# 21 Nicolò Fagioli
- Rozgrzany Sturaro
- Juventino
- Podziekował: 35 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
- Oldfan
- Juventino
- Podziekował: 103 razy
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Myślałem, że pod Motta to Fagioli będzie dyrygentem, że gra w ataku pozycyjnym się poprawi, będą schematy, piłki prostopadłe i co? Póki co bida i gdyby nie notoryczne tracenie punktów innych ekip we Włoszech, to już byśmy mieli niezła stratę ...
- Oldfan
- Juventino
- Podziekował: 103 razy
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Jak wrócił po zawieszeniu, to pod wodzą Maxa od razu dał jakość.... Było tyle zapowiedzi, że będzie kluczowym elementem i co?
Nie rozumiem tego praktycznie każdy po tym trenerem dołuje i rozumiem czas potrzebny etc
ale serio Motta pozbył się Chiesy, teraz mówi się, że chce się Fagiolego pozbyć ... Nie rozumiem tych decyzji, bo niby kto może tak rozgrywać ? Nie raz mamyt wielu piłkarzy z przodu i właśnie brakuje kogoś, klto umiałby ich jakoś uruchomić, sprawić, że nie stali by jak kołki ..
Żeby to jeszcze jakieś godne pieniądze były, ale to jakieś drobne jak za taki talencik jak Nicolo
Nie rozumiem tego praktycznie każdy po tym trenerem dołuje i rozumiem czas potrzebny etc
ale serio Motta pozbył się Chiesy, teraz mówi się, że chce się Fagiolego pozbyć ... Nie rozumiem tych decyzji, bo niby kto może tak rozgrywać ? Nie raz mamyt wielu piłkarzy z przodu i właśnie brakuje kogoś, klto umiałby ich jakoś uruchomić, sprawić, że nie stali by jak kołki ..
Żeby to jeszcze jakieś godne pieniądze były, ale to jakieś drobne jak za taki talencik jak Nicolo
- piterjuve
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Odpuściliśmy kiedyś Verattiego, skomląc później za nim przez kolejne 10 lat, a teraz chcemy się pozbyć Fagioliego? Ostatecznie Veratti dobrze zrobił, wtedy w Paryżu Acellotti go doszlifował, postawił na niego. U nas pewnie wciąż byłby tylko zawodnikiem z potencjałem, tak jak dziś jest Fagioli. Sorry za te analogie, ale narzucają się samoistnie.
Jeśli go sprzedamy, to... nie mam słów.
Jeśli go sprzedamy, to... nie mam słów.