Liga Mistrzów 24/25 (3) JUVENTUS FC 0-1 VFB STUTTGART
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Mecz 3 kolejki Ligi Mistrzów
Juventus FC - VFB Stuttgart
MIEJSCE:
Turyn / Włochy - Allianz Stadium (41 507)
CZAS:
22.10.2024 (wtorek), godzina 21:00
O PRZECIWNIKU
LIGOWA FORMA:
Zwycięstw: 2
Remisów: 3
Przegranych: 2
NAJLEPSZY STRZELEC - Ermedin Demirovic - 5 bramek
NAJLEPSZY ASYSTENT - Maximilian Mittelstädt - 3 asysty
JUVENTUS
LIGOWA FORMA:
Zwycięstw: 4
Remisów: 4
Przegranych: 0
NAJLEPSZY STRZELEC - Dušan Vlahović - 5 bramek
NAJLEPSZY ASYSTENT - Samuel Mbangula - 3 asysty
PRZEWIDYWANE SKŁADY
Juventus (4-2-3-1): Perin – Savona, Kalulu, Danilo, Cabal – Fagioli, McKennie – Conceicao, Douglas Luiz, Yildiz – Vlahović
VfB Stuttgart (4-2-3-1): Nubel – Mittelstadt, Chabot, Rouault, Vagnoman – Stiller, Karazor – Leweling, Undav, Millot – Demirović
SĘDZIA: Espen Eskas (Nor)
TRANSMISJA:CANAL+ Sport 360 (pol)

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- Nicram_93
- Juventino
Dobrze by było podtrzymać dobrą passę w LM. Ogólnie tutaj nasza gra wygląda jak na razie lepiej niż w lidze, ale w obliczu sporych braków kadrowych strata punktów wcale mnie nie zdziwi. Zwłaszcza, że forma też jeszcze daleka do stabilizacji. Niemniej kolejne trzy punkty stawiały by nas w bardzo pewnej sytuacji w LM.

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Końciao z golem.
ED.
A Danilo z asystą dla przeciwnika.
ED.
A Danilo z asystą dla przeciwnika.
Ostatnio zmieniony 22 października 2024, 19:57 przez BlackJacky, łącznie zmieniany 1 raz.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Marcin890124
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 45 razy
Czy oni jeszcze kiedyś w tym sezonie zagrają w pierwszych strojach z czarnym dołem?
- Marcin890124
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 45 razy
Mi się wydaję , że pierwszy błąd Motty to rotowanie Fagiolego z Locatellim podczas gdy oni powinni grać razem. W przerwie zdjąłbym Thurama a za niego Cambiaso na lewe skrzydło a Yildiz na 10.
- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Najbardziej maksiowe 45 minut od kiedy Allegri sam trenował Juventus.
Halo, panie Motta, jest tam kto!? Mecz gramy!
Rozkładanie tego na części pierwsze nie ma sensu, bo to jest jedno wielkie gruzowisko. Nasi piłkarze muszą na drugą połowę zabrać ze sobą swoje jaja, bo zostawili je w szatni.
Halo, panie Motta, jest tam kto!? Mecz gramy!
Rozkładanie tego na części pierwsze nie ma sensu, bo to jest jedno wielkie gruzowisko. Nasi piłkarze muszą na drugą połowę zabrać ze sobą swoje jaja, bo zostawili je w szatni.
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Woo Panie, ale syf. Naszych wyprzedzają, odbierają, mijają jak chcą. W ataku nas nie ma, w obronie nerwówka. Jeżeli nasi się nie poprawia, albo niemcy nie odpuszcza trochę tego pressingu to będzie w czapkę. Tragiczna, ohydna polowa.
- Nicram_93
- Juventino
Bardzo słabiutko. VFB dużo lepsze i trzeba się cieszyć, że do przerwy jest remis. My z przodu nie istniejemy. Nie mówiłem tego głośno, ale o ile na początku sezonu, nawet w przypadku remisów widziałem zalążki czegoś nowego, ciekawego, jakiegoś pomysłu momentami, tak od kilku spotkań wygląda to coraz słabiej zamiast lepiej. Ja wiem, kontuzje nie pomagają zgrać się w pełni, ale zaczyna to coraz bardziej niepokojąco przypominać grę za Maksia, niż coś nowego. Pora się budzić, bo dziś męki z VFB, a za chwilę Inter, taka gra na dłuższą metę nie przejdzie ani w LM, ani w Serie A.

- Mateys
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 28 razy
Na murawie późny Allegri, na ławce obraz nędzy i rozpaczy.
Wyglądało to w pierwszej połowie jakbyśmy grali z Man City w peaku. Ale to na szczęście Stuttgart, więc do przerwy bez kompromitacji. Ale, albo się obudzą, że tamci wyszli na wojnę i trzeba pokazać trochę cohones, albo będzie w czapkę.
Przegrywamy w środku pola na każdej płaszczyźnie. A do tego tragiczny dziś Savona. Nie wiem czy odpalać drugą połowę...
Wyglądało to w pierwszej połowie jakbyśmy grali z Man City w peaku. Ale to na szczęście Stuttgart, więc do przerwy bez kompromitacji. Ale, albo się obudzą, że tamci wyszli na wojnę i trzeba pokazać trochę cohones, albo będzie w czapkę.
Przegrywamy w środku pola na każdej płaszczyźnie. A do tego tragiczny dziś Savona. Nie wiem czy odpalać drugą połowę...
- piterjuve
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Savona jest objeżdżany niesamowicie, Yildiz bez formy, Vlahovic drewno jak zwykle. Nie jestem w stanie nikogo wyróżnić choćby na minimalny plus. Taktycznie rozpracowali nas na drobne szczegóły. Tylko dziwnym trafem nie straciliśmy bramki.
Cambiaso i Loca pewnie wejdą po przerwie, ale tu trzeba zmiany taktycznej i woli walki. Większość przebitek, pojedynków główkowych w środku pola przegrywamy.
Cambiaso i Loca pewnie wejdą po przerwie, ale tu trzeba zmiany taktycznej i woli walki. Większość przebitek, pojedynków główkowych w środku pola przegrywamy.
- Elohi
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Zwykle drużyny wystawiają najmocniejsze co mają na LM. My dziś oszczędzamy siły na Inter Przynajmniej tak to wygląda. Do tego na ławce Gatti, Cambiasso, Loca. Wiem, że po dwóch pierwszych meczach nasza sytuacja jest komfortowa, ale odpuszczać LM nie wypada. Tym bardziej, że nie jesteśmy stałym bywalcem.
""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Panowie z Canal+ są tak przygotowani do komentowania meczu Juventusu jak Juventus do grania w nim. Na bramce gra u nas Perę.
Na stojąco póki co, Vlahovic ręką pokazywał żeby nie było pressingu, widocznie takie założenia. Dźwiny ten środek pola, za dużo nas a jakości mało, jeden musi grać wyżej bo inaczej ofensywnie nic z tego raczej nie będzie.
Na stojąco póki co, Vlahovic ręką pokazywał żeby nie było pressingu, widocznie takie założenia. Dźwiny ten środek pola, za dużo nas a jakości mało, jeden musi grać wyżej bo inaczej ofensywnie nic z tego raczej nie będzie.