# 18 Moise Kean
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Juventus wygrał w tym sezonie każde spotkanie, w którym Moise Kean wyszedł w pierwszym składzie. Miało to miejsce 11-krotnie we wszystkich rozgrywkach.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- PietroBosman
- Juventino
Jakim cudem Atletico chce wypożyczyć tego grajka?!
Spodziewałem się raczej tego, że Moise zostanie w lidze i zasili drużynę pokroju Empoli czy też Salernitana.
Spodziewałem się raczej tego, że Moise zostanie w lidze i zasili drużynę pokroju Empoli czy też Salernitana.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Może Simeone uznał, że sprawdzają mu się napastnicy skalmowani przez Maksa? 

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Oldfan
- Juventino
- Podziekował: 103 razy
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Raffaele Palladino dla Sky na temat roli Moise Kean'a w drużynie Fiorentiny:
"On może grać zarówno jako środkowy napastnik w trzyosobowej linii ataku, jak i z ofensywnymi pomocnikami za plecami. Bardzo chcieliśmy go pozyskać, a on udowadnia swoją wartość. Jest niczym bestia, wygrywa wszystkie pojedynki i dzięki niemu zmierzamy we właściwym kierunku."
Reprezentant Włoch zasilił szeregi Violi w trakcie letniego okna transferowego. Dotychczas w Serie A oraz eliminacjach Ligi Konferencji rozegrał łącznie 8 spotkań, w których zanotował 4 trafienia. Jego xG w rozgrywkach ligowych wynosi z kolei 0,34 gola na 90 minut gry (za Footystats).
No i fajni, ze Moise sobie radzi
"On może grać zarówno jako środkowy napastnik w trzyosobowej linii ataku, jak i z ofensywnymi pomocnikami za plecami. Bardzo chcieliśmy go pozyskać, a on udowadnia swoją wartość. Jest niczym bestia, wygrywa wszystkie pojedynki i dzięki niemu zmierzamy we właściwym kierunku."
Reprezentant Włoch zasilił szeregi Violi w trakcie letniego okna transferowego. Dotychczas w Serie A oraz eliminacjach Ligi Konferencji rozegrał łącznie 8 spotkań, w których zanotował 4 trafienia. Jego xG w rozgrywkach ligowych wynosi z kolei 0,34 gola na 90 minut gry (za Footystats).
No i fajni, ze Moise sobie radzi

- Oldfan
- Juventino
Ale ten Moise ciśnie w Violi. Nie raz pisałem o jego bardzo dużym rozwoju, to mi mordeczki podawały cyferki, że 0 goli, albo jakieś inne
Fajnie, że sobie radzi. Kibicuje wszystkim byłym piłkarzom Juve
PS. Przydałby się co????
Fajnie, że sobie radzi. Kibicuje wszystkim byłym piłkarzom Juve

PS. Przydałby się co????

- Principino
- Juventino
Po raz kolejny zmarowany potencjał przez Al-legriego w innym klubie odżywa i gra jak top napastnik europy ale to chyba nikogo nie powinno dziwić bo Juventus staje się włoską wersją United jeżeli chodzi o napastników i tu każdy napastnik który przychodzi to jedyne czego sie uczy to kopania po czole.
- Oldfan
- Juventino
To może poszukaj sobie wywiadu, gdzie Moise Maxa pod niebiosa wychwalał i dziękował za rozwójPrincipino pisze: ↑10 listopada 2024, 16:26 Po raz kolejny zmarowany potencjał przez Al-legriego w innym klubie odżywa i gra jak top napastnik europy ale to chyba nikogo nie powinno dziwić bo Juventus staje się włoską wersją United jeżeli chodzi o napastników i tu każdy napastnik który przychodzi to jedyne czego sie uczy to kopania po czole.

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
No pięknie go kał rozwinął w zeszłym sezonie.Oldfan pisze: ↑10 listopada 2024, 16:29To może poszukaj sobie wywiadu, gdzie Moise Maxa pod niebiosa wychwalał i dziękował za rozwójPrincipino pisze: ↑10 listopada 2024, 16:26 Po raz kolejny zmarowany potencjał przez Al-legriego w innym klubie odżywa i gra jak top napastnik europy ale to chyba nikogo nie powinno dziwić bo Juventus staje się włoską wersją United jeżeli chodzi o napastników i tu każdy napastnik który przychodzi to jedyne czego sie uczy to kopania po czole.![]()
- Michael_M
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Kean'owi jak dobrze pójdzie sezon bez kontuzji to może w tym sezonie zagrać więcej minut niż przez ostatnie 3 z Betonem. Zwłaszcza jak Viola pogra dłużej w pucharach.
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 74 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Nie będziemy czekać aż tyle, a ponadto to mamy tradycję kupowania za gigantyczną kasę zawodników po jednym dobrym sezonie

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli