niż wczesniej. Czuję że to będzie kolejny remis i ciężary
chciałbym się mylić ale będzie to ciezkie spotkanie na naturalnym terenie :/mam nadzieję że nasz super snajper napił się jakiegoś Serbskiego smaogoniku wczoraj i przyjedzie wyluzowany ale zmotywowany . No i oby Nico wyszedł w wyjściowej 11tce. Na plus dobrze że wracają kolejni zawodnicy.

"Sono un ultrà bianconero,
E amo soltanto due color,
Girando per lo stivale Intero,
La Juve per sempre Sosterrò,
Ale' ale' ale' oh, ale' ale' ale' Oh,
Ale' ale' ale' ale' ale' ooh..."

- Maplu90
- Juventino
- Podziekował: 138 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Wiadomo że taka LM czy dostanie się do top4 i pewne miejsce w przyszłorocznej LM jest ważniejsze alw w obecnej sytuacji finansowej każdy grosz się liczy a za merdolanpl z stycznia 2024 (zeszloroczna edycja) można zgarnąć za wygranie prawie roczną pensję Vlaho.
"Przegrani półfinaliści otrzymają po 1.6 miliona euro każdy, pokonany finalista otrzyma 5 milionów euro, a zwycięzca Supercoppa Italiana zgarnie do domu 8 milionów euro."
"Sono un ultrà bianconero,

- Oldfan
- Juventino
- Podziekował: 103 razy
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Za Allegriego była drużyna, monolit i pewien poziom. Teraz? Cholerka wie czego się spodziewać ... 0 stylu, pomysłu i do tego jakby piłkarze nie wiedzieli co mają robić, gdzie i kiedy ..
3:1 dla Milanu
3:1 dla Milanu
- Marcin890124
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 45 razy
Chłopie daj już spokój z tym Allegrim. Było -minęło, nie musisz go wyciągać przy każdym meczu. Skup się na tym co jest. Mnie też się Motta nie podoba. Może z nowym rokiem ta druzyna zacznie nowe otwarcie ale będzie ciężko. Jutro zanosi się na porażkę niestety.
- Oldfan
- Juventino
- Podziekował: 103 razy
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
To albo nie oglądałeś meczów i powtarzasz po koleżkach, albo nie oglądałeś ich uważnie. Może i w ofensywie nie było szału, ale w defensywie byliśmy kolektywem i monolitem. Mieliśmy swój styl. Może nie bajeczny i cyrkowy jak fany chcom, ale wyniki były ok, a kadra znacznie słabsza.
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
W przeciwieństwie do Ciebie oglądałem niemal wszystkie na eleven sport na tv a nie fifa24 na ps4, dlatego pod swoim mogę się podpisać nawet krwią. Ty zaś po raz kolejny popisujesz się ignorancją i głupotą albo po prostu bredzisz. Z resztą sam, nawet trafiłeś w sedno, choć tego nie zauważasz:Oldfan pisze: ↑02 stycznia 2025, 19:22To albo nie oglądałeś meczów i powtarzasz po koleżkach, albo nie oglądałeś ich uważnie. Może i w ofensywie nie było szału, ale w defensywie byliśmy kolektywem i monolitem. Mieliśmy swój styl. Może nie bajeczny i cyrkowy jak fany chcom, ale wyniki były ok, a kadra znacznie słabsza.
czyli wypisz, wymaluj:
Trafiło się źlepej kurze ziarno.
- Distant Dreamer
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 80 razy
Dostaliśmy najłatwiejszego rywala z możliwych, zobaczymy czy efekt nowej miotły zadziała w Milanie, nam przydałyby się te grosze za turniej...
Konferencja Conceição, który pokazuje że można inaczej je prowadzić niż Beton i uczeń betona :
https://www.acmilan.com.pl/news/43337/c ... hca_wygrac
Fragment :
Konferencja Conceição, który pokazuje że można inaczej je prowadzić niż Beton i uczeń betona :
https://www.acmilan.com.pl/news/43337/c ... hca_wygrac
Fragment :
Btw Ktoś wie czy jest tak samo jak w CI, że w przypadku remisu od razu są karne ?"Potyczka z Juve? Wyrobiłem sobie zdanie na ten temat i przekazałem to też drużynie — widziałem dwie drużyny, które chcą przegrać. Bardziej boją się przegrać, niż chcą wygrać. Z obu stron jest dużo jakości. My musimy mieć wolę zwycięstwa, zachowując przy tym uwagę w defensywie".